Benimkisi de fırsat buldukça arıyor bebeğim. Özelden mesaj atıyım,tanışırlargüzel olur. çok sevinirim Sende bana mesaj at adını bende benimkine söyleyeyim Bizde Samsunluyuz bebeğim
ya ben mesajına özelden cevap atamıyorum çünkü bu sitede yeniyim ve en az 50 gönderi yapmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için(
O zaman canım seninkisine söylersin benimkinin ismini bulur büyük ihtimalle
tamam canım söylerim :)) değişik bir deneyim olacak :)) biter mi bugünlerokadar saçmayım ki anlatamam gittiğinden beri hayata tam dönemedim alışamıyorum
tamam canım söylerim :)) değişik bir deneyim olacak :)) biter mi bugünlerokadar saçmayım ki anlatamam gittiğinden beri hayata tam dönemedim alışamıyorum
yok tatlım askere gitmeden 2 gün önce sana hakkımı helal etmiyorum dedm ondan snra tamamen koptuk onu sölemeden öncede limoniydi aramz zaten onu söyleynce iyice koptuk yani
meo sende bızdensın hoşgeldın :)
Bebeğim şafak attırmaya son yarım saat
askeri benimki gibi 2. grupta yani aralıkta gidecek yok mu yahu??? herkes askeri ne zaman aramış etmiş muhabbet sohbet ben konuyu açan olarak Fransız((
askeri benimki gibi 2. grupta yani aralıkta gidecek yok mu yahu??? herkes askeri ne zaman aramış etmiş muhabbet sohbet ben konuyu açan olarak Fransız((
bugn burdasın dıkktmdesınnn evettt cnmm en sevdigim bölüm gelıoo
dün akşam söz verdim bebeğim şafaklar birlikte attırılacak :13:
benimkinin sesi ile uyandım daha ıyıyım canımm eveet çok sık gırmıyorsun ama sanırım :44: İnş ogunleride gorurz inş
evet ben de sadece seni buldum canım.kesin söylicem :) yaşamayan anlamıo valla abarttığımı düşünüolar ama elimde deil üzülüorm özlüormMalesef bende öyle bebğim :26: Muğlada askerlik yapan tek bizimkiler sanki bu forumda bulamadım kimseyi :26: Ama seninki arayınca mutlaka söyle, bulsunlar birbirlerini belki çok yakın arkadaş olurlar yakınlığımız pekişir
Sevindim canım senin adınayok girememek bi yana dursun da ben yeni oldugum icin cözemedim daha burayı görürüz ins canım
kızlar benim iyice kafam karıştı cumadan izne ayrılıp pazar birliğine teslim olacaksa niye askerliği yedi gün uzasın ki
zaten bu aralar bunalım modundayım
peki canımm bekleriz hep sohbetler koyulaşıyor gunden gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?