Premature Bebekler 36 haftalık doğan oğlum inmemiş testis

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

asi_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
34
24
88
arkadaşlar merhaba bebeğim 36 hafta doğdu ama 32 haftalıktı gelişimi inmemiş testis tek yumurtada doktor ilk önce ameliyat felan dediler sonra bir doktor ameliyata gerek yok 8-9 ay içinde iner inmezse ameliyat ederiz dedi bu durumda kalan varmı gerçekten kendiliğinden inermi bana hiç incekmiş gibi gelmiyor

Merhaba benim oglumda bir testisi inmemis doktor bir yasina kadar beklemimizi soyledi cok korkuyorum inmezse diye off

merhaba biz bir yaşına kadar bekledik inmedi o yüzden ameliyat oldu hiç korkma 1 gün yatıyor evde sonra ayakalnıyor benimki yürüyordu 1 yaşında daha yürümüyorsa daha rahat atlatırsınız geçmiş olsun

Akrabamiz 6 aya yakin bekledi inmeuince sunnetle beraber ameliyat oldu. Erken dogumla alakasi yok cok fazla cocukta oluyormus hatta bazilarinin babasininnda oyleymis cocuklugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…