354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyyyyyyyyyyy, hadi hadi siz buluşun da bize gelsin sıraaaa

aaaa öyle miiii :26::26:

eee anlat bakalım, kaçta nerden nereye gidiyosun, o kaçta geliyoo

Anlatayim canim. Tek gidiyorum 12.45e binecegim 2.15te oradayim havaalanina gidene kadar 3.15olur o ise 5.10da inecek yani oyanalacagim bekleyecegim heyecanlanacagim
Geldi sarildik ettik ciktik otobuse gidene kadar 5.30 olur kizilaya inmek yarim saat 6 olur. O da ben de niyetli olmayacagiz yemej yeriz once dolasiriz falan trenimiz aksam 9 da geri gara geliriz aksam 10.30da eskisehirdeyiz insallah gelirler alirlar bizi falan
Tek gidecegim icin sarilma animiz cekilemeyecek ancak selfie yapariz

ayyyy ne güzeeeeel

bizim hala belli değil yaaa, kafamda kavuşma anı bile hayal edemiyorum daha yaaa

ayyyyyyyyyyyy, hadi hadi siz buluşun da bize gelsin sıraaaa

kızlaaaarrr çok heycanlıyım yaaa hemen geçiversin günler artıkkkkk

günaydın şafak 5 ben de izin alıyorum pazartesi günü ve aştiye sevdiceğimi almaya gidiyorum inşallah teskere selfiesi yapacaz bizde heyecanlıyım

günaydın şafak 5 ben de izin alıyorum pazartesi günü ve aştiye sevdiceğimi almaya gidiyorum inşallah teskere selfiesi yapacaz bizde heyecanlıyım

Heee polatlidan aştiyemi gelecek ben polatlida oldugunu daha 3gunonce farkettim yine 1.5saatte olsa aranizda mesafe varmis kiizz. O yuzden gecen gun sen gitcen askeriyeden alacan her zamanki gibi demistim
Ben merkezde saniyordum

Heee polatlidan aştiyemi gelecek ben polatlida oldugunu daha 3gunonce farkettim yine 1.5saatte olsa aranizda mesafe varmis kiizz. O yuzden gecen gun sen gitcen askeriyeden alacan her zamanki gibi demistim
Ben merkezde saniyordum

yok canım var baya arası. merkeze çok uzak. ben yanına gittiğimde 3 saatten önce eve gelemiyordum polatlıya gitmeye gerek yok aştiden alıcam sonra beraber vakit geçiririz akşama bize iftara gelecek zaten. ertesi gün de gidiyor memleketine. bayramda da biz gidiyoruz oraya

Cabuk gidiyormus ya neyseki siz gideceksiniz bayramda. Umarim hemen is bulurda doner ankaraya temelli

Cabuk gidiyormus ya neyseki siz gideceksiniz bayramda. Umarim hemen is bulurda doner ankaraya temelli

inşallah bakalım. hep diyorum ya bizim esas askerliğimiz bundan sonra başlıyor artık diye.. Rabbim yüzümüze bakar inşallah. evlilik planlarımız buna bağlı birazda..

inşallah bakalım. hep diyorum ya bizim esas askerliğimiz bundan sonra başlıyor artık diye.. Rabbim yüzümüze bakar inşallah. evlilik planlarımız buna bağlı birazda..

Canim hangimizin oyle degil ki..
Hepimiz icin hayirlisi olsunn

Fıstıklar nasılsınızzzz sizi seviyorummmmm

Yarenlerrrr selam herkese , moraller nasıl heyecan var mi , benim kalbim yerinden çıkacakmış gibi :) aylari geride biraktik şafak geldi catti :)) bekleyen bilir tabi :)
Yekta gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)

hiç de kıskanmıyorum ki beeeen

hadi bakalım, önce esmila, sonra senden selfieleri bekliyoruz

Ooo planlar hazır hadi bakalım Bende esenlere giderim heralde ama selfie yapamaycam

kızlaaaarrr çok heycanlıyım yaaa hemen geçiversin günler artıkkkkk

Az kaldı az :) bitiyor inşallah

Ay hadi bakalım esmila sen ilk kavuşanlardan :) yekta ve sinreden sonra sondan 3.cüyüm sanırım

Fıstıklar nasılsınızzzz sizi seviyorummmmm
İyi canım sağol sen nasılsın asılll :) gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)
Yarenlerrrr selam herkese , moraller nasıl heyecan var mi , benim kalbim yerinden çıkacakmış gibi :) aylari geride biraktik şafak geldi catti :)) bekleyen bilir tabi :)

Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…