Canım benim kızımda 36+6 günlüktü dogdugunda çok şükür şuan 4 yaşında hiç bir problem olmadı.Evet küvezde yattı yaklaşık 5 gün ama sarılık oldugu için yattı yoksa dogumdan kaynaklanan birşey yoktu.Dogdugunda 2460 gramdı.Sürekli uyuyordu uyandıramıyorduk emmek istemiyordu meger bol bol emmesi lazımmış ki sarılıgı çabuk atlata bilsin.İçini ferah tut allaha sıgın, inşllh hayırlısı ile bebegini kucagına sag salim alırsın.
öncelikle kaybettiginiz bebeginiz icin cok üzüldüm rabbim size bu yavrunuzu sagsaglim bagislasin insallah ... benim bir tanidigim vardi 3 bebegini son ayinda karnindayken kaybetmisti 4. bebeginde son ayini beklemeden dk almisti bebegi .. simdi 6 yasinda kocaman oldu ,, cokda akilli .. 36 haftadan sonra prématüre olarak kabul edilmiyo eger bebeginizin bi saglik problemi olmazsa küveze konulacagini sanmiyorum .. rabbim kolaylik versin saglikli,, hayirli dogumlar nasip etsin ...
canım daha önce kaybettigin bebegin için çok üzüldüm allah rahmeteylesin.Kendini kötüye odaklama iyi düşün iyi olsun bir talihsizlik olmuş rabbim melegine o kadar ömür nasip etmiş,allah sabır versin eminim çok zor allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın.Hayırlısı ile bebişini sağ salim kucagına alınca bizede haber ver, dualarım seninle... İnşllh bebişinle saglıklı uzun bir ömür sürersiniz.
saglıkla gelsın melegın ınş annesı yaz bıze .....bol dua
sağolun yazarım tabiki Allahın izni ile
benim kuzenimin kızıda 36 haftalık dogdu tansiyon yüzünden ama küvezde kalmadı annenin yanına verdielr hemen .. sen korkma allaha dua et hatta hepimiz ederiz senin için ..
Canım ben ilk bebeğimi 37+5 de karnımda kaybettim ve bir sebebi bulunamadı...İkinci bebeğimi bu nedenle doktorum 36+2 de aldı, ben de çok endişelenmiştim bir problem olur mu diye ama çok şükür bir problem yaşamadım.Bebeğim 3340 gram doğdu ve küveze girmedi.Doğumumdan 4 gün önceki ultrasonda kilosu 2800 civarı çıkmıştı.Bol bol dua et canımmm...
Canım sürekli kontrole gitmek yerine nedne hastanede yatış vermiyorlar. Böylece yol yorgunluğu ve stres yaşamazsın. Stres bazı şeyleri tetikliyor biliyorsun. Bende de kan akışı yavaslamıstı ama cok erken belirmişt bu 25. haftada gelişmişti ve beni doktorum hemen hastaneye yatırdı. Gerçi bendedopler akım kaybı (kan akışında yavaslama) ve preeklemsi baslangıcı olustu. ve 28. haftada da doğum olmustu. Senin doğum haftanla kıyaslanamaz ama merak ettiğim doktorun neden seni gel-gitle ugrastırıyor da yatış verip gözlemaltında tutmuyor?
ben ilk bebeğimi 30.haftada erken doğumdan sonra kaybettim.
şimdi hayatta bi oğlum var.aslında dr um 38 haftaya kadar beklicekti ama aniden sancılarım başladı.36+2 de 3100 gr sezeryanla doğdu.sadece sarılık dolayısıyla 1 hafta hastanede yattık .şu anda gayet sağlıklı.içini ferah tut cnm,zaten sürekli kontrol altındasın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kaybınız için üzüldüm Allah sabır versin. İkizlerim 36+3'de dünyaya geldi. Kiloları 2460 ve 2380kg . 30.haftada ciğer geliştirici iğne oldum. Bebeklerim hiç küvöze girmedi. Oğlum doğumdan hemen sonra burnu tıkalı olduğu için hırıltılı nefes alıyordu serum fizyolojikle açtılar, aspire ettiler geçti. Amniyon sıvısından anneden aldığı birşeylerden dolayı burnu tıkalı dediler ama tam hatırlamıyorum ne olduğunu, erken doğumla ilgili değilmiş. Kızımın sarılığı biraz yüksekti ama fototerapiye gerek kalmadan beslenmeyle atlattı çok şükür. Cumartesi doğum yaptım pazartesi hastaneden hepberaber çıktık. Siz de gönlünüzü ferah tutun iyi olsun inşallah, hayırlı doğumlar diliyorum.
evet bende kaybettim 37 haftalık ve 4 kilo sezeryan doğum yaptım solunum düzenlizliği vardı ama asıl nedeni anne karnında enfeksiyon kapmış olmasıydı 3 gün yoğun bakımda yaşam savaşımız oldu TAKTİRİ İLAHİ kaybettik bebeği...bunun kiloyla filan alakası yok şişman çocuk sağlıklı çocuk anlamına gelmiyor eğerki kiloyla olsaydı kızım şuan yanımda olurdu....
Kaybınız için üzüldüm Allah sabır versin. İkizlerim 36+3'de dünyaya geldi. Kiloları 2460 ve 2380kg . 30.haftada ciğer geliştirici iğne oldum. Bebeklerim hiç küvöze girmedi. Oğlum doğumdan hemen sonra burnu tıkalı olduğu için hırıltılı nefes alıyordu serum fizyolojikle açtılar, aspire ettiler geçti. Amniyon sıvısından anneden aldığı birşeylerden dolayı burnu tıkalı dediler ama tam hatırlamıyorum ne olduğunu, erken doğumla ilgili değilmiş. Kızımın sarılığı biraz yüksekti ama fototerapiye gerek kalmadan beslenmeyle atlattı çok şükür. Cumartesi doğum yaptım pazartesi hastaneden hepberaber çıktık. Siz de gönlünüzü ferah tutun iyi olsun inşallah, hayırlı doğumlar diliyorum.
amin canım cümlemize hani birebir yaşadığım için diyorum tamamen taktiri ilahi yani kilo haftada önemli ama en önemlisi mevlanın dediği bende ciğer geliştirici iğneleri oldum erken doğuma karşı kızımın kilosuda çok iyiydi ilkin sadece 1 saat hava verip getirceklerdi yanıma 1 saat oldu yok 2 saat oldu yok 3 saat oldu yok benim doğum yaptığım hastanenin yoğun bakımı 1.derece imiş sonra kızımı 3.derece yoğun bakımı olan hastaneye sevk ettiler daha sonra kalbinde 2 delik çıktı ama en önemlisi anne karnındaki enfeksiyonu atlatıp atlatmamasıydı kısmet olmadı kızım hiçbir ilaç tedavisine cvp vermedi muaallak olan şu enfeksiyonu gerçekten benim karnımdamı yoksa doğum sırasındamı doğum sonrasındamı küvözdemi kaptı orası muallak ama dr ların bana dediği anne karnında olduğunu demeleri gerçeği inş ahirette öğrencem doğumdan önce ultrasonda hiçbr problem yoktu nst dede öyle bide ben çift rahimle hamile kaldım bütün testlerini herşeyini zamannda yaptırdımve hiç birinde kalp deliği çıkmamıştı ama işte...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?