36 Numara Ayakkabı Arıyorum

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Kızçeler , 36 numara ayakkabı ve türevlerinden arıyorum :32:
yalnız ürünlerimle takas etmek koşulu ile aramaktayım...
ilerleyen safhalarda elim bolarınca satın almayı düşünüyorum ..
takas için ürünlerime şu topiğimden bakabilirsiniz
8. ve 9. sayfalardan güncel ürünlere ulaşabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8

$kahve renk ayakkabý 36 no.jpg $36 þýk ayakkabý.jpg $20131221_112003_resized.jpg $kahve 2.jpg $36 abiye set.jpg $36.jpg $20131221_111547_resized_1.jpg $hermes.jpg $süet lacivert çanta.jpg

babetler ve spor ayakkabılar var canım ben ayakkabı ve çanta hastasıyımdır...onlar yazlık diye kaldırmıştım hafta sonu onlarıda çekerim diye düşünüyorum...bunlardan düşünmezmisin

Son düzenleyen: Moderatör:
babetler ve spor ayakkabılar var canım ben ayakkabı ve çanta hastasıyımdır...onlar yazlık diye kaldırmıştım hafta sonu onlarıda çekerim diye düşünüyorum...bunlardan düşünmezmisin
3 tanesi biraz çekici geldi bana amaayakkabı konusunda eşim çok hassas ..birde aramızda ben daha yeni yeni topuklu giymeye başlicam :17::17::17:

akşam onada göstereyim beğenirse takaslaşırız
sen benim topiğe bak beğendiklerinle hesaplayalım hak geçmesin
gönderdiklerini sırayla fiyatıyla ve ne kadar kullandığını yazarsan daha iyi anlarım :))

birde babet ve sporlarıda ekle merak ederim ona göre karar veririz :16:

3 tanesi biraz çekici geldi bana amaayakkabı konusunda eşim çok hassas ..birde aramızda ben daha yeni yeni topuklu giymeye başlicam :17::17::17:

akşam onada göstereyim beğenirse takaslaşırız
sen benim topiğe bak beğendiklerinle hesaplayalım hak geçmesin
gönderdiklerini sırayla fiyatıyla ve ne kadar kullandığını yazarsan daha iyi anlarım :))

birde babet ve sporlarıda ekle merak ederim ona göre karar veririz :16:

sadece siyah çanta ile set olan2-3 kez düğünlerde saatlik giyildi...kahve bir kez nişanda,kahve krem renkli i etiketi üstünde sıfırdır,bilekten bağlı siyah oda bir gece mezuniyette giyildi..ben topuklu giyemiyorumda kahve çizmeler süper %100 deri yurt dışından geldi ve az giydim...resimlerde belli zaten:))ben senden sanırım elbise alırım

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece siyah çanta ile set olan2-3 kez düğünlerde saatlik giyildi...kahve bir kez nişanda,kahve krem renkli i etiketi üstünde sıfırdır,bilekten bağlı siyah oda bir gece mezuniyette giyildi..ben topuklu giyemiyorumda kahve çizmeler süper %100 deri yurt dışından geldi ve az giydim...resimlerde belli zaten:))ben senden sanırım elbise alırım

fiyatları nedir peki canım :31:

Kızçeler , 36 numara ayakkabı ve türevlerinden arıyorum :32:
yalnız ürünlerimle takas etmek koşulu ile aramaktayım...
ilerleyen safhalarda elim bolarınca satın almayı düşünüyorum ..
takas için ürünlerime şu topiğimden bakabilirsiniz
8. ve 9. sayfalardan güncel ürünlere ulaşabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8

canım takas yapabiliriz ben de de bunlar var :)) $2014-01-17 20.16.32.jpg $2014-01-17 20.16.53.jpg $2014-01-17 20.17.02.jpg $2014-01-17 20.20.21.jpg $2014-01-17 20.20.53.jpg

sadece 1 er kez kullanıldıı:46:

Back