• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 haftalık doğan bebeğim 15 gündür entübe

denzzzm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
28
8
6
26
36 haftalık mecburi sezeryan oldum suyum bittiği için. Bebeğim 15 gündür küvezde solunum sıkıntısından dolayı entübe değerleri normale dönüyor ama entübeyi tolere edemiyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı onu orada bırakıp gelmek canımdan can alıyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda

36 haftalık mecburi sezeryan oldum suyum bittiği için. Bebeğim 15 gündür küvezde solunum sıkıntısından dolayı entübe değerleri normale dönüyor ama entübeyi tolere edemiyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı onu orada bırakıp gelmek canımdan can alıyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne yaptılar mı ?

Hayır doğumdan önce haftası iyi diye gerek görülmedi küveze girdikten sonra yapılmış

Geçmiş olsun Allah sağlığına tez zamanda kavuştursun meleğinizin🥹

Back