Çocuk Hastalıkları 36 günlük oğlumun göbeği düşmedi :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beybibeybi

oldğu kadar olmadğı kader
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
331
4
68
İzmir
merhaba arkadaşlar benım oğlum bugun 36 günlük ve göbek bağı hala düşmedi sağlık ocağına götürdüm kaçkez bekleyip takip et dedi doktor. sonra çocuk doktoruna götürdüm. normalde 20 güne kadar düşmezse tekrar bağlayıp yakıyolarmış nasıl bi işlem bilmiyorum bizim 20 günü geçtigi için çocuk cerrahına gönderdi o doktorda herhangi bi enfeksiyonun olmadıgını pansumanına aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. bugun tekrar kontrolumuz var ne olacak bilmiyorum bilen başına gelen var mı ? çok üzülüyorum yavrumun vanı yancak diye

Hiç bilgim yok ama çok uzun sürmüş benimde 1.5haftalıkken düşmüşyü ama cok kanamıştı göbeği içten içe k vitamini eksikti k iğnesi diye bişey vuruldu kuzenıyle hatta 6 gun arayla dogdular ıkısınınde aynı sorun ooldu ve gectı

bize çinko karışımı bir şey vermişti doktor.eczane 1-2 şeyi karıştırıp yapıyordu.onu azıcık azıcık sürmüştüm 5. gün felan düşmüştü.kardeşimin kızınki ise kanamış ve 14 gun olmasına ragmen düşmemişti ona vermiştim o da kullanmıştı ve kolay düşmüştü.eczaneye bir sorsanız.

bizim doğumda k vitamini vuruldu tahlillerde yapıldı temiz çıktı doktor bugun de bekle yarın alalım dedi

siz kaçıncı gün uyğulamaya başladınız bu karışımı böyle bişey varsa nedn doktorlar bize demedi acaba çok üzülüyom oğlumun canı yancak diye

siz kaçıncı gün uyğulamaya başladınız bu karışımı böyle bişey varsa nedn doktorlar bize demedi acaba çok üzülüyom oğlumun canı yancak diye

sanırım dogumdan sonra hastanede uygulanmaya başlanmıştı biz evde devam ettik.

sanırım dogumdan sonra hastanede uygulanmaya başlanmıştı biz evde devam ettik.

bugün yine gittik dün çocuk cerrahına yönlendirdi tekrar cerrahlar bekleyin düşer diyor çocuk doktorumuz pazartesiye kadar düşmezse ben müdehale edicem diyo çok kafam karışık

bugün yine gittik dün çocuk cerrahına yönlendirdi tekrar cerrahlar bekleyin düşer diyor çocuk doktorumuz pazartesiye kadar düşmezse ben müdehale edicem diyo çok kafam karışık

Bebeğiniz iyidir inşallah?
Göbeği ne durumda canım? Düşmüştür kesin

Son düzenleme:
emen bebegin göbek bagı çabuk düşer derler
emmiyomu acaba
gerçi benim kızım emmedi ama
bagıda geç düşmedi ama yaktılar
yakmada korkulacak bişey yok sadece bir çubukla göbegine dokunuyorlar
kolay bir işlem

Bebeğiniz iyidir inşallah?
Göbeği ne durumda canım? Düşmüştür kesin

valla ageçtiğimiz pazara kadar mandalına kadar duruyodu oğlanımın göbüşü sonra pazar günü kahvaltıya gittik orda altını geğistirirken bi baktık düşmüş ama dibinde yine bi parça bağ vardı nolur nolmaz diye bugun yine çocuk cerrahına götürdüm düştüğünü söyledi kalan parçada zamanla kendi kuruyup düşermiş çok şükür iyi yıkadık biraz önce rahatladı emdi uyudu yavrum

maşallah oğlumun iştahı yerinde hatta akşamları mama takviyesi yapıyorum yatmadan çok şükür yakmalarına gerek kalmadı

şimdi hesapladım 54 günlükken düşmüş oğlumun göbüş rekor bizde galiba geç düşürme konusunda

Oh çok şükür.. O da düşer yakında.. Bir de her gün banyo yaptır bebeğine. Suya giren bebeklerin çabucak düşüyor göbekleri.

çok teşekkür ederim valla büyük ihtimalle yıkanamadığımz 54 günün acısını çıkartıcaz 2. yıkayışım oldu bugun hiç ağlamıyo masallah çok sevdi suyu yazık rahatladı yavrum

Uzun süre düşmeyen göbek kordonu bağışıklık sisteminde bir sıkıntının işareti olabilir - lütfen doktorunuza bunu söyleyin. Basit bir kan testi ile anlaşılabiliyor ve tedavi etmek te mümkün ve kolay. Lütfen canınızı sıkmamaya çalışın.

oğlumun tüm testleri yapıldı çok şükür bi sorun yok kordonu çok kalındı aşağıda resmini paylaştım ayrıca doğumda yanlış bağlanmış dedi doktor çok şükür kalan parçada cuma günü sabah düştü bi sıkıntımız kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…