- Konu Sahibi BERISMERVOS
benim 4 defa 1 sene içinde kab tahlilinde gebelik çıktı sonra kimyasal gebelikle düştü. olmuyor artık da ugrasmicam çok kasmamak lazım zaten bir tane kızım var demekki başka cocugum olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde adet gecikmem var 40.günde kan tahlili negatif çıktı rahm duvarı kalınlaşmış ama negatf sizce hamile olma ihtimalim var mıdır :/
Hayır kanda bakıldı geçen hafta negatiti tarlusal verdi kullanmadım. Bugün oldum regl malesefNdn kalınlaşmış gebelikten olmasn mı??
Merhaba 38 gün sonra ki testte mi pozitif gördünüzEn son edetimden 38 gün geçti ve daha olmadım kan tahlilimde gebelik 0.1 çıktı neden adetim geçti yada neden tahlilde gebelik çıkmadı öyle bir durum başına gelen var mı yardımcı olsa lütfn????
Benm de bugün 25 gün oldu 2 defa kan verdim en son pazartesi yaptm yine negatif, kadın doğumcu küçük bi kist var dedi akıntım var ara ara kaşık ağrım ve bel ağrımEn son edetimden 38 gün geçti ve daha olmadım kan tahlilimde gebelik 0.1 çıktı neden adetim geçti yada neden tahlilde gebelik çıkmadı öyle bir durum başına gelen var mı yardımcı olsa lütfn????
Ewet o gun tekrar vermiştm pozitif çıktı 36 ileMerhaba 38 gün sonra ki testte mi pozitif gördünüz
Bnmde vardı ama 25 gün daha erken çıkmaz bnmde adetten iki hafta sonra aşırı bi bel ve kasık ağrım başladı adetin 38 gün geçtikten sonra çıktı önce iki defa verdim negatıftiBenm de bugün 25 gün oldu 2 defa kan verdim en son pazartesi yaptm yine negatif, kadın doğumcu küçük bi kist var dedi akıntım var ara ara kaşık ağrım ve bel ağrım
Ben ilaç kullanmadım ama geçen ekim 15 oldum adet en son bu hafta kadın doğuma gittim duphaston verdi adet olmam için yeni başladım ilacaBnmde vardı ama 25 gün daha erken çıkmaz bnmde adetten iki hafta sonra aşırı bi bel ve kasık ağrım başladı adetin 38 gün geçtikten sonra çıktı önce iki defa verdim negatıfti
Ben ilaç kullanmadım ama geçen ekim 15 oldum adet en son bu hafta kadın doğuma gittim duphaston verdi adet olmam için yeni başladım ilaca
Bugün 25 Gün oldu gecikmesi, 2. Ay geldi yaniAdetin nekadar geçmişti
Evet 2 kez yaptm yok pazartsi yaptm en son negatif Dr alttan muayene etti küçük kist var dedi birde akıntı için fitil verdiTest yaptn mı
Adet gecikmeniz kaç gün olmuştu gebelik çıkınca ?En son edetimden 38 gün geçti ve daha olmadım kan tahlilimde gebelik 0.1 çıktı neden adetim geçti yada neden tahlilde gebelik çıkmadı öyle bir durum başına gelen var mı yardımcı olsa lütfn????
Anladım Benimde gecikti 12 güncü gün gecikmesinin ama 38 günü geçmiş oluyor son adet tarihin başlangıcından ne adet var ne gebelik Bugün doktora gittim muayene etti kist yok . Rahim inçe gebelik yok adette olmasın yakın zamanda dedi ..38. günde 36 çıktı