354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam Olsun herkese demek 6 ay böyle gececekmiş geçen günlere dönüp bakıyorum da....
Sona yaklaşıyo şafaklar hepinizi tebrik ederim :)
Iyi geceler tatlı rüyalar herkese
Gecip giden o zamanlari biryerlerde bulsam
Sonraa uzulseeem
Uzuldugume uzulseeeemm

Canimmm gozun aydiiinnn umarim hersey istedigin gibi olur o yuzun hep gulsun insallah

Eger sinre erken terhis alirsa once o sonra ben
Yani ya 2.terhis sinre ve ben olacagiz ya da 2.sinre 3.ben olacagim ay hadi hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam Olsun herkese demek 6 ay böyle gececekmiş geçen günlere dönüp bakıyorum da....
Sona yaklaşıyo şafaklar hepinizi tebrik ederim :)
Iyi geceler tatlı rüyalar herkese

senin durumlar ne alemde? aranız nasıl? :26:

Gözün aydın canıııım [emoji122] bundan sonra çoook mutlu olursunuz insallah

GÜNAYDIN CANLAR YEKTACIM GÖZÜn aydın canım. hakkında hayırlısı olsun. prenses kuzummm hiç üzlme her şeyde bir hayır vardır. gamzeli sen nasıl oldun? muhibbi merhaba nasılsın? esmilacım kuzucumm benden önce terhis oluyorsun.

vaayyyy beee cidden ne çabuk geçti gitti 6 ay değil mi? İnşallah bundan sonra musmutlu günlerimiz olur

Gecip giden o zamanlari biryerlerde bulsam
Sonraa uzulseeem
Uzuldugume uzulseeeemm
Delüü

Öyle canım vardır bi Hayır inşallah hep hayırlısı olsun.amin inşallah canım hepimiz mutlu oluruz

Gözün aydın canım
Darısı başımıza bizim de inşallah.

Slm. Iyiyim sen nasılsın .

Gözün aydın canım
Darısı başımıza bizim de inşallah.

Teşekkür ederim canlarrr iyiki varsınızzz

Biz pazar siz pazartesi

pazartesi sabahtan çıkıyor kısmetse. ama ertesi günü memleketine gidiyor biletini aldık şimdiden

Benimki pazar 17.10da yanimda insallah ankaradan alacagim eskisehire donecegiz beraber.Memleketide burasi oldugu icin bir yere gitmeyecek neyseki
Geri ne zaman donecek pekii

Benimki pazar 17.10da yanimda insallah ankaradan alacagim eskisehire donecegiz beraber.Memleketide burasi oldugu icin bir yere gitmeyecek neyseki
Geri ne zaman donecek pekii

valla kuzum bayramdan sonra gelecek. sonra yolumuza bakacaz artık. Ankara'da öncelikle iş bulması gerek. Burada arkadaşı var bir süre onda kalacak. Esas askerlik ondan sonra başlıyor yani :18: bizde bayramda onlara gidicez Kayseri'ye

ayyyy çok heyecanlııı
Sizin nasiiil olcakkk

Allah yolunuzu acik etsin canim
Ooooo bayramda gideceksiniz he

hiç bilmiyorum kiii :44: daha hangi gün çıkacağı bile net değil bizim :26:
Anaaaa
Bizim 1aydir belli en azindan
Donmek icin ilk adim olan akcay ktm ye vardi benimki az once aradi hic beklemiyordum aramasini
İkinci adim cizre ktm
Ucuncu adim ise ucaga binmek

Anaaaa
Bizim 1aydir belli en azindan
Donmek icin ilk adim olan akcay ktm ye vardi benimki az once aradi hic beklemiyordum aramasini
İkinci adim cizre ktm
Ucuncu adim ise ucaga binmek

öyle vallaaa :26: bayrama denk geliyo ya bizimm, bayram öncesi terhis olma ihtimalleri de varmış, henüz net bişey yok yanii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…