• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İşte sorun da bu. Hiç olmama gibi bir durum söz konusu değil.
Hayatın belirli dönemlerinde bu tarz sıkıntıları her zaman çekmek zorundayız..

Ya sen çok kapalı yazdın yada benim beynim durdu... allah büyük dertler vermesin deyip geciyoruz canım ya yoksa düşünmeye baslayinca destan oluyorlar

teşekkür ederim kuzummmmm. sen nslsın? sınavlar stresler bitmiyor dimi? :31:

Sınavlar stresler biter mi canım hiç yaa...
Can sıkıyor gerçekten...
Mutim msj gönderdim gelmedi mi görmedin mi :)

Gördüm canım ama bu saatte gördüm :1:
Cevap verdim bi de :32:

Nasılda taşlamış buradakileri :)

Askerin kütüphaneci olmuş çok sevindim canım rahattır :)

Taşlama demeyelim de sessiz sakin bir sitem benimki...
Sonuçta hiç kimseye bi zararım yok ama nedense görmezden geliniyorum. Bas bas bağırıp 'ben size küstüüüüm' demek de benim tarzım değil pek. Yine de problem değil yani canımı sıkmıyorum bunun için :1:
Sadece 'destek' aramak amacıyla, beklentisiyle buraya yazmak gelsin içimden isterdim. O kadar.
Evet canım kütüphaneci oldu ama her işi yapıyor yine de çok şükür rahat :16:

Sonuçta hiç kimseye bi zararım yok ama nedense görmezden geliniyorum. Bas bas bağırıp 'ben size küstüüüüm' demek de benim tarzım değil pek. Yine de problem değil yani canımı sıkmıyorum bunun için :1:
Sadece 'destek' aramak amacıyla, beklentisiyle buraya yazmak gelsin içimden isterdim. O kadar.

:54::54::54::54::54::54:

askerin için sevindimmmm :72:

sınavlar için :22:

Canım ben denk gelmedim yazdıklarına görmezden geleceğini sanmıyorum kimsenin yani en azından ben birinin sıkıntısı olduğunu gördüğümde az çok bildiğimden o ortamı yardımcı olmaya çalışıyorum :/

Evet canım kitap okumayı da seviyorsa birde baya iyi olur :)

Back
X