• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

öyle oluyor canm ama hazırlasam bile özel günler için aldığımız hediyelerin maliyetleri genelde hep yüksek olurdu o yüzden şuan afalladım napcağımı bilemedim 10 olsun 20 olsun hadi neyse de 5 nedir =D
Canım ben resimlerimizi çıkarttım( komik olanları), yapıştırdım ve o güne ait anılarımızı yazıp yolladım, he bir de öğretmen olduğum için sene sonu geldi ya yanına bi de karne koyuverdim :). Bu arada kalıcı bişi olmasa da olur diyorsan kendinize özel şekille kurabiye yapabilirsin.

Son düzenleme:
Canım ben resimlerimizi çıkarttım( komik olanları), yapıştırdım ve o güne ait anılarımızı yazıp yolladım, he bir de öğretmen olduğum için sene sonu geldi ya yanına bi de karne koyuverdim :). Bu arada kalıcı bişi olmasa da olur diyorsan kendinize özel şekille kurabiye yapabilirsin.
Hahah süpermiş ya karne öğretmensen çok güzel olmuş yani canım :)) Ben de resimlerle ilgili bişeler mi yapsam diye düşünüyordum:)Gezmeyi severiz biz de gitmek isteyip de henüz gidemediğimiz yerlere photoshop ile resimlerimizi montajlayıp üzerlerine bişeler mi yazsam diyorum ama bakalım bi deniycem eğer güzel olursa öle bişe yapabilirim hem komik hem romantik olur :))

Gunaydin kizlar acemi birligimiz bitti 1 hafta once izne geldi bugun usta birligine gitti.. kendime ne kadar alisma flowersp tekrar gidecek desem de yanimda olmasina ayni sehirde olmaya varligina alistim:KK61: birden bosluga dusmus gibiyim bugun.. bu arada usta birligimiz ankara cankaya cikti bilgisi olan var mi nasil bi yerdir ki acaba?

Gunaydin kizlar acemi birligimiz bitti 1 hafta once izne geldi bugun usta birligine gitti.. kendime ne kadar alisma flowersp tekrar gidecek desem de yanimda olmasina ayni sehirde olmaya varligina alistim:KK61: birden bosluga dusmus gibiyim bugun.. bu arada usta birligimiz ankara cankaya cikti bilgisi olan var mi nasil bi yerdir ki acaba?
Zamanla alışırsın canm merak etme hepimiz aynı durumdaydık ... benimki Ankara Beytepe de rahatı yerinde çok şükür ... acemiliğe göre ustalık çok rahat ..telefon sokar zaten rahat görüşürsünüz inşallah

Kızlaaarr nasılsınız?Askerleriniz nasıl?Ne zamandır yurtdışındayım görevde,yazamadım hiç buraya.biz usta birliğimize yani Tekirdağ'a geçtik.Şafağımız 139 oldu :) ama Tekirdağ sandığımızdan da zor çıktı,huzursuzum.Bazı uzun dönem arkadaşlar uyuşturucu kullanıp eziyet etmeye çalışıyorlarmış,henüz çok şükür bize denk gelmedi ama korkuyorum ve bunu yaşayan diğer insanlar için çok üzülüyorum.böyle problemli insanları neden ayırmıyorlar anlayamıyorum :KK43:

Zamanla alışırsın canm merak etme hepimiz aynı durumdaydık ... benimki Ankara Beytepe de rahatı yerinde çok şükür ... acemiliğe göre ustalık çok rahat ..telefon sokar zaten rahat görüşürsünüz inşallah
Acemi birliginin son 1 bucuk haftasinda telefon almisti yanina mesajlasiyoduk aksamlari cok iyi oluyodu usta birliginde de rahat olur insallah..

günaydınnnn gzüeller..nasıslınız ben iim şükür işte ..yoğınluk vardı işlerden giremdim ama aklım burdaydııı:)

günaydınnnn gzüeller..nasıslınız ben iim şükür işte ..yoğınluk vardı işlerden giremdim ama aklım burdaydııı:)
Günaydın canım Her pazartesi aklımda ve dualarımdasın vallahi inan bana .. Sayende pazartesilere hep daha farklı bakıyorum artık. :) iyi olmana sevindimmmmm :D

Günaydın canım Her pazartesi aklımda ve dualarımdasın vallahi inan bana .. Sayende pazartesilere hep daha farklı bakıyorum artık. :) iyi olmana sevindimmmmm :D

canım benim ne gzüel böyle düşünmeni sağladığım için çok mutlu oldum inann...sen ansılsın sevdicek nasıl keyfin sağlığın işler güçler anne baba kaynanan :)

canım benim ne gzüel böyle düşünmeni sağladığım için çok mutlu oldum inann...sen ansılsın sevdicek nasıl keyfin sağlığın işler güçler anne baba kaynanan :)
vallaha biz görüşemiyorz bile :( öyle arayacak die beklıyorum Prenses

ahh kuzum inna bana bende öyle tel konuşamıyorum arama falan yapıyorlarmış cep açamıyor fazala msj yok artık :KK43: sağlık olsun kzuuzm aman ii olsunlarda canım ..şafak kaç kaldı canım..
287 bugün canım.. Bekliycez sabırla elbet ama inan çok zor ya artık sanki gittikçe daha fazlaa etkileniyor psikolojisi bilmiyorum.. Sende dualarından eksik etme olurmu beni, bu ara buraya bile bakamıyorum artık iyice daraldım..

287 bugün canım.. Bekliycez sabırla elbet ama inan çok zor ya artık sanki gittikçe daha fazlaa etkileniyor psikolojisi bilmiyorum.. Sende dualarından eksik etme olurmu beni, bu ara buraya bile bakamıyorum artık iyice daraldım..

öyle düşünme canım çol şükür dağda taşta değil orda askerlik yapanları düşün birde yakınlarını ..Allhım yardımcıları olsun karamsar olma sakın öyle düşününce iice çıkmaza girersin bak benim canım 2 haftada 1 arıyor akşamları msj artık oda yok ama buna şükür canım ..Dualarım hepimizle Allhım tüm askerlerimi korusun acı keder yaşatmasın inşallah birtanem ..geçecek bu günler özlem hasret güzel anılarımız olacak ilerde anlatacağımız iyiki var burası sizler canım hepinii çok seviyorum ben ..bak bugünde biittiii.... :)

Kızlar bende bir haftadır memleketteydim internet yoktu falan neyse ki atlattim :KK53: Nasılsıniz bakalım :D

Back