- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
Kızçeler , 36 numara ayakkabı ve türevlerinden arıyorum
yalnız ürünlerimle takas etmek koşulu ile aramaktayım...
ilerleyen safhalarda elim bolarınca satın almayı düşünüyorum ..
takas için ürünlerime şu topiğimden bakabilirsiniz
8. ve 9. sayfalardan güncel ürünlere ulaşabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8
ayyy ciddimisin kıııııızcanım elimde bolca 36 numara mevcut....takas yapalım bana uyar
ayyy ciddimisin kıııııız
göstertsene bana o cicişleri
tamam tatlım bekliyorumtamam canım kopyalıyım 5 dk...
3 tanesi biraz çekici geldi bana amaayakkabı konusunda eşim çok hassas ..birde aramızda ben daha yeni yeni topuklu giymeye başlicambabetler ve spor ayakkabılar var canım ben ayakkabı ve çanta hastasıyımdır...onlar yazlık diye kaldırmıştım hafta sonu onlarıda çekerim diye düşünüyorum...bunlardan düşünmezmisin
3 tanesi biraz çekici geldi bana amaayakkabı konusunda eşim çok hassas ..birde aramızda ben daha yeni yeni topuklu giymeye başlicam
akşam onada göstereyim beğenirse takaslaşırız
sen benim topiğe bak beğendiklerinle hesaplayalım hak geçmesin
gönderdiklerini sırayla fiyatıyla ve ne kadar kullandığını yazarsan daha iyi anlarım :))
birde babet ve sporlarıda ekle merak ederim ona göre karar veririz
sadece siyah çanta ile set olan2-3 kez düğünlerde saatlik giyildi...kahve bir kez nişanda,kahve krem renkli i etiketi üstünde sıfırdır,bilekten bağlı siyah oda bir gece mezuniyette giyildi..ben topuklu giyemiyorumda kahve çizmeler süper %100 deri yurt dışından geldi ve az giydim...resimlerde belli zaten:))ben senden sanırım elbise alırım
fiyatları nedir peki canım
tamam canım dediğim gibi akşam kocişimde bi baksın karar verelim..set siyah 15 tl.ayakkabılar 10 tl.çizme 20 tl.çantalar 20 tl.
8. ve 9. sayfalardan güncel ürünlere ulaşabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8
canım takas yapabiliriz ben de de bunlar var :))Eki Görüntüle 998583 Eki Görüntüle 998584 Eki Görüntüle 998585 Eki Görüntüle 998586 Eki Görüntüle 998587
sadece 1 er kez kullanıldıı
canım bunlar 37 no ama dar kalıp
Eki Görüntüle 998623 Eki Görüntüle 998622 Eki Görüntüle 998624 Eki Görüntüle 998625
normalde 35-36 giyiyorum 37 olup kalıbı küçük olanlar ayağımdan fırtıyo kız bunlar bana olmaz
teşekkürler ilgin için şekerim eline geçerse paylaşabilirsin beklerim acelesi yok :))tamam 0 zaman ..benden bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?