• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aaaaa nasıl ya ben nasıl kacırdımm nerdeydim olamaz :52:çok üzüldümm su an :((

Bende üzüldüm :50: Bebeğim 6 gün aramamıştı sonra askeriyeyi aradım, öyle arattım kendimi, telefonda atıştık, sevmiyorsun felan dedim sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi, sonra seviyor musun sevmiyor musun dedim seviyorum demedi konuyu değiştirdi bende onu değiştirdim :9::32::21::21:

Nice yeni şafaklara kızçeler :16::16::16::16: Allah tez zamanda askerlerinize kavuştursun inş.

Bende üzüldüm :50: Bebeğim 6 gün aramamıştı sonra askeriyeyi aradım, öyle arattım kendimi, telefonda atıştık, sevmiyorsun felan dedim sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi, sonra seviyor musun sevmiyor musun dedim seviyorum demedi konuyu değiştirdi bende onu değiştirdim :9::32::21::21:

Allah iyiliğini versin ya ben üzüldüm şunun ifadelerine bak hele :21: :21: hayırlısı olsun tatlım ya senin için olsun ama ne olacağı belli olmaz biliyorsun psikolojileri cokta iyi değil sen bizimle devam et hep şafak attırmaya :72:

Canım benim kıyamam güzel günlerimiz de olacak inşallah daha

Bir gun daha gecti kizlaaarrrr :))

Nice yeni şafaklara kızçeler :16::16::16::16: Allah tez zamanda askerlerinize kavuştursun inş.

şafak gelir hoşgelir leyleylimilimiley :)

ınsssssssssssssss

evet cnm ya :(

ehhehehe cansın sen

yaa kızlar bu arada ben sormadım hiç birinize nerelisiniz :26:

Allah iyiliğini versin ya ben üzüldüm şunun ifadelerine bak hele :21: :21: hayırlısı olsun tatlım ya senin için olsun ama ne olacağı belli olmaz biliyorsun psikolojileri cokta iyi değil sen bizimle devam et hep şafak attırmaya :72:

Amin bebeğim, artık onun için çabalamayacağım kendi bilir :23: Şafak attırıyorum zaten, o olmasa bile biz bir aileyiz, bu işe birlikte başladık devamını getiriyorum bacım :9::9::10::10: :16:

Back
X