- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
-
Canım oğlum 38 hafta da 2700 doğdu 49 cm. Bence mama vermekten korkma ki cabuk toparlasın bebiş.benim oğlan 2 aylıkken 4700 falandı ama mama verdim sütüm azdı çünkü. Sıkma canınııı şimdi 4 kilo doğanla boyu kilosu aynı oğlumun. Hepsi Bi yerde standardı yakalıyor
Canım oğlum kocaman oldu 3 bucık yaşında. Kızım var 6 aylık onada mama veriyorum 2 aylıkken 60 ml 2 saatte 1 içiyordu. Yani önce emzir peşine önce 30 ml yap baktın içti Bi 30 daha yap. Hani bu şekilde emdikten sonra ne kadar mamaya ihtiyaç duyuyor anlarsın.şuan kaç aylık cnm? Birde ne kadar mama veriyordun 2 aylıkken
Yaşıtlarını 8 9 aylıkken yakaladı oğlum canım. Mama da her türlü vitamin var olduğu kadar süt ver tabi ama mama dan korkma diye diyorum cocuk douana kadar ve öyl sınırlama koyma 100 ml 200 ml diyeşuan kaç aylık cnm? Birde ne kadar mama veriyordun 2 aylıkken
Yaşıtlarını 8 9 aylıkken yakaladı oğlum canım. Mama da her türlü vitamin var olduğu kadar süt ver tabi ama mama dan korkma diye diyorum cocuk douana kadar ve öyl sınırlama koyma 100 ml 200 ml diye
Canım oğlum kocaman oldu 3 bucık yaşında. Kızım var 6 aylık onada mama veriyorum 2 aylıkken 60 ml 2 saatte 1 içiyordu. Yani önce emzir peşine önce 30 ml yap baktın içti Bi 30 daha yap. Hani bu şekilde emdikten sonra ne kadar mamaya ihtiyaç duyuyor anlarsın.
Canım ben bebelac gold kullanıyorum cok gazı vardı bu iyi geldi. Hiç millet gibi olmadı valla benim süt zdı Yani hephangi marka mama kullanıorsn cnm
Canım ben bebelac gold kullanıyorum cok gazı vardı bu iyi geldi. Hiç millet gibi olmadı valla benim süt zdı Yani hepbineron verdim ben valla Bi yerden sonra pes ettim Yani herkeste süt oranı bir olmuyor canını hiç sıkma önemli olan bebişin soyup sağlıklı olması
Yok valla kız bırakmadı oğln zatn hç emmedi sağdmPeki emmeyi bıraktımı cnm biberona geçince
Yok valla kız bırakmadı oğln zatn hç emmedi sağdm
Canim benimde oyleydi sütüm vardi bebegim emmedi 2 ay sagip verdim saat basi sut sagmaktan sütüm azaldi ben ciddi sekilde rahatsizlandim bebegim 35 haftalik 2 kiloydu sadece simdi 5 aylik düzeltilmiş 4aylik ama ayini yakaladi mama toparladı boyu kilosu coo iyi tabiki sütüm olsa verirdim yine ama cok kasma kendini onun iyi olmasi icin ne gerekiyorsa onu yapacaksinevet veriyorum. Biberona alışmasın memeyi bırakmasın diye EDS ile veriyorum ağzına. Emdikten sonra bağlıyorum. Sütüm çıksa keşke ya sağıyorum hep 15-20 mlmillet bi anlatıyor birinden emerken diğerinden akıyor 70-100 ml lerden bahsediyorlar :/
Canim benimde oyleydi sütüm vardi bebegim emmedi 2 ay sagip verdim saat basi sut sagmaktan sütüm azaldi ben ciddi sekilde rahatsizlandim bebegim 35 haftalik 2 kiloydu sadece simdi 5 aylik düzeltilmiş 4aylik ama ayini yakaladi mama toparladı boyu kilosu coo iyi tabiki sütüm olsa verirdim yine ama cok kasma kendini onun iyi olmasi icin ne gerekiyorsa onu yapacaksin
Evet ama saat başı uyku yok yemek yok maalesef kesildi biraz uyuyunca toparliyordu fakat bebegim cok sorunluydu benimsağınca artar diyor hangi ebeyi hemşireyi görsem
Evet ama saat başı uyku yok yemek yok maalesef kesildi biraz uyuyunca toparliyordu fakat bebegim cok sorunluydu benim
Kizim saat basi istiyordu halada iki saatte bi mama içer bi uzamadı saatiyaa Bana 2-3 saatte bir dediler. Saat başı çokmuş cidden
2700 doğdu oğlan çene kasları yeterince gelişmemişti hatta bu yüzden 3 yaştan sonra konuştu. Oyüzden emmedi de kaslar güçlendikten sonrada o istemedineden emmedi peki süt varsa
Yaa bizimde aynı kiloda doğdu. Peki nerden anlaşıldı çene kası elişmediği2700 doğdu oğlan çene kasları yeterince gelişmemişti hatta bu yüzden 3 yaştan sonra konuştu. Oyüzden emmedi de kaslar güçlendikten sonrada o istemedi
Kizim saat basi istiyordu halada iki saatte bi mama içer bi uzamadı saati
5aylik düzeltilmiş 4 olduk ilk baslarda benimki biberonu bile ememiyordu mememidw kedi gibi yalamaya çalışıyordu cok zor günlerdi bin şükür geçtine kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?