- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
nerdeydı snınkı off vallahı untyrm heep![]()
manisa merkez cnm aaa ama buradakiler unutulmazki zaten herkes manisa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdeydı snınkı off vallahı untyrm heep![]()
Eki Görüntüle 866592 Eki Görüntüle 866599 Kızlar ben de yarın mektup göndereceğim inşallah. İçine de bir mendil aldım. İsimlerimizin baş harflerini işledim. Üstüne parfüm sıktım. İçinde de bir tutam saçımdan kesip koydum. Bir de ufak bir şafak kağıdı hazırladım. Onu da ekleyeceğim. Göndereceğim inşallah :)
Resimleri aşağıda
manisa merkez cnm aaa ama buradakiler unutulmazki zaten herkes manisa![]()
evet dogru oda bnmkıde yogunduu bgn cok yoruldum ddı kıyamam :26:
kızlaaaar safaga az kaldı:)
hala alısamadılar askere gittin tabiki yorulacaksın gitiğinden beri ilk yorulman diyorum bananee yaa diyor![]()
Çok şükür canım :)evett canımmmm allahtaan bgnde bıttrdk son 9 gün![]()
öyle deme cnm ya ben kıyamıyorum![]()
bende kıyamıyorum cnm ama rabbime sükür rahat askerlik yapıyorlar ayakları agrısın da birşeycik olmasın en büyük dertleri böyle olsun :26:
Manisa'da sevdiceği olanlar benim sevdiceğimde orda bugün gittim ben yinenerdeyse bir buçuk saat bekledim denetim olduğu için
(
Manisa'da sevdiceği olanlar benim sevdiceğimde orda bugün gittim ben yinenerdeyse bir buçuk saat bekledim denetim olduğu için
(
hoşgeldin cnm![]()
benimkiiiiiiii orada evet bgn baya yorulmuşşlar(((((
(