- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Aa gerçekten mi duymadım hiç araştırmak lazım bi:/
tabi cnm diğer operatörleri arastırmak lazım burada fikir veririz birbirimize şimdiden arastıralım az zaman kaldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa gerçekten mi duymadım hiç araştırmak lazım bi:/
tabi cnm diğer operatörleri arastırmak lazım burada fikir veririz birbirimize şimdiden arastıralım az zaman kaldı :)
ben araştrdm buyrunnn
KIBRIS TURKCELL
Asker Tarifesi, KKTCde vatani görevlerini yapmakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı asker ve aileleri ile KKTC vatandaşı askerlerin kendi aralarında indirimli konuşabilecekleri ve mesajlaşabilecekleri tarifedir.
Tarife ile Birlikte Sunulan Avantajlar:
Aşağıdaki avantajlara ek bir başvuru yapmaksızın, Asker Tarifesine geçmeniz haline otomatik yararlanırsınız.
a- 5 SMS' ten Sonra Bedava:
Asker Tarifesine geçmeniz durumunda KKTCELL ve TR GSM yönüne ilk 5 SMS ten sonra gün boyunca yine KKTCELL ve TR GSM yönüne SMS ler bedava olacaktır.
b- MMS Kampanyası:
Asker Tarifesine ilk kez abone olan yeni abonelere 10 MMS hediye edilecektir.
c- TR yönünde %50 İndirimli Konuşma:
Asker tarifesi üyesi faturalı hat abonelerimiz Türkiye ile %50 indirimli konuşuyor.
Tarifenize Ek Olarak Satın Alabileceğiniz Avantajlı Paketler:
Aşağıdaki paketlere tarifeye geçiş esnasında veya SMS ile başvuru yaparak yararlanırsınız.
1- 3 TL'lik Asker Paketi (Grup İçi 2000 Dakika Paketi:):
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 3 TL ücret karşılığında grup içi 2000 dakika paketini satın alıp kullanabilirsiniz. PAKET yazıp 1919'a mesaj atarak paketinizi aktif hale getirebilirsiniz. Paketiniz 31 gün boyunca devam edecek ve her ay yenilenecektir.
2- 15 TL'lik Asker Paketi:
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 15 TL karşılığında Grup içi 3000 dakika, Türkiye yönüne 120 dakika, hem Türkiye hem de Yurtiçi her yöne geçerli 2000 SMS ve 250 MB internet faydasından oluşan paketi satın alabilirsiniz.
kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize rüyalarımızda askerlerimizi görelimmm![]()
canikom çok güzel düşüncen bende bunun benzerini sevgililer günüde yapmıştım fikir aklıma sevgililer gününden 3 hafta falan önce gelmişti. küçük not kağıtlarına işteyken evdeyken o an içimden ne geldiyse sanki ona söylüyormuş gibi yazdım notların sağ üst kısımlarına tarih ve saat de yazdım kalp şeklinde bir kutuya koyup vermiştim :) çok duygulandı
ben usta birliğine gittikten sonra yollayacağım mektup ama öyle takvim yapmayı düşünmüyorum bnmkisi onu alıpta yanında götürmez fotoğraflarım olacağı için![]()
![]()
benikide biraz değişik oldu ama çaktırmamaya çalışıo sinsiiii :) spora gidecektim tam konuyu açtım kapamam lazım dedi çat kapadıbilerek yaptı
sonra arayınca nerdesin dedi geçen evdeyim dedim ev arkadaşının sesini duyayım bi dedi ki hiç sevmez ev arkadaşımı :)) belli ki nerde olduğumu ölçüoo daha bi sürü bişi ama alttan alıorm bana kendini kasma rahatça gez dio ama eve on dk geç kaldığımı duysa huzuru kaçıo..profil resmimi değiştirdm diye bile içerledi:26::26::26::26:normalde çok fazla kıskançlık yapmaz bişime çok karışmazdı
benimkisi daha çok günlük gibi de oluyo uzun uzun sayfalarcada yazıyorum tek kelime bırakıpta yazıyorumm birde aldığım defter saman kağıdındanmış açınca farkettim çok daha güzel olduu :)) ama hiçbiri senin önerdiğin takvimin yerini tutamazz sabah yataktan fırlıyorum hemen birgünün daha üstünü çizeyim diyee :))
ay sorma benimkide spora takmış durumda ne işin var ne gerek var evlenince birlikte gideriiz vs halbuki gittiğim yer yalnızca bayanların gittiği bi spor salonu :)) dünde aradı akşam servisteydim işten çıkmıştım konuştuk baya sen bana neden bitanem demiyosun dedi de bakayım kim var yanında vs falan yandık yanii
kıyamam :) o da güzel bir fikirmiş ya aslında dur bakalım bizimkisi gitsin de bi hasretten bende oyle duygusala bağlayabilirim şimdi burada ya daha o moda pek giremedim ama gittikten sonra şair kesilirim kesin![]()
eywah eywahhh başımıza geleceklere bak geleceğimi görüyorum sizde![]()
ay sorma benimkide spora takmış durumda ne işin var ne gerek var evlenince birlikte gideriiz vs halbuki gittiğim yer yalnızca bayanların gittiği bi spor salonu :)) dünde aradı akşam servisteydim işten çıkmıştım konuştuk baya sen bana neden bitanem demiyosun dedi de bakayım kim var yanında vs falan yandık yanii
Bulaşıcı psikoloji desene, bir kere bana da sen benden soğuyor musun demişti?
Nerden çıkardın dememe kalmadı, konuşmuyorsun hiç dedi. Halbuki eee başka dediğinden hep ben konuşuyordum.
bi de bnmki önce sorguluo cevabını alıp sonra aman aşkım şaka yaa istediğini yap diyodengem şaştı
günaydın kızlarrr :)) nasılsınız? ben çok heyecanlıyım sabah sevgilimle konuştum sürekli söylediği gibi bu sabahta beni çok özlediğini söyledi bende yanına gitme kararı verdim :) ayın 30 unda gitcem inşalllahçok heyecanlıyım süpriz yapıcam söylemiycem gidiceğini aranızda bilecikli olan varmı :) bilecik söğüt :18:
![]()
canım benim maşallah diyelimmne güzel sevdiceğine yap süprizini eminim çok hoşuna gidecektirr :)) yalnız 29 kasım yemin töreni törenden sonra izin veriliyor evine gelmeyecek mi sevdiğin :26: