Bebeğim girerim tabi ki, siz benim ailem gibi olduğnuz herşeyimi biliyorsunuz bırakıp gitmem sizi![]()
işte bu kadr sohbetlerr ederiiiiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim girerim tabi ki, siz benim ailem gibi olduğnuz herşeyimi biliyorsunuz bırakıp gitmem sizi![]()
adım Beril canım :) inşallah.. asıl önemli olan orası zaten.. şimdi rahatız da bakalım sonra da inşallah böyle devam eder...
yok cnm normaal istedgn gibi gıyınn resmi olmanı gerektırcek bı durum yook :)))))) Ben gidemıycem yemın törenine bnmkı ızın vermıo aılesıne gelmeyn ztn ben hemen gelıceem dedı benıde teek yollarda gelmemi izn vermıo ztn gelcm akşamı uçaklaa bnı goremycksnz bıle o anda ddı o yuzdn onu beklyczzgörüşcegm zmn ne gycm hıc dusunmedm cnmm ya
![]()
yok cnm normaal istedgn gibi gıyınn resmi olmanı gerektırcek bı durum yook :)))))) Ben gidemıycem yemın törenine bnmkı ızın vermıo aılesıne gelmeyn ztn ben hemen gelıceem dedı benıde teek yollarda gelmemi izn vermıo ztn gelcm akşamı uçaklaa bnı goremycksnz bıle o anda ddı o yuzdn onu beklyczzgörüşcegm zmn ne gycm hıc dusunmedm cnmm ya
![]()
memnun oldum cnmm.. :) Ahh evet senınkı nereye gıdıodu ustası ? balık hafızalı oldumm![]()
son bir kaç sayfaya baktımda sorunlar yaşamaya başlamışız kızlar :18:
bizde tartısmıstık cuma günü cumartesi aradığında da sanki benimle kızgın konusuyordu öyle hissettim dün ve bugun aramadı daha![]()
son bir kaç sayfaya baktımda sorunlar yaşamaya başlamışız kızlar :18:
bizde tartısmıstık cuma günü cumartesi aradığında da sanki benimle kızgın konusuyordu öyle hissettim dün ve bugun aramadı daha![]()
ehe beril ne aldııın :)
aynen benimkide gelme diyor ama gidecem ailesi zaten gidemez herkesin ailesi eşi falan gidiyormuş yemekler börekler çörekler gelmeyenler öksüz gibi kalıyormuşo gün yanında olacam sonrasında izinli olacak hafta sonu devam edecek sonra acemisi çünkü 75 gün ama yeminden sonra rahat edecez izinde olacak hatta tel bile olabilirrrrrrr
![]()
Sağ ol tatlımm:)) Kıbrıs tatlım.. Magosa.. Olsun hepimizinkini akılda tutmak zor.. aslında alta bir yerlere yazablisek askerlerimizin nerede olduğunu..
Ya canım biliyor musun bende o sorunları okudukça o kadar korkmaya başladım ki.. Şimdi dualarıma bir yenisini daha ekledim.. Allah'ım psikolojisini ve akıl sağlığını koru..benimki şimdilik iyi gidiyor gibi ama her an her şey olabilir, sonuçta orada insan kafayı yiyebilr çok doğal, korkuyorum
![]()
huyu suyu değişip gelmesinler şimdi bide o çıkmasın başımıza:)
bide hani daha küçük yaşlarda gidenlerde çok oluyormuş sanırım be değişme olayı büyümüş kişiliği oturmş adam değişmez diye düşnüyorum kendi çapımda:)canım 5 ay 15 günlüğüne bazılarının huyu suyu değişebiliyorgenelde askerden geldikten sonra düzeldiklerini söylüyorlar.. bende ona güvenerekten büyük bir sabırla nişanlımı bekliyorum..
![]()
Sağ ol tatlımm:)) Kıbrıs tatlım.. Magosa.. Olsun hepimizinkini akılda tutmak zor.. aslında alta bir yerlere yazablisek askerlerimizin nerede olduğunu..
Ya canım biliyor musun bende o sorunları okudukça o kadar korkmaya başladım ki.. Şimdi dualarıma bir yenisini daha ekledim.. Allah'ım psikolojisini ve akıl sağlığını koru..benimki şimdilik iyi gidiyor gibi ama her an her şey olabilir, sonuçta orada insan kafayı yiyebilr çok doğal, korkuyorum
![]()
Valla biraz onun için biraz da kendi sıkkınlığımı atmak için aslında :) çanta aldım, ayakkabı aldım, bluz ve pantolon aldım :) sonuçta bir gün bile olsa dışarı çıkacağız, belki akşam da ailesinin yanına birlikte gideriz filan diye düşündüm aldım :)
ahah dilan benmkı oyle bişi yapsam uçurur benı ıyı cesart sendekı
benmkıde kıbrıss girneAYnenn ne gzl olurrrrrrrrrrrrr Aslnda bnm avatrmda yazıo
Manisa kıbrıs istnbl dıe
![]()
hahahah değişmezzz sanmıorm
cok garipleşmiş ya cok sinirli cok kıskanc olmuş sanki böyle kızmadı bana.. evet ertesi gün aradı.. değişimleri başlamış, zamanda geçmiyor sınavlarım başladı odaklanamıyorummiki gündürde konusamayınca da cok özledim biz yemin töreninde falanda görüşemicez sadece çarşı izinleri olacak hafta sonu rahatca konucabilicez diye teselli ediyorum kendimi
![]()
bide hani daha küçük yaşlarda gidenlerde çok oluyormuş sanırım be değişme olayı büyümüş kişiliği oturmş adam değişmez diye düşnüyorum kendi çapımda:)
Allah'ın izniyle bişeycik olmaz . İyi düşünün iyi olsun bebeğim![]()