355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tabi cnm diğer operatörleri arastırmak lazım burada fikir veririz birbirimize şimdiden arastıralım az zaman kaldı :)

ben araştrdm buyrunnn
KIBRIS TURKCELL

Asker Tarifesi, KKTC’de vatani görevlerini yapmakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı asker ve aileleri ile KKTC vatandaşı askerlerin kendi aralarında indirimli konuşabilecekleri ve mesajlaşabilecekleri tarifedir.

Tarife ile Birlikte Sunulan Avantajlar:
Aşağıdaki avantajlara ek bir başvuru yapmaksızın, Asker Tarifesine geçmeniz haline otomatik yararlanırsınız.

a- 5 SMS' ten Sonra Bedava:
Asker Tarifesine geçmeniz durumunda KKTCELL ve TR GSM yönüne ilk 5 SMS’ ten sonra gün boyunca yine KKTCELL ve TR GSM yönüne SMS ’ler bedava olacaktır.

b- MMS Kampanyası:
Asker Tarifesine ilk kez abone olan yeni abonelere 10 MMS hediye edilecektir.

c- TR yönünde %50 İndirimli Konuşma:
Asker tarifesi üyesi faturalı hat abonelerimiz Türkiye ile %50 indirimli konuşuyor.

Tarifenize Ek Olarak Satın Alabileceğiniz Avantajlı Paketler:
Aşağıdaki paketlere tarifeye geçiş esnasında veya SMS ile başvuru yaparak yararlanırsınız.

1- 3 TL'lik Asker Paketi (Grup İçi 2000 Dakika Paketi:):
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 3 TL ücret karşılığında grup içi 2000 dakika paketini satın alıp kullanabilirsiniz. PAKET yazıp 1919'a mesaj atarak paketinizi aktif hale getirebilirsiniz. Paketiniz 31 gün boyunca devam edecek ve her ay yenilenecektir.

2- 15 TL'lik Asker Paketi:
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 15 TL karşılığında Grup içi 3000 dakika, Türkiye yönüne 120 dakika, hem Türkiye hem de Yurtiçi her yöne geçerli 2000 SMS ve 250 MB internet faydasından oluşan paketi satın alabilirsiniz.

ben araştrdm buyrunnn
KIBRIS TURKCELL

Asker Tarifesi, KKTC’de vatani görevlerini yapmakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı asker ve aileleri ile KKTC vatandaşı askerlerin kendi aralarında indirimli konuşabilecekleri ve mesajlaşabilecekleri tarifedir.

Tarife ile Birlikte Sunulan Avantajlar:
Aşağıdaki avantajlara ek bir başvuru yapmaksızın, Asker Tarifesine geçmeniz haline otomatik yararlanırsınız.

a- 5 SMS' ten Sonra Bedava:
Asker Tarifesine geçmeniz durumunda KKTCELL ve TR GSM yönüne ilk 5 SMS’ ten sonra gün boyunca yine KKTCELL ve TR GSM yönüne SMS ’ler bedava olacaktır.

b- MMS Kampanyası:
Asker Tarifesine ilk kez abone olan yeni abonelere 10 MMS hediye edilecektir.

c- TR yönünde %50 İndirimli Konuşma:
Asker tarifesi üyesi faturalı hat abonelerimiz Türkiye ile %50 indirimli konuşuyor.

Tarifenize Ek Olarak Satın Alabileceğiniz Avantajlı Paketler:
Aşağıdaki paketlere tarifeye geçiş esnasında veya SMS ile başvuru yaparak yararlanırsınız.

1- 3 TL'lik Asker Paketi (Grup İçi 2000 Dakika Paketi:):
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 3 TL ücret karşılığında grup içi 2000 dakika paketini satın alıp kullanabilirsiniz. PAKET yazıp 1919'a mesaj atarak paketinizi aktif hale getirebilirsiniz. Paketiniz 31 gün boyunca devam edecek ve her ay yenilenecektir.

2- 15 TL'lik Asker Paketi:
Asker tarifesine üye olmanız durumunda arzu ederseniz, 15 TL karşılığında Grup içi 3000 dakika, Türkiye yönüne 120 dakika, hem Türkiye hem de Yurtiçi her yöne geçerli 2000 SMS ve 250 MB internet faydasından oluşan paketi satın alabilirsiniz.

Canım çok sağol çok iyi oldu valla bu gidip bir soralım turkcell şubesine faturalı sanırım hat iyice bilgi alırız birde diğer operatörlere bakmalı

herkeslere günaydınlaaaarrrrr :16:
nasılsınız kızlar napıyosunuz bakalımmm attırmışsınız yine şafacıklarııı :9:

canikom çok güzel düşüncen bende bunun benzerini sevgililer günüde yapmıştım fikir aklıma sevgililer gününden 3 hafta falan önce gelmişti. küçük not kağıtlarına işteyken evdeyken o an içimden ne geldiyse sanki ona söylüyormuş gibi yazdım notların sağ üst kısımlarına tarih ve saat de yazdım kalp şeklinde bir kutuya koyup vermiştim :) çok duygulandı

benimkisi daha çok günlük gibi de oluyo uzun uzun sayfalarcada yazıyorum tek kelime bırakıpta yazıyorumm birde aldığım defter saman kağıdındanmış açınca farkettim çok daha güzel olduu :)) ama hiçbiri senin önerdiğin takvimin yerini tutamazz sabah yataktan fırlıyorum hemen birgünün daha üstünü çizeyim diyee :))

ben usta birliğine gittikten sonra yollayacağım mektup ama öyle takvim yapmayı düşünmüyorum bnmkisi onu alıpta yanında götürmez fotoğraflarım olacağı için :1: :1:

tatlım benim nişanlımda foto istemedi ipsizi sapsızı sapığı dolu başım belaya girer dedi ama bak bu takvim hani direk foto gibide olmadığından nişanlımında hoşuna gittiğ ayrıca ufak cüzdana falanda sığıyo bi bak derim ;))

benikide biraz değişik oldu ama çaktırmamaya çalışıo sinsiiii :) spora gidecektim tam konuyu açtım kapamam lazım dedi çat kapadı :( bilerek yaptı :( sonra arayınca nerdesin dedi geçen evdeyim dedim ev arkadaşının sesini duyayım bi dedi ki hiç sevmez ev arkadaşımı :)) belli ki nerde olduğumu ölçüoo daha bi sürü bişi ama alttan alıorm bana kendini kasma rahatça gez dio ama eve on dk geç kaldığımı duysa huzuru kaçıo..profil resmimi değiştirdm diye bile içerledi:26::26::26::26:normalde çok fazla kıskançlık yapmaz bişime çok karışmazdı

ay sorma benimkide spora takmış durumda ne işin var ne gerek var evlenince birlikte gideriiz vs halbuki gittiğim yer yalnızca bayanların gittiği bi spor salonu :)) dünde aradı akşam servisteydim işten çıkmıştım konuştuk baya sen bana neden bitanem demiyosun dedi de bakayım kim var yanında vs falan yandık yanii

benimkisi daha çok günlük gibi de oluyo uzun uzun sayfalarcada yazıyorum tek kelime bırakıpta yazıyorumm birde aldığım defter saman kağıdındanmış açınca farkettim çok daha güzel olduu :)) ama hiçbiri senin önerdiğin takvimin yerini tutamazz sabah yataktan fırlıyorum hemen birgünün daha üstünü çizeyim diyee :))

kıyamam :) o da güzel bir fikirmiş ya aslında dur bakalım bizimkisi gitsin de bi hasretten bende oyle duygusala bağlayabilirim şimdi burada ya daha o moda pek giremedim ama gittikten sonra şair kesilirim kesin :9:

ay sorma benimkide spora takmış durumda ne işin var ne gerek var evlenince birlikte gideriiz vs halbuki gittiğim yer yalnızca bayanların gittiği bi spor salonu :)) dünde aradı akşam servisteydim işten çıkmıştım konuştuk baya sen bana neden bitanem demiyosun dedi de bakayım kim var yanında vs falan yandık yanii

eywah eywahhh başımıza geleceklere bak geleceğimi görüyorum sizde :1:

kıyamam :) o da güzel bir fikirmiş ya aslında dur bakalım bizimkisi gitsin de bi hasretten bende oyle duygusala bağlayabilirim şimdi burada ya daha o moda pek giremedim ama gittikten sonra şair kesilirim kesin :9:

valla Gökçem sana şu kadar söyleyeyim eminim çoğu arkadaşımda böyle düşünüyodur; gideceği güne kadar sanki hiç gitmicekmiş gibi oluyor hani o moda girememen çok doğal ama o gittiği gün yok mu...:43:

eywah eywahhh başımıza geleceklere bak geleceğimi görüyorum sizde :1:

bak benim nişanlım çok sakin ve sabırlıdır hayatta karışmaz bana tabi bende karışılcak bişey yapmam ama mesela dışarı çıktığım zaman kimle nerde olduğumu bilsin asla rahatsız etmez karışmaz kaçta eve döneceksin der şu saatte derim o saatte arar geldin mi diye ki bende geceleri çıkan biri değilim hani sakin giden bi ilişkimiz vardır ama bazen bi gürlüyo spor olayına özellikle :)) alttan alıcaz napalım yapacak bişey yok plan yaptığımda önceden söylüyorum bak h. sonu şuraya gideceğim diye en azından aradığında sorduğunda şok olmuyo :D

Bulaşıcı psikoloji desene, bir kere bana da sen benden soğuyor musun demişti?:53:
Nerden çıkardın dememe kalmadı, konuşmuyorsun hiç dedi. Halbuki eee başka dediğinden hep ben konuşuyordum. :37:

Bulaşıcı psikoloji desene, bir kere bana da sen benden soğuyor musun demişti?:53:
Nerden çıkardın dememe kalmadı, konuşmuyorsun hiç dedi. Halbuki eee başka dediğinden hep ben konuşuyordum. :37:

sormaa asker psikolojisi diyorum ben artıkk :)) bende bi keresinde ee başka dediğimde ne yani konuşacak bişeyin kalmadı mı demişti hey allaahh dedim ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmemiz lazımm:26:

bi de bnmki önce sorguluo cevabını alıp sonra aman aşkım şaka yaa istediğini yap diyo:53::53::53:dengem şaştı

günaydın kızlarrr :)) nasılsınız? ben çok heyecanlıyım sabah sevgilimle konuştum sürekli söylediği gibi bu sabahta beni çok özlediğini söyledi bende yanına gitme kararı verdim :) ayın 30 unda gitcem inşalllah :17: çok heyecanlıyım süpriz yapıcam söylemiycem gidiceğini aranızda bilecikli olan varmı :) bilecik söğüt :18::17:

günaydın kızlarrr :)) nasılsınız? ben çok heyecanlıyım sabah sevgilimle konuştum sürekli söylediği gibi bu sabahta beni çok özlediğini söyledi bende yanına gitme kararı verdim :) ayın 30 unda gitcem inşalllah :17: çok heyecanlıyım süpriz yapıcam söylemiycem gidiceğini aranızda bilecikli olan varmı :) bilecik söğüt :18::17:

canım benim maşallah diyelimm :nazar: ne güzel sevdiceğine yap süprizini eminim çok hoşuna gidecektirr :)) yalnız 29 kasım yemin töreni törenden sonra izin veriliyor evine gelmeyecek mi sevdiğin :26:

canım benim maşallah diyelimm :nazar: ne güzel sevdiceğine yap süprizini eminim çok hoşuna gidecektirr :)) yalnız 29 kasım yemin töreni törenden sonra izin veriliyor evine gelmeyecek mi sevdiğin :26:

bizimkilerin yemin töreni 6 aralıkta ve yemin töreninden sonra 15 20 gün daha orda ailesi yemin törenine gideceği için ben gitmiycem sevgilim olmadan onlarla beraber olmak istemiyorum. ee bende onlardan önce giderim dedim :) acemi birliğinde ziyaret edeniniz oldumu hiç :18:

Back
X