Premature Bebekler 36+4 te gelen bebeğim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ne kdar mama verdin cnm.Sonrasında bıraktın mı mamayı naptın

2 yaşına kadar devam ettim, miktarını azaltarak, zaten 6.ayında ek gıdaya başlamıştık. Normal yemek yemeye başladıktan sonra sadece gece devam ettim, sonrada gece sayısını azaltarak bitirdim.

anne sütüde alıyor muydu peki? Ben mamayı arttırsam emmeyi azaltırda sütüm kesilir mi diye şüpheleniyorum

ne kdar mama verdin cnm.Sonrasında bıraktın mı mamayı naptın
Canım oğlumda 1 yaşa kadar kullandım eğer içseysi 3 4 yaşa kadar verecektim. Kızımda şuan kullanıyorum. İlk doğunca zaten 1 ölçek bile tam bitmiyor az az sık sık besliyorsun 1 hafta kan şekeri düşüp sarılık olmasın diye sonra çenesi kuvvetlenip emer zamanla zaten. Önce emzir sonra mama teklif et 1 ölçek. Büyüdükçe zaten doymayınca ortalığı yıkarlar

Canim benim kizlarim 32.haftada dogdu 2 kilo anca varlardi hatta biri henüz duymuyordu.Sütüm yetmedi mama destegi verdim.Sikma canini Allah yardım ediyor.Elinden geldikce emzir ve sağ

yokmama takviyesi yapıyorum. Hatta emzirmedanışmanı ile çalışıyoruz. Bebek hemşiresi. İyi gidiyor mamayı arttırmayalım dedi. Hem emziriyorum hem mama. Ama gerçekten çok zor. Üzülüyorum millet 3 aylıkken 6-7 kilo diyor bizimki4 kilo

hipp kabız yapmıştı. Bebelac geçtik oda iyi gelmedi. Şimdi Similac kullanıyoruz bu iyi. Günde 60 cc 4 kez veriyorum
bende bebelac kullaniyorum gold olani ama mecburi gaz sorunumuz vardi ama bende aptamil öneririm o iyi kilo yapiyo tabi kabızlıkta yapabilir canim bebegin erken doğdu kilosu eksik doğdu benimkide 7.ayinda ama 7.5 kilo anca vardir o aylarda benimkiside anca 5 filandir eksigini anca tamamlamıştır

Aptamil 2 arkadaşım da kullandı bebekleri hastanelik oldu kabızdan gazdan mahfoldu çocuklar. Similaca gecince rahatladılae bende o yüzden hiç denemedim aptamil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…