nasıl 36 kilo verdiğime gelince yazayım uzun uzun
ben kendimi bildim bileli dikkat etmek zorundaydım yediklerime fazla kaçırsam hemen kilo alan ten tiplerdenim.Hamilelikten önce bi ara 73 kadar çıktım sonra spor salonu diyet 63 oldum hamile kaldığımda 65 falandım.Ben 10 yıllık evliydim, 9 sene çocuk istemedik 10. sene istedik olmadı, dr. a gittim hiçbir sorun yoltu ama olmuyodu sonra takmamaya başladım iş değiştirdim ve hamile kaldım, o kadar çok istemiştimki bir an önce göbeğim çıksın diye boyuna yiyodum, tatile gitmiştik gitmeden önce dış gebelik olabilir demişti büyük bir hastaneni prof dr.u :)))tabi ben o stresle yedikçe yedim, alttab muayene ettği için az bişey kanama oldu çok stresliydi o tatil neyse geldiğimizde 68 falandım.1 aylık hamileyken 72 oldum sonra çocuk beslensin diye cevizler, incirler, sütler sonuç 9 ay sonunda 102 idim.
Neyse hastaneden geldik 96 olmuştum.Sütüm gelmedi diye gittiğimiz çocuk dr. süt olsun diye yeme yiyceğin kadar yemişsin zaten sen otla kompostoyu şekersiz yap iç ve bol su iç dedi.Sonra eşimi aktara gönderdim ısırgan rezene falan alsın diye bir çay yaptırdı bana aktar tavsiye etmiş hem sütüm artttı şarıl şarıl akıyodu üst baş kalmıyodu hergün o derece yani...o çayla hem zayıfladım hem kızımın gaz problemi olmadı ekmek yemiyodum 86 ya düştüm 4 ayda falan sonra emziren anneler için diyet uyguladım aralarda süt falan vardı, 78 e düştüm aynı diyetle 72,5 oldum.Sonra bizim mayıs annelerinin grubu var face de onlarla grup kurduk 64,6 oldum geçen haziranda ....
Sonra babamı kaybettim.Annem zaten ben 10 yaşındayken felç olmuştu 22 senedir sol tarafı bu haziran 2011 de tekrar beyin kanaması geçirdi hastaneye yatırdık, ameliyat oldu iki ay komoda kaldı gözlerini açtı ama şuuru yerinde değildi, iki ay gittim geldim beylikdüzü nden çapa ya hergün bende öldüm onunla bazı günler kızımı bırakcak kimse olmadığı için göremeden geri dönüyodum yoğun bakıma çocuk almıyolar.Çok zor günlerdi, sonra çapadan beşyüzevlerde özel bir hastaneye sevk ettiler bizim yapacağımız bişey kalmadı diye 15 dayandı orda ve gözlerini yumdu....
O dönemlerde bırakın diyeti nasıl yaşadığımı bilmiyorum kendime geldiğimde 75,6 olmuştum.Kasım ayında bizim grupla tekrar başladık ama metabolizma o kadar bıktıki benden bu sefer çok zor gidiyo kilolar...Bir spor salonuna üyeyim.Bir ara baya düzenli gittik ama bende ters etki yaptı gittiğim dönem kilo vermem iyice yavaşlıyo sıkılaşıyorum ama ben abarttığım için sporu bünye savunmaya geçiyo...
Nasıl beslendiğime gelince şimdiye kadar klasik menümü yazayım ama artık bu tarz beslenince pek faydasını göremiyorum o kilolarda iyiydi böle beslenmek
sabah:dom, peynir, salatalık, bazen yumurta, iki üç zaytin, bir dilim ekmek sakarinli çay ( artık şekersiz içiyorum )
ara: bir meyve yada iki grisini
öğle:sebze, yarım dilim ekmek, yoğurt yada salata
ara:meyve yada grisini yada diyet bisküvi
akşam:sebze yada et salata yada yoğurt bazen bir iki ısırık ekmek bazen 0 ekmek
makarna hiç yapmam zaten pilavda bazen iki kaşık...
ama dediğim gibi artık bu tarz yaparsam veremiyorum ben o yüzden değişik stratejiler geliştirirmem lazım, iki haftadır Karatay yapıyorum kitabı bitirdim ama bu diyetti yapanları okuyorum çoğu çok az kilo veriyo benim artık o kadar sabrım kalmadı bitsin gitsin istiyorum... evde koşu bandım ve bisikletim var bir ara düzenli sadece bunları yapıyodum o zaman daha iyi verdim spor salonuna gittiğim dönemden yine yapmaya başlıycam inşallah bu akşamdan itibarennn...Kilolar inatçıysa ben onlardan daha inatçıyım bi kere burcum boğa :)))Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve