- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
-
bugün de klozete nasip olmadı ne çiş ne kaka.
2 kez küvete çiş, 1 kez de yenii temizlenmiş bal dök yala balkona çiş :)
1 kez de ak pak bembeyaz küloda kaka :) halıya yapmasından iyi tabi :)
sonuç; gerilmiş sinirler
birazdan küvete deneticem, yaparsa uyuycaz...
gece yapmaz yine sanırım.
Mehay, yaptı mı oğluşun kakasını? 9 gün çok zor olur yaabol sıvı tüketse, kabaklı falan çorbalar içse iyi gelir mi?
canim 6. gun lavmanla çiglik çigliga bagirarak yapabilmisti dunde yani 9. gun fitille zar zor yaptirabildim biraz...zor olmazmi mahvoldu yavrum 10 gundur...kabak severdi normalde bu durum yuzunden sebzede meyvede yemiyor artik suyu ise zorla içiriyorum...ama onceki kadar içmiyor yinede malesef( kayisi suyu , kepekli , yulafli gidalar hepsini denedim kendiliginden yapamiyor malesef (
biz 3 hafta oldu başlayalı benim kız 33 aylık .ilk iki hafta oldukça inat etti hiç bir şekilde söylemiyordu.su geçirmez alezi her oturduğu yere seriyordum .şimdi küvete yapıyor ayakta. hala lazımlık yada aparata yapmıyor.kakasını kiloduna yapıyor.çok zor bir şey şu tuvalet alışkanlığı.onu olumsuz etkilememek için çok uğraşıyorum.(tuvalet sorunum hep olmuştur.ve ben bunu tuvalet eğitimime bağlarım.)ona sinirlenmiyorum.ama artık çokkkkkkkkkkk yoruluyorum.umarım olumsuz bir iz bırakmadan atlatırız.
saol canim benim insallah geçer yakin bir zamanda oglusumun bu durumu....oyy cok uzucu ya, yavrucak nasil dayansin. buyuk insana bile eziyet
cikolata oglusun kakasini tetikliyor genelde, belki seninkinde de ise yarar????
gun icinde slatalik falan versen eline surekli. benim oglum da su icmek istemiyor veya 1 yudum icip bardagin icine arbasini atiyor.
o nedenle slatalik gibi su iceren sebze meyve veriyorum eline. hicbisey demeden veriyorum cunku yer misin desem hep cevabi hayir hayir oluyor.
oyuncaklari kukla gibi konusturup kaka yapmak cok eglenceli gibi oyunlar mi oynatsan bir de acaba?
oglum da 2 gundur kaka yapmiyor. ama zaten dogru durust bisey yemedi sayilir. yarin hic sormiycam varsin kuloduna yapsin. kabiz olmasindan iyidir yaa.
cok gecmis olsun tekrar. Allah kolayliknversin Mehay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?