- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
-
arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve ona 3 günde bezden kurtulmayı öğrettim. blogumda anltıyorum. incelerseniz sevinirim.
naturelanne.blogspot.com
zamanla oturur,düzelir öğrenir,yetrki yeniden altına bezi bağlamayın..kızımdada kaka yapma sorunu 6 aylıkken başladı ve çok uzunn sürdü..halada arada sırada sorun olur..biz çareyi ilk bezi bırakmaya çalışırken 17 aylıkken "kaka dansı" yapmakta bulduk.icadımız olan bu dansla lazımlığın etrafında kızılderililer gibi dönerek dans ediyorduk "kaka kaka ıghhh" diye ıkınıyorduk kızımda doğal olark ıkınıyordu ve bakıyordum şekli şemali değişince hemenn lağzımlığına otutturuyordum..Allah yardımcınız olsun,en büyük sıkıntılardan birisi kabızlık.bebişlerimizin çektiği kadar acı çekiyoruz bizlerde..
bugün de klozete nasip olmadı ne çiş ne kaka.
2 kez küvete çiş, 1 kez de yenii temizlenmiş bal dök yala balkona çiş :)
1 kez de ak pak bembeyaz küloda kaka :) halıya yapmasından iyi tabi :)
sonuç; gerilmiş sinirler
birazdan küvete deneticem, yaparsa uyuycaz...
gece yapmaz yine sanırım.
bugun 2 kez ben sorunca kuvete cis yapti. 2 kez de altina yapti. haliya denk getirmeyi de ihmal etmedi tabi:)
bir kez de klozete oturmayi tercih etti. pipisi ile oynadi cis yaparken yine.
ama kaka yok bugun de. bi ara babasina kaka demis, esim de klozete oturtmus ama yapmamis. sonra oglusun kucuk oturaginin kabini cikarip oglusu da kucagina alip ipad de kayu esliginde denedi o da olmadi tabi:)))) tetiklesin diye pingui de yedirmistik oysa:)
bakalim gece cis ve kaka olacak mi?
en azindan gece cis yapmiyor oleeeyy ( zügürt tesellisi iste)
dün gece de altına yapmadı.
hatta gündüz hiç altına çiş yapmadı oleyyy
tam yukarıdaki 2 satırı yazmıştım 5 dk önce, oğlum yanıma geldi, masadaki suyunu aldı, suyunu pipetle içerken bir şarıldama sesi geldi. hooop bütün çiş halıya :)
tam da aaa dün hiç altına ve dolayısıyla halıya yapmadı derken :)))))
ayakta su içince direkt bağırsaklara gidermiş dedikleri doğru mu acep ?:)))
durum raporu : cisler oturaga yapildi, kaka yok. haliya ve alta cis yapma yok.
hep ben sorunca yapiyor. hic kendi cisim geldi demiyor hala.
eli pipisine gidince veya sivi tuketince "cis var mi annecim" diyorum "evet" diyor ve oturaga oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?