ah işte insanı yiyen bitirende bu değilmi bende herşleyimi tam zamnında yaptırdım bebeğimde hiç birşey yoktu sağ sağlimdi bigün hastalandım 8.5 aylıkken doktora gittim bişi yok üşütmüşün dedi sonra git 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gittim bebeğimin kalbi çoooook yavaş atıyodu bana sabah 8 den akşam 4 e kadar bişiler yedirip nst ye bağladılar nmiş uyuyomuş nezamanki kalbi durdu alel acele sezeryan yaptılar tıkabasa yemek dolu içim ameliyat hanede hasta var berbat bişidi bbeğim doğdu dediler karnında hastalanmış kan pompalamamış pompalamayıncada kanı olmamış bütün iç organlar 1-2 haftada iflas etmiş kimi doktor dedi doğumun gelmiş anlamamışlar seni 2 hafta daha boşa bekletmişler kimi doktor dedi belli olmaz belki hamilelikte oluşan bişeydir bu bebeğindede olabilir oğluma bir yığın test yapıldı bişi bulamadılar eşime ve bana bütün genetik testler yapıldı bişi yok gel gelelim genede kızındada olur diyende var hayır senin çocuğun hasta dğilmiş doktor hatası diyende senin dediğin gibi rabbim ahirette yüzleştirsin ben soramıyom onlar daha güçlü hakkımı aratmadılar dosyalarımız bile yok oldu hastanede rabbim sorsun hesabını
evet zaten yiyip bitiren bu tamam TAKTİRİ İLAHİ boynum kıldan ince ama insan hep neden diyo acaba neden dolayı kaybettim hani bilsem bi nevi önlem alırım hani anne karnındaysa biraz erken alınır ne bileyim hastane rtamıysa daha steril bi yerde doğum yapılabilir ama işte muallak kendi kendine sorduğun sorulara hiçbir cvp alamıyon benimde senin gibi dosyalar kapatıldı güya devlet araştırıp bana sonuç yollıcaktı ama nerde bizim ülkede ne doğru düzgün işliyoki bu işlesin......