360 cc meme protezim çok büyük, küçülür mü?

levnii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
3
2
34
Merhabalar,

25 gün önce kast alti sag 340 cc sol gogus 360 cc Motiva demi round gogus buyutme ameliyati oldum. Fakat su an pismanim daha kucuk yaptirsaydim diye cunku gozume buyuk gorunuyor. Boyum 170 kilom 60 ama ben cok buyuk gogus seven biri degilim. Acaba 25 gunden sonra daha da kuculme olur mu? Deneyimli arkadaslar yardim ederse cok sevinirim.

Merhaba benim de durumum senin gibi inşallah küçülür herkez daha ufak olacağını söylüyor umarım öyle olur

Merhabalar,ben de 12 martta ameliyat oldum 1.73 boy 295 cc taktı dr,320-330 olarak konuştuk ameliyattan bi çıktım çok şaşırdım. Sığmadı taşma yaptı üstten dedi ama tatmin etmedi beni. Ödemlerim indi iyice küçüldü.Merak etmeyin sizin de iner. Keşke benim de bi tık daha büyük olsaydı

Selamlar, acikcasi ben göğüslerimin doğal görünmediğini düşünüyorum keske daha kucuk yaptırsaydım hatta ciddi ciddi revizyon düşünüyorum. 290 gecmem sanırım yaptırsam

Selamlar, acikcasi ben göğüslerimin doğal görünmediğini düşünüyorum keske daha kucuk yaptırsaydım hatta ciddi ciddi revizyon düşünüyorum. 290 gecmem sanırım yaptırsam

Merhabalar, ben de 2 bucuk ay once oldum ve 395 cc konuldu, cok buyuk oldular ve kucultme dusunuyorum. Kendi doktorum kesinlikle revizyona yanasmiyor cok cirkin olacagini dusundugu icin baska doktorlarla gorusmeye basladim. Implant kucultme buyutmeye gore bi suru riski olan bi ameliyatmis ve cok pismanim cc konusunu doktora biraktigim icin. Simdi gogus hissimi kaybetme ihtimalim varmis cebe kucultme sart oldugu icin. Kuculurse dikis atilacak yanlara ve gogus ucu hissini saglayan sinir yandan geldigi icin dikisle sinirin zarar gorme ihtimali varmis, zaten dikis bi sure sonra acikiyor protezler yanlara kayiyormus. Purtuklu yuzey kullanmak en saglami ama onda da lenfoma ihtimali yukseliyo. Nerden tutsam elimde kaldi yani. Eger revizyon icin gorusursen sen de ogrendiklerini benimle paylasir misin,

Merhaba,ben de aynı sebepten dolayı silikon ameliyatından 10hafta sonra çıkartmak zorunda kaldım,revizyon olsaydı yeniden tüm masrafları karşılayacak durumum yoktu ama hala aklımda küçük ve doğal görünümlü göğüsler var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…