• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Valla ben burda olmaktan gayet mutlu oldum digerleride kabul ederse seve seve gelirim hep :16::32: sonucta hepimiz asker yareniyiz ve en iyi bizi yine bizim gibi asker bekleyenler anlar :ssz:

iiyilik bebegıım.yazdımda gormedın .)) pff bu aksamda aramadı ha

Bahar di dimi cnm adin bu arada yanlissa da kusuruma bakma biraz isim ozurlulugum varda :77:
Sen nasilsin bu arada

Burdaki kızlar aksine çok mutlu olurlar ozellıkle akşam 9dan sonra herkez şafak attırmaya gelıyor konuşuyor sohbet edıyor :9::9::nazar: Gelinnn tabii ya hep bırlıkte olalım ayrı gayrı olmazz ki :29: KEsınlıkle cnmmm:34: Gizemcim müsait olamamıştır işi olmştr puflamak yok sana:17::nazar: Evet cnm bahar Senin neydı yok ya bendede bu aralar balık hafızalıgı vr sorun degll Iyı olmaya calsıyorum ya sen:17::17::17:

valla hastaydı zztn ama yogunduda bılemedım kı uff.s yarın aramazsa ararım artık :S :S
Gormedim bebegim hadi yaaaa hala mi aramadi bak bnmde aklima takildi simdi kotu birsey yoktur ama yaaa yogundur ondan arayamamistir iyi dayaniyorsun valla bebegim ben coktan arardim askeriyeyi merakimdan :9:

işi olmustur dıye ümit ediyorum bakalım .s
Burdaki kızlar aksine çok mutlu olurlar ozellıkle akşam 9dan sonra herkez şafak attırmaya gelıyor konuşuyor sohbet edıyor :9::9::nazar: Gelinnn tabii ya hep bırlıkte olalım ayrı gayrı olmazz ki :29: KEsınlıkle cnmmm:34: Gizemcim müsait olamamıştır işi olmştr puflamak yok sana:17::nazar: Evet cnm bahar Senin neydı yok ya bendede bu aralar balık hafızalıgı vr sorun degll Iyı olmaya calsıyorum ya sen:17::17::17:

Buna sevindim cnm :16: aksamlari bende gekirim o vakit benimde adim gizem cnm :9:
valla hastaydı zztn ama yogunduda bılemedım kı uff.s yarın aramazsa ararım artık :S :S

Yogunluktan arayamamistir cnm olmadi dediin gibi ararsin sen yarin

kendı topıgıme de yazdım canım gormedınmı ? senı alıntıladım ? senın de heralde konturun yok? burayada gelıcem artık 2014-2015 gelınlerı topıgınede gıdıcem arada.Ortaya karısık.Burdada bır suru asker yarenı var nasıl olsa .)) e ban yedım ya ondan yoktum 2 gundur bılıosun zaten??

gizooş naber kıızz nerdesinn senn???:20:heem ne işin war burda bizim topige gelsenee:20:

kendı topıgıme de yazdım canım gormedınmı ? senı alıntıladım ? senın de heralde konturun yok? burayada gelıcem artık 2014-2015 gelınlerı topıgınede gıdıcem arada.Ortaya karısık.Burdada bır suru asker yarenı var nasıl olsa .)) e ban yedım ya ondan yoktum 2 gundur bılıosun zaten??

oh gizemim:emir_bebek: asi genc burayada gelın hep beraber sohbet edelım ben sızın topige ugruyorm :9::6:

Kizlaaaaarrr askerim surpriz yapip aradi beni az once cvp yazamadim hemen o yuzden
Biraz aramiz limoniydi yeni duzeldi ondan dayanamamis uyumudan yine aradi :16:

gizooş naber kıızz nerdesinn senn???:20:heem ne işin war burda bizim topige gelsenee:20:

Pek girmiyorum artik bebegim odevlerim yuzunden ama baharin safakmatii gorunce dayanamadim:9:

ohhh uzman asker yarenlerimizz de burada olacaaak :72::72:

Size yardima destege geldik cnm bnm:56:

aradımı? ohh miss ıyı yapmıs aferım boyle olsun :1:
Kizlaaaaarrr askerim surpriz yapip aradi beni az once cvp yazamadim hemen o yuzden

Pek girmiyorum artik bebegim odevlerim yuzunden ama baharin safakmatii gorunce dayanamadim:9:

ohh süper olmmuş:46: Hadi gozun aydın tatlımm :emir_bebek: Iyı yaptınız hoşgeldnz brzdn eklıycem sizi şafakmatige Yarın sabah diger kızlarda gorsun ekletmek ısterlerse dıe ılk gun nasılsa :emir_bebek:

aradımı? ohh miss ıyı yapmıs aferım boyle olsun :1:

ohh süper olmmuş:46: Hadi gozun aydın tatlımm :emir_bebek: Iyı yaptınız hoşgeldnz brzdn eklıycem sizi şafakmatige Yarın sabah diger kızlarda gorsun ekletmek ısterlerse dıe ılk gun nasılsa :emir_bebek:

Valla aradi bende inanamadim bi :30: ama sevindim yani aramasina hemde coooooookkkkkkk :16::16::32:

anladım canım ii olmuş...

bildirimler gelmio ki görmedim sms btti bnm dahada yapmam sanırım nasıl olsa bnmkiyle konuşamıoz:26:o yüzden o gelene dek yapmam gbi tabi bakalım yine de....biliom nerdesin derken o anlamda demedm zaten canım...

oyy sevınmez mi insannn teeek seslerını duyuyoruz ztnn komutanlar ona bıle karışıyor bgnkı komutanı mesela bnmkıının kısa tuttrmus konuşma surelerını :47::47::47::47::47: Deli oldm:30::30:
Ah o komutanlar yok mu komutanlar olduruyo beni kendileri ayni durumda olunca farkli oluyo ama askerlere farkli davraniyolar sinirle hepsi :47:
bız geldık burdakı yarenler sustu galıba ya :S

Bana da oyle geldi biraz ama neden oyle oldu ki :44:

bız geldık burdakı yarenler sustu galıba ya :S

Ah o komutanlar yok mu komutanlar olduruyo beni kendileri ayni durumda olunca farkli oluyo ama askerlere farkli davraniyolar sinirle hepsi :47:

Bana da oyle geldi biraz ama neden oyle oldu ki :44:

eheh saat geç oldu bu saatlerde durgun oluyo kızlar uyuyolar kızçeler :9::8::8:

komutanlar ah ah :47:

Back
X