• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Laflarina dikkat edersen sevinirim.zaten yazdim ben kimseyle kisisel bi problemim yok ayrca hakkini yiyemem cagirdin sirf sni kirmamak icin geldim buraya kimseninde art niyetli oldugunu soylemedim sen nasil dolmussun ya soyle soyle sanki sana burda sen art niyetlisin dedim ben gayet sakin konusurken gelmissin bunlar kompleksli agiz agza vermisler diyorsun nekadar kirici laflar bunlar hic yakistramadim sana. Sen niye ustune alindin o ayri bi konu zaten cagrdin bni buraya:1: yarasi olan gocunur.
Laflarıma niye dikkat edeyim pardon ne dedim ki? Hepiniz aynı şeyi, söylemiyor musunuz? Ben mi yanlış görüyorum? Ben kimseye alttan alttan laf sokmam ne diyeceksem derim. Ona rağmen aynı şeye devam edilirse burada art niyet ararım. Çünkü biliyorum ki kimse kimseye bile isteye yazmamazlık etmiyor.
Beni kötü bilin ya da bilmeyin ben gerçekleri açıklamaya çalıştım. Herkesin kalbine göre versin Allah ne diyeyim ben başka:31:

İzin kullanmayacak ama ben gideceğim istanbula tabiii bi gidebilsem yinede çok görüşme firsatimiz olmayacak malesef

Olsun canım ya ben de 4 saat görmek için 4 buçuk saat yol gittim ilk gittiğimde ama değiyor gerçekten :16:
İnşallah gidebilirsin bi nebze de olsa rahatlıyor insan...

Laflarıma niye dikkat edeyim pardon ne dedim ki? Hepiniz aynı şeyi, söylemiyor musunuz? Ben mi yanlış görüyorum? Ben kimseye alttan alttan laf sokmam ne diyeceksem derim. Ona rağmen aynı şeye devam edilirse burada art niyet ararım. Çünkü biliyorum ki kimse kimseye bile isteye yazmamazlık etmiyor.
Beni kötü bilin ya da bilmeyin ben gerçekleri açıklamaya çalıştım. Herkesin kalbine göre versin Allah ne diyeyim ben başka:31:

Kompleksli nedemek?? Allah askina birak ben burda durust oldugum icin senden biyle bi tepki aldim gelip yazdim konu acilmisken. Onuda ortqya yazdim ayrica sen tamamen ustune almissin. Aynen aynen rabbime sukurler olsun hep gonlume gore verdii:1:

Pembemmm cok ozledim seni ya iyi gidiyor canim edirneye yanima dustu:)bide pasa sforu yapmislar alahima sukur.senin nasl gdyr bebegim:)

Bende seni cok özledim nidam cok sevindim gerçekten askerin icin. Benimki tekirdagda seninkine yakin ama bana cok uzak malesef:( sinirlenme boşuna tatlım sanki biz kasitli yaptınız falan dedik resmen yargilaniyoruz şaka gibi ya. Zaten giderek tavrimiz ortaya koymusuz sanki kavga cikardik sucladik da gittik. Boşver :1:

Ben bas bas bagiriyorum kimsede art miyet aramiyorum diyee ama anlayan kimm bu kadar buyuk tepki alcagimi bilseydim bukadar durust olmazdim;)

Bunun dürüstlükle falan bi alakası yok bi sıkıntın varsa yazmalısın tabiki biz kim içinde ne yaşıyor ne düşünüyor bilemeyiz. İyiki yazdınız ben miyim takmayan sizleri bilmiyorum ama bensem farkında bile değilim en azından daha dikkatli olmaya çalışacağım:)

Hem sende beni takmadın biraz önce nabacayuk :D resmini içerlendim gece gece

Okurken evlensen? :1:

Canım evlililik bi ton masraf ben bunu aileme ve ona yıkmak istemiyorum süren bi davam var maddi tazminat kazanırsam eğer olabilir düşünüyoruz bu seçeneğide :D

Bence de art niyet arıyorsun. Bu kadar büyütmene de gerek yoktu. Gözden kaçmıştır olabilir, bi kaç kez üst üste denk gelmemiştir, benim alınganlığıma gelmiştir her şey olmuş olabilir ama bunu kompleks olarak nitelendirmen çok yakışıksız. Ben lafı uzatmamaya çalıştıkça tekrar tekrar başka mesajlarda 'laf sokuyorsun' cevap veren mi suçlu ve laf sokan oluyor acaba? Bence uzatma luna. Gerçekten bu kadar uzatıcak bişey yok. Bir de sözlerimi yeterince seçerek kullandığımı düşünüyorum. Aynı şekilde bir muamele beklerim.

Son düzenleme:

Bunun dürüstlükle falan bi alakası yok bi sıkıntın varsa yazmalısın tabiki biz kim içinde ne yaşıyor ne düşünüyor bilemeyiz. İyiki yazdınız ben miyim takmayan sizleri bilmiyorum ama bensem farkında bile değilim en azından daha dikkatli olmaya çalışacağım:)

Canım evlililik bi ton masraf ben bunu aileme ve ona yıkmak istemiyorum süren bi davam var maddi tazminat kazanırsam eğer olabilir düşünüyoruz bu seçeneğide :D

Boyle dusunmene cok sevindim.ben kimsede art niyet aranadgm halde sadece skntmi belirttgim halde art niyetli ve kompleksli oldum. Ne diyeym bi kez daha cok uzuldum.

Bende seni cok özledim nidam cok sevindim gerçekten askerin icin. Benimki tekirdagda seninkine yakin ama bana cok uzak malesef:( sinirlenme boşuna tatlım sanki biz kasitli yaptınız falan dedik resmen yargilaniyoruz şaka gibi ya. Zaten giderek tavrimiz ortaya koymusuz sanki kavga cikardik sucladik da gittik. Boşver :1:

Canim bna ozelden sana ulasabilcgm bi numra yada faceini yaz konusalim:) canim bosver biz kotu olalim onun gozunde burda ondan baska kmse ustune alinmadi kendsi hararetlendi belki baska bi sorunu vardir bosverelim gitsin.

Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir :31:

Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?

Deymezmi ya suan 1 dakikaya razıyım

İnşallah görüşürsünüz canımm,

Boyle dusunmene cok sevindim.ben kimsede art niyet aranadgm halde sadece skntmi belirttgim halde art niyetli ve kompleksli oldum. Ne diyeym bi kez daha cok uzuldum.

Çok önceden beri olan bir konuymuş muti söyledıgınde okudum bende keşke gitmektense o zaman durumu izah etseydiniz tabiki bilinçli değil ama insanlar alıntılanmayan mesajları pek okumuyor demek ki daha dikkat ederdi herkes

Çok önceden beri olan bir konuymuş muti söyledıgınde okudum bende keşke gitmektense o zaman durumu izah etseydiniz tabiki bilinçli değil ama insanlar alıntılanmayan mesajları pek okumuyor demek ki daha dikkat ederdi herkes

Canim benim zaten lunayla aram iyiydi diyorum ya cagrfi beni burayaa hatta ama o zamanda soylesem demekki bu tepkiyi alacaktim ondan. Bukadar buyutulmeye ve kirmaya hic gerrk yoktu.

Back
X