• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum bunun için tecrübeli yol arkadaşları arı

öncelikle sizi tebrik ediyorum bebeginizi ALLAH SİZE BAGIŞLASIN ŞU ÇAYIN TARİFİNİ BEKLİYORUM BENDE 95.5 KİLOYUM

Merhaba,
bende 58-60-63-63,50-66-68 şuan 68 kiloyum.
hiç bir kıyafetim olmuyor.
artık çok sıkıldım.
bende çayın tarifini istyorum ve kilo vermek. :(

Bu arada Allah annene ve babana rahmet eylesin..Bende senin yaşadıklarına yakın üzüntüler yaşadım..Çok zor bir süreç geçirmisin..Bundan sonra hayatında sıkıntı olmasın..Bebeğini sağlıkla büyüt..İnanıyorum ki kalan kiloları rahat rahat vereceksin canım..

teşekkür ederim amin canım

çay tarifi isteriz !!!!!!!!!!!!!! çay tarifi isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çay tarifi isterizzzzzzzzzzzzzzzz :)))

Sağolun kızlar, kilo vermek isteyen herkes amacına ulaşır inşallah, katılmak isteyen olursa birlikte diyet yapabiliriz

çayın tarifini vereyim:

1 yeşil elma,
1 limon,
yarım demet maydanoz,
1 lt su

elmayı ve limonu ikiye bölüp çaydanlığa atıyoruz maydınozu ve suyu ekleyip kaynatıyoruz sonra gidip gelip içiyoruz.Bu çayı haftada 3 kere yapabiliyoruz.Ya ard arda günler ptesi, salı, çarşamba yada ara vererek ptesi-çarşamba-cuma gibi...Özellikle adet döneminde yapınca acayip faydası oluyo kilo vermeye:21:

tadı nasıl canım :)) tadı da güzel de öpeyim seni yanacıklarından :))

2. GÜN 31.08.2012
Sabah: az bişey menemen bir dilim tam buğday ekmeyi, 4 zeytin, bir iki çatal peynir, iki bardak sakarinli çay

ara:-

öğle: yarım kase börülce, yarım dolma, bir kaşık yoğurt

ara:-

akşam: 2 tavuk kanat, iki ısırık hamburger

ara:1 erik, iki dilim elma, iki dilim armut, 1 incir

meyve çok oldu farkındayım bugün bi dengesizlik vardı zaten öğünlerimde,yarın daha düzenli olucak inşallah

Bugün yakındaki bir okulun spor salonunda spora başladım bakalım.Daha önce özel bir salona gidiyodum kışın, kızımıda götürüyodum çocuk odası çok soğuk oluyodu kızım hasta oldu 2 aylık üyeliğim yandı gidemedim :(( şimdi gittiğim ücretsiz belediyenin pek hoşuma gitmedi plates yaptık bugün step aerobikte olucakmış.Eve gelincede yürüdüm koşu bandında

15 dakka yürüdüm, 30 dakka plates, 30 dak koşu bandı öğleden sonrada avm de baya bi dolaştım, haftaya düğün varda kıyafet bakıyorum

denicem hemen yarın :)) bu arada ben de diyetimin ikinci günündeyim seninle beraber gidiyoruz :)) hedefim 18 kilo vermek... çok ama eskiden ben de başarmıştım yine başaracağım :))

olsun verirsin ya kilo çok olunca daha çok gidiyo başlarda, katılmak istersen menü yazabilirsin, menü yazınca insan daha iyi görüyo gün içinde yaptığı yanlışlıkları ve yazma korkusuna kaçamakta yapmıyosn :))

bugünü yazayım

kahvaltı :
-bolca domates ve 1 közlenmiş kırmızı biber
-4 zeytin
- 3 dilim peynir
- 1 dilim normal beyaz ekmek
-2 bardak şekersiz siyah çay

ara öğün:
yarım simit ve bolcana su

akşam: kısır ve çay... hiç ekmek yok...sadece kısır ve çay yanına acı biber turşusu

yediklerim bunlar :)) canım ben sabah çok geç kalktığım için 2 öğün yiyorum... sadece bir ara öğün yapıyorum... akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmıyorum...aç aç midemden ses gele gele yatıyorum...çünkü bu şekilde çok kilo verebiliyorum... akşam 7 den sonra ağzıma birşey sürmüyorum...düşün saat 2.30 oldu gecenin körü...hala akşam yemeğinde saat 6.30 da yediğim kısırla duruyorum :))

menün güzel canım sende tecrübelisin heralde baya:)) insan kendini daha iyi biliyo tabi geç kalkınca iki öğün yapıyorum.Kısırı çok yememişsindir heralde, spor yapıyomusun.Ben şimdi çıkıyorum yarın sabah yine spor var uyuyayım biraz :)) iyi geceler

canım ben henüz spora başlamadım atanma durumum var önümüzdeki 2-3 haftam koşuşturma içinde geçicek zaten...ama hayatımı rayına oturtunca spora başlıcam düzenli olarak...öbür aya mesela :))

ben de tecrübeliyim canım diyet konusunda...ve düşüncene sonuna kadar katılıyorum : herkes kendinin doktoru...yani herkes kendini biliyor aslnda... hadi bakalım çıktık bir yola :))

Metabolizma bugün yaptım ve içtim..İçimi güzel..Bakalım hastalanacağım bir kerede o zaman içeceğim..

Son düzenleme:
Oncelikle sizi azminizden dolayi tebrik ederim.Supersiniz cok guzel kilo vermissiniz.
Benim kilo verirken cok merak ettigim ve béni korkutan bi kucuk takintim var bunu size sormak istedim resimlerinizi gordukten sonra;)))Sorum su;Bu kadar kilo verdikten sonra vucudunuzda sarkmalar felan oldumu Deriniz sarktimi yoksa toplandimi fit bi gorunus oldumu?Resimlerde supersiniz o karniniz bacaklariniz incecik cok guzel yoksa estetik felan yaptirdinizmi.Kussura bakmayin ozel bi soru kabul edip cevap vermeyebilirsinizde,Benimde bi 20 kilo Fazlam var ve bu takintimdan dolayida cok korkuyorum;(cevaplarsaniz cok sevinirim Simdiden tesekkurler ve Kolay gelsin ins....Rabbim kolaylastirsin ins...:)

Back