36-38 beden arasi trenckot arıyorum koton un urunu olabilir

Ah ah canimbenim esın nasil kıskanç mı bilmiyorum ama ben ona ne elbise seçenekleri sundum ah ah insan inat olunca salvar gibi ayak bileğinde de bitse olmaz der :14:elbiseye yazık olur dolapta beklemekten

elimde bi de siyah trenccoat var canım onuda gördün mü o da çok şık bişi.

Eklentiler

• $Resim 106.jpg
    $Resim 106.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $Resim 105.jpg
    $Resim 105.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 107.jpg
    $Resim 107.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 47
bu ceketten çok ince kaban gibi canım.bi de bordo siyah gömlek var winmax ın olması lazm.iki adet çok şık siyah çantam var istersen ekliyim gör

Sen bana başka seyler debsatacaksin galiba kafaya koydun ha :1: bordo siyahi hc ekleme benim icin pek kullandığım renkler degil bordo çantayı ekleyebilirsin çantaya karsı inanılmaz hassasiyetim var:1:

Eklentiler

• $40beden2.jpg
    $40beden2.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 017.jpg
    $Resim 017.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 43
  • $gömlek1.jpg
    $gömlek1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $gömlek2.jpg
    $gömlek2.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 52
Sen bana başka seyler debsatacaksin galiba kafaya koydun ha :1: bordo siyahi hc ekleme benim icin pek kullandığım renkler degil bordo çantayı ekleyebilirsin çantaya karsı inanılmaz hassasiyetim var:1:

canım kargo geliyoken hakkını vermek lazım dolu gelsin:))ekledim bişiler bordoyuda eklemiş bulundum

Anladım canım kisa boylu bir 51 kilolu olarak acaba kalibi geniş olma ihtimali var mı diye dusunuyorum hangi sehirdesi. Canım bir de fiyat olarak ne düşünüyorsun

mesajimi aldiniz mi.son karariniz nedir. fiyatt konusunda yardimci olurum.haberinizi bekliyrm.

Back