36-38 beden arasi trenckot arıyorum koton un urunu olabilir

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Arkadaslar 51 kiloyum 36 -38 bedene uygun trenckot arıyorum renk acik kahve ,bej,gri,pudra tarzı tonlar olabilir koronun spor klasik karışık modelleri cok hoş elinizde mevcutsa fotografını paylaşırsanız sevinirim ah ah bulmuştum ama geç davrandım o simdi başka arkadasın trenckotu :1:

Arkadaslar 51 kiloyum 36 -38 bedene uygun trenckot arıyorum renk acik kahve ,bej,gri,pudra tarzı tonlar olabilir koronun spor klasik karışık modelleri cok hoş elinizde mevcutsa fotografını paylaşırsanız sevinirim ah ah bulmuştum ama geç davrandım o simdi başka arkadasın trenckotu :1:

mrb elimde bir tane var. lcw marka.

sizin bedeninize uyumlu olacaktır.

beli lastikli.

$untitled.png modeli böyle değil. ama rengi buna benziyor.

eve gidince resmini çekip yükleyebilirim.

mrb elimde bir tane var. lcw marka.

sizin bedeninize uyumlu olacaktır.

beli lastikli.

Eki Görüntüle 963967 modeli böyle değil. ama rengi buna benziyor.

eve gidince resmini çekip yükleyebilirim.

Merhaba internetimde sorun var nete giremiyorum fotografını yukleyebilirseniz sevinirim bennde de yagmurluk seinde kapsının modeli var acaba onun modelinde mı ama artık olmuyor o 40 beden

Merhaba internetimde sorun var nete giremiyorum fotografını yukleyebilirseniz sevinirim bennde de yagmurluk seinde kapsının modeli var acaba onun modelinde mı ama artık olmuyor o 40 beden

benim trençkotumda bu. düşünürsen yardımcı olurum.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 90
  • $2.jpg
    $2.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $3.jpg
    $3.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba canım fiyat olarak ne düşünüyorsun bir de bedeni 36 mı 38 mı

canım üzerindeki etiketinde xs yazıyor ama sen 51 olduğunu söylemişssin. bende bi zamanlar 50 kiloydum bana rahatlıkla oluyordu.sanada olacağını düşünüyorum.

bel kısmı lastikli canım. kemerli değil. iç astarıda mevcuttur.

canım üzerindeki etiketinde xs yazıyor ama sen 51 olduğunu söylemişssin. bende bi zamanlar 50 kiloydum bana rahatlıkla oluyordu.sanada olacağını düşünüyorum.

bel kısmı lastikli canım. kemerli değil. iç astarıda mevcuttur.

Anladım canım kisa boylu bir 51 kilolu olarak acaba kalibi geniş olma ihtimali var mı diye dusunuyorum hangi sehirdesi. Canım bir de fiyat olarak ne düşünüyorsun

canm merhaba buldun mu yoksa benim elimde koton ole marka var birtane hic giymedim s beden olmasi lazim ona gore ekliyim fotosunu

Canım benim kadife elbiseye bayıldım ama esim beyefendi elbiseyi pek sevmiyor giydiğim zaman da evde 4. Dü ya harbi çıkıyor o yüzden alamadım eteği bile zarzor giyorum yılda 2-3 defa bile degil

canım o elbise diz üstü değil belden bollaşıyor hanımhanımcık bişi öğretmen tarzı oluyor düşünürsen bak hiç giyilmedi ve süper duruyor:)

canım o elbise diz üstü değil belden bollaşıyor hanımhanımcık bişi öğretmen tarzı oluyor düşünürsen bak hiç giyilmedi ve süper duruyor:)

Ah ah canimbenim esın nasil kıskanç mı bilmiyorum ama ben ona ne elbise seçenekleri sundum ah ah insan inat olunca salvar gibi ayak bileğinde de bitse olmaz der :14:elbiseye yazık olur dolapta beklemekten

Ah ah canimbenim esın nasil kıskanç mı bilmiyorum ama ben ona ne elbise seçenekleri sundum ah ah insan inat olunca salvar gibi ayak bileğinde de bitse olmaz der :14:elbiseye yazık olur dolapta beklemekten

hehe:)benimkide kıskanç yanındayken giyerim uygun ortam olduğunda ..miniye karşıyız tabi:))tatilde ancak..izmir sahillerinde:)

Back