37+4 gebelik

pohcayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
33
25
Selam kızlar 37+4 haftalık gebeyim gündüz evi süpürdüm sadece kasığım oturup kalkarken cok aciyor. Sağa dönüp yatıncada aynı şekil kasığımın sağ tarafı acıyor. Başına bu tarz birşey gelen oldumu? ara ara hareketlerini hafiften hissediyorum çok şükür ama insan korkuyor yine ister istemez. Başına gelen veya bu tarz birşey yaşayan varsa yazın lütfen.

Kasık ağrısı benim genellikle oluyo doktor normal diyo ben 34.haftamdayım. ama bazen de kasık ağrısı nedeni idrar yolu enfeksiyonu da olbiliyo. Doktoruna danış bi bence

Kasık ağrısı benim genellikle oluyo doktor normal diyo ben 34.haftamdayım. ama bazen de kasık ağrısı nedeni idrar yolu enfeksiyonu da olbiliyo. Doktoruna danış bi bence
Gittim bugün kontrolüm vardı canım. Normal dedi banada son ayın olduğu için kasılmaları, kasık ağrılarını yürürken, yatıp oturup kalkarken bıçak saplanmalarını normal karşılıyoruz bu ayda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…