37 gün adet gecikmesi

benim 4 defa 1 sene içinde kab tahlilinde gebelik çıktı sonra kimyasal gebelikle düştü. olmuyor artık da ugrasmicam çok kasmamak lazım zaten bir tane kızım var demekki başka cocugum olmayacak

Benimde adet gecikmem var 40.günde kan tahlili negatif çıktı rahm duvarı kalınlaşmış ama negatf sizce hamile olma ihtimalim var mıdır :/

En son edetimden 38 gün geçti ve daha olmadım kan tahlilimde gebelik 0.1 çıktı neden adetim geçti yada neden tahlilde gebelik çıkmadı öyle bir durum başına gelen var mı yardımcı olsa lütfn????
Benm de bugün 25 gün oldu 2 defa kan verdim en son pazartesi yaptm yine negatif, kadın doğumcu küçük bi kist var dedi akıntım var ara ara kaşık ağrım ve bel ağrım

Benm de bugün 25 gün oldu 2 defa kan verdim en son pazartesi yaptm yine negatif, kadın doğumcu küçük bi kist var dedi akıntım var ara ara kaşık ağrım ve bel ağrım
Bnmde vardı ama 25 gün daha erken çıkmaz bnmde adetten iki hafta sonra aşırı bi bel ve kasık ağrım başladı adetin 38 gün geçtikten sonra çıktı önce iki defa verdim negatıfti

Bnmde vardı ama 25 gün daha erken çıkmaz bnmde adetten iki hafta sonra aşırı bi bel ve kasık ağrım başladı adetin 38 gün geçtikten sonra çıktı önce iki defa verdim negatıfti
Ben ilaç kullanmadım ama geçen ekim 15 oldum adet en son bu hafta kadın doğuma gittim duphaston verdi adet olmam için yeni başladım ilaca

X