• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

eneeeeem burası birazcık canlanıyor mu ne? ne yapıyorsunuz kızçeler askerleriniz nasıl?Benimki iyi şükür izine gelecek zor bekliyorum valla izin gününü:KK23:

Hoşgeldin kzucuk :) topik öldüü valla ağlayanı yok kimsecikler gelmiyooo

Ay valla canım benim ya herkes gitti :KK43:

eneeeeem burası birazcık canlanıyor mu ne? ne yapıyorsunuz kızçeler askerleriniz nasıl?Benimki iyi şükür izine gelecek zor bekliyorum valla izin gününü:KK23:

Ne zamannn geliyooorr bakalım :KK55:
memleket neresi kız??

Tekirdağ canım benim

Helööö vefasız kızçeler:KK69:

Heeyyy nasilnasilsinn frances şafak kaç kaldı :KK55:

Selammmm canlarr günaydınn :):KK24:

Günaydın canım benim Naber :D

Ay valla canım benim ya herkes gitti :KK43:

Ne zamannn geliyooorr bakalım :KK55:

Tekirdağ canım benim

Heeyyy nasilnasilsinn frances şafak kaç kaldı :KK55:

Günaydın canım benim Naber :D
Kiiiz iyiyim sen nasilsin askercigin nasilll?? 19 gun kaldi bizim, nee guzel seysin sen hepp yaşın ondokuuzzz:KK75::KK75::KK75:

Kiiiz iyiyim sen nasilsin askercigin nasilll?? 19 gun kaldi bizim, nee guzel seysin sen hepp yaşın ondokuuzzz:KK75::KK75::KK75:
Iyi sayılır kuzum hastayım grip oldum .. askerim iyi çok şükür gece nöbeti tutuyor gündüzleri uyuyor telefon kullanamiyr henüz usta askerler alıyor arada bir veriyorlar .. Nisan sonu falan gelecek .. komutanlar çok kotuymus gidip derdini bile anlatamiyosun diyo .. öyle :KK51: sizin adınıza çok sevindim ne kalmış ki Rabbim başka ayrılık göstermez inşallah :KK51:

Iyi sayılır kuzum hastayım grip oldum .. askerim iyi çok şükür gece nöbeti tutuyor gündüzleri uyuyor telefon kullanamiyr henüz usta askerler alıyor arada bir veriyorlar .. Nisan sonu falan gelecek .. komutanlar çok kotuymus gidip derdini bile anlatamiyosun diyo .. öyle :KK51: sizin adınıza çok sevindim ne kalmış ki Rabbim başka ayrılık göstermez inşallah :KK51:
Amm misiniz kuzum sizde ?

Göbek adım grip :p sevdiceğe grip oldum diyorum, iyiyim sağlıklıyım desen göbek atcam diyo:D aman kuzucuk dikkat et antibiyotiğe de abanma olur mu yoksa benim gibi çöker bağışıklığın.. Komutan cidden şans işi, böylelerine akıp kokmıycan ne kadar gözden uzak o kadar iyi:KK17:

Göbek adım grip :p sevdiceğe grip oldum diyorum, iyiyim sağlıklıyım desen göbek atcam diyo:D aman kuzucuk dikkat et antibiyotiğe de abanma olur mu yoksa benim gibi çöker bağışıklığın.. Komutan cidden şans işi, böylelerine akıp kokmıycan ne kadar gözden uzak o kadar iyi:KK17:
bu grip nedir yahu beni de benden aldı:confused:

benim şu öksürük kesilse rahat edecem ama kesilmiyo meret ayy öldürdü beni be kaç akşamdır:KK43:
onu da deneyimledim:p dedim ki şimdi sçtık boğmacam eksikti bi:KK53: "nac" diye bi suda eriyen tablet var kuşum o bana çoook iyi geldi öksürük için. Dene mutlaka tişikkür edicen :p

günaydınnn kızlar nasılsınız ...
günaydın prensesieeem

Amm misiniz kuzum sizde ?

Bu terimi ilk kez duydum desem :KK48: valla bilmiyorum ki :KK45:

Aynen kuzum aynen :KK16: bitse de kurtulsak yahu :KK14:

canım 12 sinde yanımda inşallah

AZ kalmisss ya ne kadar kalacak yanında :KK51:

günaydınnn kızlar nasılsınız ...

Gunaydinlaar :D

Back