• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 beden gece için uygun tunik bluz vs

ikircikli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
612
0
0
41
İstanbul
36 beden gece için uyugn tunik,bluz body tarzı bişiler arıyorum... uzun ,yarım kısa kol farketmez renk kırmızı hariç her renk olabilir... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hafi spor tarzda şık bişiler ..

Son düzenleme:
36-38-40 bedene uygun siyah renk,simli abiye üst 20 tl
dsc036922.jpg

attachment.php
kahve renk badi kollar örgü desen acık 10 tl 38 beden kikiriki marka

Eklentiler

• $Fotoğraf-0012.jpg
    $Fotoğraf-0012.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 281
attachment.php
siyah arkası tül ön kadife desenler var 7 tl leopar desen düşünürsen ekleyebilirim şimdi çok moda

Eklentiler

• $Fotoğraf-0061.jpg
    $Fotoğraf-0061.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 182
s6300031.jpg

36-38 bedene uygun pembe bluz ister özel ister günlük kullanılır.tertemiz
kargo dahil 12 ytl.:teytey:beğenirsen anlaşırız.

3135.jpg

üstte çok hoş duruyor bitanem 1 kez giyildi yeniden farkı yok.

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG][/IMG]

düşünürsen canım,hem spor hem şık,ışıl ışıl gece gezmelerine uygun

31052009154.jpg
[/URL][/IMG]
BU TARZ Bı GÖMLEKLE KEMER DÜŞÜNEN KARLI ÇIKAR ÇÜNKÜ BEN BU KEMERıNı 10 TLYE ALDIM VE 2 DEFA TAKTIM 10 TL YE ALDIĞIM KEMERı 5 TL YE VERıCEM PıYASA FıYATINI BıLEN KARÇIRMAZ ZATEN GÖMLEĞıDE 20 TLYE ALDIM ZATEN GÖMLEĞıN MODELı BELLı RESıMLERDE DESENLERı RENGı GAYET NET DURUMDA GÖMLEĞıDE 10 DıCEM GERÇKETEN BEDAVA ÇÜNKÜ GıYMEDıM DENıLıCEK KADAR TEMıZ KEMER VE GÖMLEK 15 TL AYRI AYRIDA OLURSA BELıRTTıM ZATEN 38 BEDENE TAM OLUR BANA TAM OLDU çÜNKÜ
fghg.png
[/URL][/IMG]
KEMERıN YAKIN FOTORAFINI ıSTEYEN ARKADAŞ HıÇ Bı SORUN YOK KEMERDE LASTıK YANı O SıYAH YER KEMıR DEMıR KISMININ BULUNAN BÖLÜMÜ DERı ZATEN YA PıYASADA MUTLAKA GÖRMÜŞÜNÜZDÜR BU KEMERı 10 VEYA 12 TL DEN AŞAĞI DEıL
fffr.png
[/URL][/IMG]

BENCE BUNLAR TAM SENLıK

iştee kaçırılmıucak bi badi daha
farklı rengide aşağıdaki mesajlarda vardı buda penbesi
pullu çok şık 36 - 38 e uygun genişleme yapmaz 10 TL

arkadasım NewYork'tan gönderdi, 38-40-42 bedenleri var. süper renkli pullarla işlenmiş, kaliteli, kullanılmamış bluz. 10 TL

boyundan bağlamalı penye üzerinde desenli 5 Tl den veririm.

buda 36 beden klasik degaje yaka siyak simli kumaş (naylonumsu bi kumaş) buda 10 tl olur

Back