Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memleket neresi kız??Kızlar bende bir haftadır memleketteydim internet yoktu falan neyse ki atlattimNasılsıniz bakalım
![]()
Hoşgeldin kzucuk :) topik öldüü valla ağlayanı yok kimsecikler gelmiyooo
eneeeeem burası birazcık canlanıyor mu ne? ne yapıyorsunuz kızçeler askerleriniz nasıl?Benimki iyi şükür izine gelecek zor bekliyorum valla izin gününü![]()
memleket neresi kız??
Helööö vefasız kızçeler![]()
Selammmm canlarr günaydınn :)![]()
Kiiiz iyiyim sen nasilsin askercigin nasilll?? 19 gun kaldi bizim, nee guzel seysin sen hepp yaşın ondokuuzzzAy valla canım benim ya herkes gitti
Ne zamannn geliyooorr bakalım
Tekirdağ canım benim
Heeyyy nasilnasilsinn frances şafak kaç kaldı
Günaydın canım benim Naber![]()
Iyi sayılır kuzum hastayım grip oldum .. askerim iyi çok şükür gece nöbeti tutuyor gündüzleri uyuyor telefon kullanamiyr henüz usta askerler alıyor arada bir veriyorlar .. Nisan sonu falan gelecek .. komutanlar çok kotuymus gidip derdini bile anlatamiyosun diyo .. öyleKiiiz iyiyim sen nasilsin askercigin nasilll?? 19 gun kaldi bizim, nee guzel seysin sen hepp yaşın ondokuuzzz![]()
Amm misiniz kuzum sizde ?Iyi sayılır kuzum hastayım grip oldum .. askerim iyi çok şükür gece nöbeti tutuyor gündüzleri uyuyor telefon kullanamiyr henüz usta askerler alıyor arada bir veriyorlar .. Nisan sonu falan gelecek .. komutanlar çok kotuymus gidip derdini bile anlatamiyosun diyo .. öylesizin adınıza çok sevindim ne kalmış ki Rabbim başka ayrılık göstermez inşallah
![]()
Göbek adım gripIyi sayılır kuzum hastayım grip oldum .. askerim iyi çok şükür gece nöbeti tutuyor gündüzleri uyuyor telefon kullanamiyr henüz usta askerler alıyor arada bir veriyorlar .. Nisan sonu falan gelecek .. komutanlar çok kotuymus gidip derdini bile anlatamiyosun diyo .. öylesizin adınıza çok sevindim ne kalmış ki Rabbim başka ayrılık göstermez inşallah
![]()
canım 12 sinde yanımda inşallahAy valla canım benim ya herkes gitti
Ne zamannn geliyooorr bakalım
Tekirdağ canım benim
Heeyyy nasilnasilsinn frances şafak kaç kaldı
Günaydın canım benim Naber![]()
bu grip nedir yahu beni de benden aldıGöbek adım gripsevdiceğe grip oldum diyorum, iyiyim sağlıklıyım desen göbek atcam diyo
aman kuzucuk dikkat et antibiyotiğe de abanma olur mu yoksa benim gibi çöker bağışıklığın.. Komutan cidden şans işi, böylelerine akıp kokmıycan ne kadar gözden uzak o kadar iyi
![]()
Tam da iyileştirmiyo namıssız hafifler gibi yapıyo sonra yine ce-eeebu grip nedir yahu beni de benden aldı![]()
benim şu öksürük kesilse rahat edecem ama kesilmiyo meret ayy öldürdü beni be kaç akşamdırTam da iyileştirmiyo namıssız hafifler gibi yapıyo sonra yine ce-eee
onu da deneyimledimbenim şu öksürük kesilse rahat edecem ama kesilmiyo meret ayy öldürdü beni be kaç akşamdır![]()
günaydın prensesieeemgünaydınnn kızlar nasılsınız ...
onu da deneyimledimdedim ki şimdi sçtık boğmacam eksikti bi
"nac" diye bi suda eriyen tablet var kuşum o bana çoook iyi geldi öksürük için. Dene mutlaka tişikkür edicen
günaydın prensesieeem
İyiyiiim bebeğim sen nasılsın?? Biliyo musuuuun kuzucuğumu karşılamaya gidiyorum hemi deee urfayaoh befrances nasılsın kuzum
Amm misiniz kuzum sizde ?
Göbek adım gripsevdiceğe grip oldum diyorum, iyiyim sağlıklıyım desen göbek atcam diyo
aman kuzucuk dikkat et antibiyotiğe de abanma olur mu yoksa benim gibi çöker bağışıklığın.. Komutan cidden şans işi, böylelerine akıp kokmıycan ne kadar gözden uzak o kadar iyi
![]()
canım 12 sinde yanımda inşallah
günaydınnn kızlar nasılsınız ...
yarın ilk iş alıyorum onu öldüm yahuonu da deneyimledimdedim ki şimdi sçtık boğmacam eksikti bi
"nac" diye bi suda eriyen tablet var kuşum o bana çoook iyi geldi öksürük için. Dene mutlaka tişikkür edicen
günaydın prensesieeem