36-38 beden arasi trenckot arıyorum koton un urunu olabilir

bu da fotosu:12: bazadan çıkardım şimdi o yüzden kırışık kusura bakmayın bi de aynı trenkotun kumaşından şapkası var ama şu an bulamadım satılırsa şapkayı da bulurum. ben hamilelik öncesi 54 kg dım. şimdi zaten olmuyor. bayram için 159 tl ye almıştım. 45 tl ye veriyorum. :16:

$20140208_133249.jpg $20140208_133234.jpg $20140208_133210.jpg $20140208_133256.jpg $20140208_133311.jpg

Canım kusura bakma özelde 5 dakika engeline takıldım yazmayı ihmal ettim canım istediğime yakın modeli buldum kusura bakma canım

tatlım 5 dk engeline takıldım yazamadım sana k.bakma canım.arada böyle can sıkıcı saçma konular konuşulur burda.neyse ben söylediklerimin üzerine başka bişey yazmıyorum.üslup tarz belli.niyet ortada zaten.

tatlım 5 dk engeline takıldım yazamadım sana k.bakma canım.arada böyle can sıkıcı saçma konular konuşulur burda.neyse ben söylediklerimin üzerine başka bişey yazmıyorum.üslup tarz belli.niyet ortada zaten.

Evet üslubu cok sert 'kusurabakma satmam gerekirdi yada beğenmedim dese yine iyi 'sanane demesi daha sert aman bosver canım

Evet üslubu cok sert 'kusurabakma satmam gerekirdi yada beğenmedim dese yine iyi 'sanane demesi daha sert aman bosver canım

şekerim parasıını verip almış bundan sonra naparsa yapsın.ama insanları farklı yönlerdirmek için bence sayfama ürünler istediğim gibi değildi far kırılmış yolda dökülmüş kargoda çöpe attım direkt yazmış.ortada bi yalan varsa eğer neden yani!ben buna kızıyorum.dediğin gibi beğenmedim dese olabilir.görüp deneyip almıyor sonuçta kimse hakveririm.ama böyle olunca ...

şekerim parasıını verip almış bundan sonra naparsa yapsın.ama insanları farklı yönlerdirmek için bence sayfama ürünler istediğim gibi değildi far kırılmış yolda dökülmüş kargoda çöpe attım direkt yazmış.ortada bi yalan varsa eğer neden yani!ben buna kızıyorum.dediğin gibi beğenmedim dese olabilir.görüp deneyip almıyor sonuçta kimse hakveririm.ama böyle olunca ...

Haklisin canım ....:19:

Canım benim o alisveris etmeyin demeyle insanlar ona inanacak degil. Tabi aynen öyle memnuniyet topigine defalarca yazılıyor hadi benimkileri yolla da ben de mutlu olayım :1:

daha hediye koyacağım canım sana.ne tür şeylerden hoşalnırsın elimde varsa koyayım .

Back