• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

iyiyim canım oturuyorum nette takılıyorum sen napıyorsun evet 2 gündür çok sessiz kimisi sevdiceğine kavuştu onla vakit geçiriyor kimisi de geziyordur heralde:))
bende öyle kuzum bi yandan gökhanla konusuyoruz bi yandan nette takılıyorum öyle.. aynen canım dedigin gibidir pazar ya bugun :)

noldu canım ne diyor ?
ay canım bir dengesizleşti bu askere gidince ya biz yazın nişanlanırız filan diye konuşuyorduk zaten bu bana askere gitmeden önce evlilik teklifi etcekti ben istemedim daha okulum var diye. kalkıp yuzuk filan bakmış 3 taşlara bende dedimki istemem o kadarnı hem pahalı hemde 3taşlar hoşuma gitmiyor ne gerek var okadar pahalısına onlar 7 milyar 2 milyarlık gayet guzeller var demıstım bır suru masraf olucak zaten ozaman dıye. adam bugunlerı unutmus resmen yok orda askerde arkadası nısanlanmıs neymıs 500 lıralık tek tas takmıs ıste okadar masrafa ne gerek varmış dıye benı yokluyor bugun yok gelınlıgıde kıralıcaklarmış bende tersledim o zaman öyle diyordun şimdi ne oldu diye yok butun tecrubeliler öyle söyluyormuş ya ben yuzugun maddi değerinde değildim ama kalkmış maddiyata bakıomuşum gibi davrandı dedim o yuzuk bı kere takılcak kalkıp sankı bı daha bana yuzuk mu alcan bır daha gelınlık mı gıycem dedım maddi durumuda iyi zaten kalkıp maddi durumunun üstünde bir şey beklemem dedim git ozaman hiç bir şey istemeyeni bul dedim yok bana diyor sen böyle sorun mu çıkartcan ilerde çok işimiz varmış böyle sorun çıkarırsam zaten bir şey olmazmış benim baya canımı sıktı biraz öncede konuşurken bende bir bir söyledim dusunduklerımı bana dıyor sen her seye değersin haklısın çıldırıcam dedim dengesizsin farkında mısın diyor asker psikolojimi bozdu dedm ben senin yuzunden habire ağlamak zorunda mıyım burda kusura bakma dedim o askerliğin dönüşüde var hayır anlamıyorum öğlen böyle bi kaplan kesiliyor sonrasında kuzu oluyor:S

ay canım bir dengesizleşti bu askere gidince ya biz yazın nişanlanırız filan diye konuşuyorduk zaten bu bana askere gitmeden önce evlilik teklifi etcekti ben istemedim daha okulum var diye. kalkıp yuzuk filan bakmış 3 taşlara bende dedimki istemem o kadarnı hem pahalı hemde 3taşlar hoşuma gitmiyor ne gerek var okadar pahalısına onlar 7 milyar 2 milyarlık gayet guzeller var demıstım bır suru masraf olucak zaten ozaman dıye. adam bugunlerı unutmus resmen yok orda askerde arkadası nısanlanmıs neymıs 500 lıralık tek tas takmıs ıste okadar masrafa ne gerek varmış dıye benı yokluyor bugun yok gelınlıgıde kıralıcaklarmış bende tersledim o zaman öyle diyordun şimdi ne oldu diye yok butun tecrubeliler öyle söyluyormuş ya ben yuzugun maddi değerinde değildim ama kalkmış maddiyata bakıomuşum gibi davrandı dedim o yuzuk bı kere takılcak kalkıp sankı bı daha bana yuzuk mu alcan bır daha gelınlık mı gıycem dedım maddi durumuda iyi zaten kalkıp maddi durumunun üstünde bir şey beklemem dedim git ozaman hiç bir şey istemeyeni bul dedim yok bana diyor sen böyle sorun mu çıkartcan ilerde çok işimiz varmış böyle sorun çıkarırsam zaten bir şey olmazmış benim baya canımı sıktı biraz öncede konuşurken bende bir bir söyledim dusunduklerımı bana dıyor sen her seye değersin haklısın çıldırıcam dedim dengesizsin farkında mısın diyor asker psikolojimi bozdu dedm ben senin yuzunden habire ağlamak zorunda mıyım burda kusura bakma dedim o askerliğin dönüşüde var hayır anlamıyorum öğlen böyle bi kaplan kesiliyor sonrasında kuzu oluyor:S
kendinde söylemişsin zaten canım benim. orda herkesten etkileniyorlar. Banada şimdi işe başlıcam ben arkadası demişki işte avm gibi yerlerde ki m kime dum duma laflara bak gökhanda bana gelmiş arkadasının soylediğini aktarıyor. dedim sen ne cabuk dolduırusa gelıyosun yok be askım diyo sacmalama beni tanımıyomusun. alllahtan uzatmıyor okdar ama normal gülüm ya biz nasıl kız kıza bi araya gelince doldurusa gelıyosak onlarda oyle sanırım:KK48: takma kafana canım gercek dusunceleri olamdıgı hemen kuzu gibi olmasından belli zaten.

kendinde söylemişsin zaten canım benim. orda herkesten etkileniyorlar. Banada şimdi işe başlıcam ben arkadası demişki işte avm gibi yerlerde ki m kime dum duma laflara bak gökhanda bana gelmiş arkadasının soylediğini aktarıyor. dedim sen ne cabuk dolduırusa gelıyosun yok be askım diyo sacmalama beni tanımıyomusun. alllahtan uzatmıyor okdar ama normal gülüm ya biz nasıl kız kıza bi araya gelince doldurusa gelıyosak onlarda oyle sanırım:KK48: takma kafana canım gercek dusunceleri olamdıgı hemen kuzu gibi olmasından belli zaten.
ay ne bilim ya uyuz etti beni. sonra akşamındada ne muhabbet ettiyseler hayatım sen iyiki benim sevgilimsin sen çok iyi bir sevgilisin diyip durdu:D

Kizlarrrr Günaydın .. sabah sevdcegim nobetteydi mesajlastik :KK73:Mehtap 11 :KK73: Allahım daha ne olsun :KK73:.. sexy lady sexy lady canım benim hani şarj sıkıntı dedin ya cidden oyleymis benimkisi yer var ama sıra oluyor dedi gizli gizli anca dedi .. ama mesela bu sabah nöbeti vardı orda şarj etti orda daha rahatmis hatta şimdi nöbeti başkası aldı ama telefonu da orda bıraktı şarj olsun diye belki senin askerin de öyle yapar diye söyledim umarım halleder o_O

Gunaydin kuzular simdi sevdicegmi Diyarbkira yolcu ettim bir kere daha ayrilmak cok zormus :KK43: gidecegi yer nasil rahat mi nasil olacak bir bilinmezlik hayirlara vesile olur insallah ya

günaydın güzellerr ..yeni bir hafta mutlu gelsin inşallah gzüel haberler alacağımzı bir hafta olsunnn...:) nasılsınız bakalaımmm

Gunaydin kuzular simdi sevdicegmi Diyarbkira yolcu ettim bir kere daha ayrilmak cok zormus :KK43: gidecegi yer nasil rahat mi nasil olacak bir bilinmezlik hayirlara vesile olur insallah ya

canım günaydın ...içini ferah tut canım Allhım korusun tüm askerlerimiziz ..tez zamanda kavuşuruz inşallah ...uzun dönemmi ...usta birliğimi?

Günaydın canlarım ..... Naslsınız..Dün Ankaraya yanına gittim bütün gün beraberdik ancak tabiki yetmedi :KK43: şimdi 1 ay daha nasıl sabredicem tekrar gitmek için hiç bilmiyorum ouff :KK43: o kadar bekle bekle o güzel gün çabucak geçiyor bitiyor .... off off çok zor ..... yemekhanede çalışıyor şimdi her haftasonu izni varmış .. komutanı çook iiymiş telefonlarını görmüş biliomuş bişe demiormuş... ancak bi alt devre gelene kadar yemekhanede 5 kişilermiş çok ağır geliyormuş o yüzden 1 ay biraz yorulacaklar sonra rahatlar inşallah ama olsun en azından sıcaktalar ..iştimalara bile katılmıyorlarmış...ptesi sendromu ve beklediğim pazar gününün bitmiş olması sebebiyle bunalımdayım bugün :(

Günaydın canlarım ..... Naslsınız..Dün Ankaraya yanına gittim bütün gün beraberdik ancak tabiki yetmedi :KK43: şimdi 1 ay daha nasıl sabredicem tekrar gitmek için hiç bilmiyorum ouff :KK43: o kadar bekle bekle o güzel gün çabucak geçiyor bitiyor .... off off çok zor ..... yemekhanede çalışıyor şimdi her haftasonu izni varmış .. komutanı çook iiymiş telefonlarını görmüş biliomuş bişe demiormuş... ancak bi alt devre gelene kadar yemekhanede 5 kişilermiş çok ağır geliyormuş o yüzden 1 ay biraz yorulacaklar sonra rahatlar inşallah ama olsun en azından sıcaktalar ..iştimalara bile katılmıyorlarmış...ptesi sendromu ve beklediğim pazar gününün bitmiş olması sebebiyle bunalımdayım bugün :KK43:
Ay canım benim Allah kavuştursun ama çok sevindim yeri rahat bence Allah sagsalim gelmeyi nasip etsin

Canım Allah yardımcın olsun yaaa :( Çook zor bir durum .. niye böle yapıyor o da hep bi sorun çıkartıyor ki.... bunlar ufak şeler üstünde konuşmak bile saçma bence sonuna kadar sen haklısın aklını başına toplaması lazım en kısa zamanda yoksa seni çok üzer :(

Ay canım benim Allah kavuştursun ama çok sevindim yeri rahat bence Allah sagsalim gelmeyi nasip etsin
Amin canım benim evet şükür çok rahat o açıdan ama özlemek çok zor :( Görmeyince insan bi süre sonra biraz alışıyor ama görünce daha da bi özlüyorum şuan :( Bitip gitmeli şu askerlik bi an önce çok zormuş beklemek :(

Kızlar mrb, naslsnz pek sesiniz ckmıyr bugunlerde nerelerdesnz, ben dun yarimin yanına gttm aksama kadar beraberdk sonra van'a yolcu edp ankaraya geldm hersey ck guzeldi, bugun konstk sevdicegmle bir hafta ktm de kalcklarmış sonrada ilcelere dagtım yapılckmş tabi azda olsa merkezde kalma ihtimalide var .. bu arada van da sevdiceği olan yok mu ?
Buluşması çok güzel evet ama dönüşü çok kötü :( Giderken ne kadar mutlu bir yolculuk geçirdim içim içime sığmıyordu dönüşteyse tam tersi .... o beklediğim günün bitmiş olmasını kabullenemedim :(

Günaydın canlarım ..... Naslsınız..Dün Ankaraya yanına gittim bütün gün beraberdik ancak tabiki yetmedi :KK43: şimdi 1 ay daha nasıl sabredicem tekrar gitmek için hiç bilmiyorum ouff :KK43: o kadar bekle bekle o güzel gün çabucak geçiyor bitiyor .... off off çok zor ..... yemekhanede çalışıyor şimdi her haftasonu izni varmış .. komutanı çook iiymiş telefonlarını görmüş biliomuş bişe demiormuş... ancak bi alt devre gelene kadar yemekhanede 5 kişilermiş çok ağır geliyormuş o yüzden 1 ay biraz yorulacaklar sonra rahatlar inşallah ama olsun en azından sıcaktalar ..iştimalara bile katılmıyorlarmış...ptesi sendromu ve beklediğim pazar gününün bitmiş olması sebebiyle bunalımdayım bugün :KK43:

günaydın canım ..ne kadar gzüel yeri rahat canım ..komutanlarının iyi olamsı süper bir durum :) bunalıma girme hemne geçsin haftalar bende artık p.tesi senromu olmuyor ..çünkü her hafta başlangıcı 1 haftanın bitişi ..valla ben 1.5 aydır görmedim kuzum 18 aralıkta 2 güncük görcem :( ama oda yeter napalım...

Back
X