36+2 haftalık gebelik?

Ladyblack3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
195
64
Kızlar 36+2 günlük hamileyim iki gündür bebeğimin hareketleri yavaşladı çok dikkat edersem hissediyorum sizce normal mi? Dr A gitmeli miyim?

Teşekkür ederim iş güç bitmiyor inanın ki
İlk çocuğunuzun.ilk çocuk olunca yan gelip yatabilşyo insan ondan sordum.benim bu üçüncü işler hiç bitmiyo diğer ikisi büyük ama yardımcı olmuyolar pek odalarını toplu tutsaşar yeter ama nerde bu saat oldu yeni oturdum alt bölgemde ağrı var ve belimde.

İlk çocuğum ama malesef yatamıyorum çünkü kalabalık aileye gelin geldim bugün temizle yarın yine batıyor gelen giden bitmiyor
Eşimde yardımcı olmuyor kendi suyunu bile benden istiyor bir de fazla kilo aldım ondan da rahat hareket edemiyorum
Otur kalk otur kalk yapmaya çalışıyorum işleri ama yinede belim ağrıyor
Allah yardımcımız olsun hepimizin Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Hemen hemen aynı haftamız, hala is mi yapiyosun? Ben yerimden kıpırdayamiyorum artık, Birak kim yaparsa yapsın, eşin de cok istiyosa kendine hizmetçi tutsun, bu halde utanmadan hizmet bekliyor bide

Hemen hemen aynı haftamız, hala is mi yapiyosun? Ben yerimden kıpırdayamiyorum artık, Birak kim yaparsa yapsın, eşin de cok istiyosa kendine hizmetçi tutsun, bu halde utanmadan hizmet bekliyor bide
Malesef hala devam ediyorum işlere
Annem uzakta doğumuma 1 gün kala gelecek doğum sonrası daha fazla kalmak İçin
Ailesi öyle yetiştirmiş ya ne desen boş vallahi hizmet bekliyor Allahtan az kaldı

Ailesi öyle yetiştirmiş ya ne desen boş vallahi hizmet bekliyor Allahtan az kaldı
Ne kadarlık evlisin peki

Çocuğun doğunca cok zorlanırsin keske biraz alıştırsaydin hamileyken

Yapmayın sonuçta bi can taşıyosunuz onunda çocuğu.Siz yaptıkça elinizde aileside umursamıyor demekki.Kadınların her konuda herseyde ezilmesinden bıktım doğrusu..

Yapmayın sonuçta bi can taşıyosunuz onunda çocuğu.Siz yaptıkça elinizde aileside umursamıyor demekki.Kadınların her konuda herseyde ezilmesinden bıktım doğrusu..
Bende cok sinirleniyorum bu duruma ya alismis olabilir ailesinden ama yaptıkça daha cok sey bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…