- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
-
Kuveze girmedi, evet iğne oldu. Şuan hatırlamıyorum ama kutunun üzerind e yazan miktarı veriyordum ayına gore. Şuan 4.5 yaşında gelişimi hep önde yasitlarindanKüveze girdimi akciger iğnesi olduzmu mama ne ölçüde verdiniz
Canım mamayı neye gore aslai
Kuvezde neden kaldı canım Allahım sağlıkla büyütsün inşallah
Canım oğlum 38 hafta da 2700 doğdu 49 cm. Bence mama vermekten korkma ki cabuk toparlasın bebiş.benim oğlan 2 aylıkken 4700 falandı ama mama verdim sütüm azdı çünkü. Sıkma canınııı şimdi 4 kilo doğanla boyu kilosu aynı oğlumun. Hepsi Bi yerde standardı yakalıyor
Benimde suyum erken gelmişti, iğneleri vs yapılmıştı, 35+1 de 2410 gr doğdu, pek sütüm yoktu çoğunlukla mama ile besledim, ilk ay nerdeyse 1.500 kg almisti
2 yaşına kadar devam ettim, miktarını azaltarak, zaten 6.ayında ek gıdaya başlamıştık. Normal yemek yemeye başladıktan sonra sadece gece devam ettim, sonrada gece sayısını azaltarak bitirdim.sonra mamaya devam ettiniz mi
2 yaşına kadar devam ettim, miktarını azaltarak, zaten 6.ayında ek gıdaya başlamıştık. Normal yemek yemeye başladıktan sonra sadece gece devam ettim, sonrada gece sayısını azaltarak bitirdim.
Canım oğlumda 1 yaşa kadar kullandım eğer içseysi 3 4 yaşa kadar verecektim. Kızımda şuan kullanıyorum. İlk doğunca zaten 1 ölçek bile tam bitmiyor az az sık sık besliyorsun 1 hafta kan şekeri düşüp sarılık olmasın diye sonra çenesi kuvvetlenip emer zamanla zaten. Önce emzir sonra mama teklif et 1 ölçek. Büyüdükçe zaten doymayınca ortalığı yıkarlarne kdar mama verdin cnm.Sonrasında bıraktın mı mamayı naptın
Sadece 40 gun filan emdi, o da günde 1 yada 2 defa ancak pek sütüm olmadi malesef.anne sütüde alıyor muydu peki? Ben mamayı arttırsam emmeyi azaltırda sütüm kesilir mi diye şüpheleniyorum
1 ay erken doğduğu icin 1 ay eksik hesapliyorsunNe güzek hamdolsun geçmiş. Birde düzeltilmiş4 aylık denilen ne oluyor cnm
1 ay erken doğduğu icin 1 ay eksik hesapliyorsun
evet canim nasil bebegin toparladimiyani 3 aylık ama düzeltilmiş 2 aylık oluyor anladıım
evet canim nasil bebegin toparladimi
sadece anne sütümü alıyor mama takviyesi yap belki daha cabuk toparlar canim üzülme biliyorum çok zor prematüre annesi olmak benim bebegimde cok zayifti ama simdi iyi şükür mama vermemek icin cok direndim ama bende mecbur kaldimalt sınırda hep. 4.150 gr kilosu. Boy 57,5 :/
hangi mamayi kullaniyorsun benim kizda 7. aya girdi hala 4 ölçüyü zor iciyo ama mama yariyo azda içsealt sınırda hep. 4.150 gr kilosu. Boy 57,5 :/
Canim benim kizlarim 32.haftada dogdu 2 kilo anca varlardi hatta biri henüz duymuyordu.Sütüm yetmedi mama destegi verdim.Sikma canini Allah yardım ediyor.Elinden geldikce emzir ve sağMerhaba arkadaşlar,
36+4 te bebeğim dünyaya geldi. Normalde 34 te gelecekti açılmam vardı ama ilaçlarla yatarak bi şekilde 36 gördük. Tabi doğunca akciğerleri gelişmemiş ve zor nefes aldığıdnan küveze aldılar 6 gün kaldı.
2700 ve 49 cm doğdu, 2500 küvezden çıktı. ilk ay sadece anne sütü verdim ama 1 ayda 200 gr ancak almıştı.çünkü hem sütüm sağdığımda 20-30 ml bile ancak çıkıyordu, hem de erken doğup küçük olduğu için ememiyordu. Şimdi 2 aylık ve 3580 gr. ama 2. Ayda mecburen mama takviyesi yaptık. Günde toplam 180-200 ml arasında mama veriyorum.
Sizce nasıl? Sizin aynı haftada ve benzer kiloda doğan bebekleriniz kaç kiloydu?
sadece anne sütümü alıyor mama takviyesi yap belki daha cabuk toparlar canim üzülme biliyorum çok zor prematüre annesi olmak benim bebegimde cok zayifti ama simdi iyi şükür mama vermemek icin cok direndim ama bende mecbur kaldim
hangi mamayi kullaniyorsun benim kizda 7. aya girdi hala 4 ölçüyü zor iciyo ama mama yariyo azda içse
Aptamil öneririm.Similac da iyi ama aptamilin yerini bir şey tutmaz.Sma da aklinda bulunsunhipp kabız yapmıştı. Bebelac geçtik oda iyi gelmedi. Şimdi Similac kullanıyoruz bu iyi. Günde 60 cc 4 kez veriyorum
bende bebelac kullaniyorum gold olani ama mecburi gaz sorunumuz vardi ama bende aptamil öneririm o iyi kilo yapiyo tabi kabızlıkta yapabilir canim bebegin erken doğdu kilosu eksik doğdu benimkide 7.ayinda ama 7.5 kilo anca vardir o aylarda benimkiside anca 5 filandir eksigini anca tamamlamıştırhipp kabız yapmıştı. Bebelac geçtik oda iyi gelmedi. Şimdi Similac kullanıyoruz bu iyi. Günde 60 cc 4 kez veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?