- Konu Sahibi Narinkizim
-
Ah ah canimbenim esın nasil kıskanç mı bilmiyorum ama ben ona ne elbise seçenekleri sundum ah ah insan inat olunca salvar gibi ayak bileğinde de bitse olmaz derelbiseye yazık olur dolapta beklemekten
Ah ah benimki Aksaray'da tobe giydirmez ah ahhehe:)benimkide kıskanç yanındayken giyerim uygun ortam olduğunda ..miniye karşıyız tabi:))tatilde ancak..izmir sahillerinde:)
elimde bi de siyah trenccoat var canım onuda gördün mü o da çok şık bişi.
once buraya koyarim o zamanAma ya ben görmeden satılırsa
once buraya koyarim o zaman
Simdi yukleyebilr mısın fotoyu esim bey gelmeden
canım bak trenccaot bu.üstümdeki halini de çektim yakası fırfırlı çok şık bişidir.
Canım benim,yukarıda siyah yazdığını görmemisim siyah düşünmüyorum bitanem kusura bakma cok sık gercekten de buarada
tesekkur ediyorum canım ceket ihtiyacım yok ama fazlası varolsun canım.önemli değil.mor ceket var bu da mangonun değişik bi tarz siyah pantolonla güzel oluyor özellikle.
tesekkur ediyorum canım ceket ihtiyacım yok ama fazlası var
bu ceketten çok ince kaban gibi canım.bi de bordo siyah gömlek var winmax ın olması lazm.iki adet çok şık siyah çantam var istersen ekliyim gör
tesekkur ediyorum canım ceket ihtiyacım yok ama fazlası var
Sen bana başka seyler debsatacaksin galiba kafaya koydun habordo siyahi hc ekleme benim icin pek kullandığım renkler degil bordo çantayı ekleyebilirsin çantaya karsı inanılmaz hassasiyetim var
elimdekiler size uyabilcekler.
canım kargo geliyoken hakkını vermek lazım dolu gelsin:))ekledim bişiler bordoyuda eklemiş bulundum
Supersin var ya haklisin aslında
simdi yukluyorum canim bakarsinSimdi yukleyebilr mısın fotoyu esim bey gelmeden
Çantalar supEr ama ben biraz büyük kullanıyorum icinde yeri geldiginde kitap ,kızların mamasını koymak icin büyük kullanıyorum canım ,cok sagol benim icin bir sürü zahmet ettin canım ya
Anladım canım kisa boylu bir 51 kilolu olarak acaba kalibi geniş olma ihtimali var mı diye dusunuyorum hangi sehirdesi. Canım bir de fiyat olarak ne düşünüyorsun
Sen bana başka seyler debsatacaksin galiba kafaya koydun habordo siyahi hc ekleme benim icin pek kullandığım renkler degil bordo çantayı ekleyebilirsin çantaya karsı inanılmaz hassasiyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?