36 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum bunun için tecrübeli yol arkadaşları arı

HANDEOR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
433
52
118
------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
meraba canım kolay gelsin

ben de 23 kilo verdim. 5 ayda 89 kilodan 66ya indim ama ben de bi 11 kilo daha vermek istiyorum. dediğin gibi artık çok zor gidiyor.

istersen sana katılabilirim. ne dersin?

Merhaba canım
aynı kilodaymışız :)) boyun 164 canım sen kaçsın, tabiki isterim katılmanı, 5 ayda verdin he süpermiş ara öğün yapıyorum olmuyo, iki haftadır karatay yapıyodum bu hafta duraksadı yine o kadar aç kal gram oynamasın motivem düşüyo öle olunca...Katılmanı çok isterim...

tamam canım çok memnun olurum ben de :)

beni tekrar motive edicek bi şeyler lazım :) bak şu linkte benim diyet günlüğüm var:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/481826-randomlifein-diyet-gunlugu.html

istersen her gün buraya menülerimizi yazalım. ya da sen yeni bir günlük aç oraya yazalım ikimiz de. farketmez benim için.

her gün ne yeyip içtiysek, ne spor yaptıysa paylaşalım ve birbirimize yorumlar yapalım. bi de tartılma günü koyalım ne dersin :)

madem aynı kilodayız, güzel olur.

benim boy senden kısa canım. ben 1.60'ım.

Selam kızlar
doğumda 37 kilo aldım 65 ten 102 e çıktım şimdi yine 66 kiloyum.Önce 58 sonra 55 olmak istiyorum ama artık çok zor gidiyo, motive için arkadaş arıyorum var mı benle diyet yapmak isteyennn :))

hayran kaldım canım nasıl basrdın cok merak ettım benım de dıyet gunluğum var bırde on kılo verdığimde basarı oykusune acmıstım ama sızın verdığiniz kıloları gorunce utanıyom valla oraya konu actığıma daha on bes kılo ıstıyom vermeyı bende senın gıbı yırmı den fazla kılolar aldım hamılelıklerımdekı kılolar bu arda uc tane cocuğm var dusun artık halımı ne hale geldım 85 le basladım uc ay oldu yarında tartı gunum bakalım bu ay ne verdım cok heycanlıyım bundan sonra senı takıp derım senden oğrenceklerım var tuyo verırsen

çok güzel bir değişim olmuş.nasıl azmedip başardın neler yaptın paylaşırsan
hepimiz faydalanırız inşallah.ne yedin neiçtin

Azminize ve iradenize hayran olmamak elde değil, kutlarım sizi. Nasıl başardığınızı da yazsaydınız keşke.

maşallah çok güzel kilo vermişsiniz bişey sormak istiyorum, normal doğum mu yoksa sezeryan mı yaptınız? hangisinde kilolar daha hızlı gidiyor?

teşekkür ederim sende vermişsin baya haksızlık etme kendine, tüyo verebilirsem ne mutlu:)))

teşekkür ederim kızlar yaptıklarımı paylaşırım tabi, katılmak isteyen herkes katılabilir

randomlife ben liste vermeye başlıyorum canım sende uğrarsan yazarsın katılmak isteyen herkes katılabilir

sabah:iki yumurta çok az sosis iki çatal peynir, 5 zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:-
öğle:dışardaydım iş görüşmesine gittim, yarım çevirme tavuğu eşimle paylaştık, dört beş tanede roka yedim
ara:-
akşam:yarım galeta, bir kaşık yoğurt, iki fındık, yarım yumurta

geç geldik eve akşam bişey yemek istemedim

spor yaparım koşu bandında yürüycem ve bisiklet spordan sonra yazamaya çalışırım

kızlar ben karatay yapıyorum aslında bugün ekmek yedim daha doğrusu karatay a devam edip etmiyceğime karar veremedim hala

nasıl 36 kilo verdiğime gelince yazayım uzun uzun

ben kendimi bildim bileli dikkat etmek zorundaydım yediklerime fazla kaçırsam hemen kilo alan ten tiplerdenim.Hamilelikten önce bi ara 73 kadar çıktım sonra spor salonu diyet 63 oldum hamile kaldığımda 65 falandım.Ben 10 yıllık evliydim, 9 sene çocuk istemedik 10. sene istedik olmadı, dr. a gittim hiçbir sorun yoltu ama olmuyodu sonra takmamaya başladım iş değiştirdim ve hamile kaldım, o kadar çok istemiştimki bir an önce göbeğim çıksın diye boyuna yiyodum, tatile gitmiştik gitmeden önce dış gebelik olabilir demişti büyük bir hastaneni prof dr.u :)))tabi ben o stresle yedikçe yedim, alttab muayene ettği için az bişey kanama oldu çok stresliydi o tatil neyse geldiğimizde 68 falandım.1 aylık hamileyken 72 oldum sonra çocuk beslensin diye cevizler, incirler, sütler sonuç 9 ay sonunda 102 idim.

Neyse hastaneden geldik 96 olmuştum.Sütüm gelmedi diye gittiğimiz çocuk dr. süt olsun diye yeme yiyceğin kadar yemişsin zaten sen otla kompostoyu şekersiz yap iç ve bol su iç dedi.Sonra eşimi aktara gönderdim ısırgan rezene falan alsın diye bir çay yaptırdı bana aktar tavsiye etmiş hem sütüm artttı şarıl şarıl akıyodu üst baş kalmıyodu hergün o derece yani...o çayla hem zayıfladım hem kızımın gaz problemi olmadı ekmek yemiyodum 86 ya düştüm 4 ayda falan sonra emziren anneler için diyet uyguladım aralarda süt falan vardı, 78 e düştüm aynı diyetle 72,5 oldum.Sonra bizim mayıs annelerinin grubu var face de onlarla grup kurduk 64,6 oldum geçen haziranda ....

Sonra babamı kaybettim.Annem zaten ben 10 yaşındayken felç olmuştu 22 senedir sol tarafı bu haziran 2011 de tekrar beyin kanaması geçirdi hastaneye yatırdık, ameliyat oldu iki ay komoda kaldı gözlerini açtı ama şuuru yerinde değildi, iki ay gittim geldim beylikdüzü nden çapa ya hergün bende öldüm onunla bazı günler kızımı bırakcak kimse olmadığı için göremeden geri dönüyodum yoğun bakıma çocuk almıyolar.Çok zor günlerdi, sonra çapadan beşyüzevlerde özel bir hastaneye sevk ettiler bizim yapacağımız bişey kalmadı diye 15 dayandı orda ve gözlerini yumdu....

O dönemlerde bırakın diyeti nasıl yaşadığımı bilmiyorum kendime geldiğimde 75,6 olmuştum.Kasım ayında bizim grupla tekrar başladık ama metabolizma o kadar bıktıki benden bu sefer çok zor gidiyo kilolar...Bir spor salonuna üyeyim.Bir ara baya düzenli gittik ama bende ters etki yaptı gittiğim dönem kilo vermem iyice yavaşlıyo sıkılaşıyorum ama ben abarttığım için sporu bünye savunmaya geçiyo...

Nasıl beslendiğime gelince şimdiye kadar klasik menümü yazayım ama artık bu tarz beslenince pek faydasını göremiyorum o kilolarda iyiydi böle beslenmek

sabah:dom, peynir, salatalık, bazen yumurta, iki üç zaytin, bir dilim ekmek sakarinli çay ( artık şekersiz içiyorum )
ara: bir meyve yada iki grisini
öğle:sebze, yarım dilim ekmek, yoğurt yada salata
ara:meyve yada grisini yada diyet bisküvi
akşam:sebze yada et salata yada yoğurt bazen bir iki ısırık ekmek bazen 0 ekmek

makarna hiç yapmam zaten pilavda bazen iki kaşık...

ama dediğim gibi artık bu tarz yaparsam veremiyorum ben o yüzden değişik stratejiler geliştirirmem lazım, iki haftadır Karatay yapıyorum kitabı bitirdim ama bu diyetti yapanları okuyorum çoğu çok az kilo veriyo benim artık o kadar sabrım kalmadı bitsin gitsin istiyorum... evde koşu bandım ve bisikletim var bir ara düzenli sadece bunları yapıyodum o zaman daha iyi verdim spor salonuna gittiğim dönemden yine yapmaya başlıycam inşallah bu akşamdan itibarennn...Kilolar inatçıysa ben onlardan daha inatçıyım bi kere burcum boğa :)))Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve

evet arkadaşlar son yazımdan sonra diyet konusunda pek başarılı olduğum sölenemez, başlayıp başlayıp bozdum...Ama bu sefer kararlıyım.Şu an 69,5 um malum ramazandan çıktık:)) ilk hedefim 63 buna 6,5 kilocuğum var sonraki hedef 58 hiç 58 olmadım nasıl olucağını merak ediyorum.Var mı benimle birlikte diyet yapıcak olan acayip gaz veririm motive ederim :))

Yarın spora başlıyorum bugün diyete başladım tekrar, bir liste oluşturucam ve katılıma göre haftalık kilo çizelgesi hazırlıycam her hafta bölece hangi hafta kaç kim kaç kilo vermiş kim daha başarılı falan görücez geliştirebiliriz yeni fikirlere ihtiyacım var bunun gibi motive edici başka şeylereee, hadi gelin yamacımaaa

bugünkü menüm

1. GÜN 30.08.2012
sabah: iki yumurta bol maydanozlu dereotu naneli dukan krebi, 4 zeytin, yarım dilim kepek ekmek, iki çatal peynir, az domates salatalık, 2 kupa sakarinli çay

ara:metabolizma hızlandırıcı 1 litre çay ( isteyen olursa tarif veririm) özelikle adet dönemlerinde yapınca çok faydalı

öğle: yarım kase çorba iki kaşık yoğurt ( çok aç değildim )

ara: 3 tane light limonlu biskivü ( pazardaydım )

akşam:bir kase çorba, az salata, bir taneden az dolma

veee bol su belki yeşil çay içerim yatmadan çilekli

İlk günüm güzel geçti çok şükürrr

Çok iyi kilo vermişsin..İnşallah 10 kiloyuda kolaylıkla verirsin..Metobolizma çayı elmalı,karanfilli olan mı?

Bu arada Allah annene ve babana rahmet eylesin..Bende senin yaşadıklarına yakın üzüntüler yaşadım..Çok zor bir süreç geçirmisin..Bundan sonra hayatında sıkıntı olmasın..Bebeğini sağlıkla büyüt..İnanıyorum ki kalan kiloları rahat rahat vereceksin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…