Şafağını hiç kıskanmadım işteGünaydınnnn tatlı şirinmi şirin asker yarenleriiii
günaydın kızlaaarrnapıyosunuz yaa? takip edemiyorum kimler ne yaptı nasıl? orucun ilk günü acile gittim. az kaldı ölüyorum sandım heee sabahtan baş ağrım başladı oruca kadar sürdü. uyudum geçmedi. neyse iftarı yaptım az bişey yedim sonra midem bulanmaya başladı ellerim ayaklarım uyuştu. iki iğne yedim kendime geldim. kan ve şeker değerlerim normal çıktı. tansiyonum çok düşmüş. sonra istifar edince kendime geldim şimdi iyiyim çok şükür. şafaklarımız azaldı ya la
Ah canım geçmiş olsun ya
Günaydın bu arada, benim oruçla aram peek iyi maşallah ya yemek yeme derdinden kurtulduğum için çok mutluyum
Şafağını hiç kıskanmadım işte
Aaa canım çok geçmiş olsun ilk oruç çarpmış seni fena
teşekkür ederim kuzum öyle oldu valla :26:
valla karışık canım erkende gelebilir bakalımmm yavaş yavaş yapıyorum sözde amaa sen nasılsın canımmm
günaydın kızlaaarrnapıyosunuz yaa? takip edemiyorum kimler ne yaptı nasıl? orucun ilk günü acile gittim. az kaldı ölüyorum sandım heee sabahtan baş ağrım başladı oruca kadar sürdü. uyudum geçmedi. neyse iftarı yaptım az bişey yedim sonra midem bulanmaya başladı ellerim ayaklarım uyuştu. iki iğne yedim kendime geldim. kan ve şeker değerlerim normal çıktı. tansiyonum çok düşmüş. sonra istifar edince kendime geldim şimdi iyiyim çok şükür. şafaklarımız azaldı ya la
Benimde tercih dönemim yaklaştı stres sıkıntı kafam karma karışık uğraşıyorum işte :/
Ayy canım geçmiş olsun :/
Ben daha başlayamadım :)
Selam yaren hanımlar. Nasılsınız
Tesekkur ederim iyiyim bende. [emoji5]Hoşgeldin canım
İyiyim sen nasılsın
Tesekkur ederim iyiyim bende. [emoji5]
ne yapıyorsun
ben iftar hazırlığını yaptım dinleniyorum birazOkul kaydıyla uğraşıyorum canım sen napıyosun
Günaydın yarenleeerrr. Nasılsınızzz
günaydın canım. günaydın kızlarr. sen naptın erkek arkadaşınla ilgili sorunu canım??
Günaydın yarenleeerrr. Nasılsınızzz
İyiydi ama arada sorun çıkarıyordu bende anlayışlı olmaya çalışıyordum son yaşadığımız olaylardandır felan die anlayışlı olmaya çalıştım ama dün tartıştık yine yoruldum bende daha umursamıyorum su akar yolunu bulur.Daha uğraşamam ne olursa olsun
o zaman hayırlısı olsun..
Günaydıııınn canım uyku sersemiyimGünaydın yarenleeerrr. Nasılsınızzz
Günaydıııınnnnngünaydın canım. günaydın kızlarr. sen naptın erkek arkadaşınla ilgili sorunu canım??
İyiydi ama arada sorun çıkarıyordu bende anlayışlı olmaya çalışıyordum son yaşadığımız olaylardandır felan die anlayışlı olmaya çalıştım ama dün tartıştık yine yoruldum bende daha umursamıyorum su akar yolunu bulur.Daha uğraşamam ne olursa olsun
Günaydıııınn canım uyku sersemiyim
Günaydıııınnnnn
Su akar yolunu bulurHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?