36 Numara Ayakkabı Arıyorum

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Kızçeler , 36 numara ayakkabı ve türevlerinden arıyorum
yalnız ürünlerimle takas etmek koşulu ile aramaktayım...
ilerleyen safhalarda elim bolarınca satın almayı düşünüyorum ..
takas için ürünlerime şu topiğimden bakabilirsiniz
8. ve 9. sayfalardan güncel ürünlere ulaşabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8

babetler ve spor ayakkabılar var canım ben ayakkabı ve çanta hastasıyımdır...onlar yazlık diye kaldırmıştım hafta sonu onlarıda çekerim diye düşünüyorum...bunlardan düşünmezmisin

Son düzenleyen: Moderatör:
babetler ve spor ayakkabılar var canım ben ayakkabı ve çanta hastasıyımdır...onlar yazlık diye kaldırmıştım hafta sonu onlarıda çekerim diye düşünüyorum...bunlardan düşünmezmisin
3 tanesi biraz çekici geldi bana amaayakkabı konusunda eşim çok hassas ..birde aramızda ben daha yeni yeni topuklu giymeye başlicam

akşam onada göstereyim beğenirse takaslaşırız
sen benim topiğe bak beğendiklerinle hesaplayalım hak geçmesin
gönderdiklerini sırayla fiyatıyla ve ne kadar kullandığını yazarsan daha iyi anlarım :))

birde babet ve sporlarıda ekle merak ederim ona göre karar veririz

sadece siyah çanta ile set olan2-3 kez düğünlerde saatlik giyildi...kahve bir kez nişanda,kahve krem renkli i etiketi üstünde sıfırdır,bilekten bağlı siyah oda bir gece mezuniyette giyildi..ben topuklu giyemiyorumda kahve çizmeler süper %100 deri yurt dışından geldi ve az giydim...resimlerde belli zaten:))ben senden sanırım elbise alırım

Son düzenleyen: Moderatör:

fiyatları nedir peki canım

canım takas yapabiliriz ben de de bunlar var :))

sadece 1 er kez kullanıldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…