- 1 Nisan 2012
- 968
- 24
- 68
Şans işte
Napıyosuuuuuuun
Nasıl bir sanssa baslasaydik keşke bi

Napıyım evdeyim pinekliyorum sen napıyorsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans işte
Napıyosuuuuuuun
Nasıl bir sanssa baslasaydik keşke bi
Napıyım evdeyim pinekliyorum sen napıyorsun :)
Sanada muti nerelerdesin :)
İyi aksanlar guzellerr.Bakıyorumda safaklarıniz azaldı.MaşaAllah maşaAllah![]()
En harika şafak da seninki maşallah![]()
Az beklemedik canim benim 12 ay.Cok sukurki sonlardayiz darisi basinizaa
Aslında buralardayım ama oruçken çok üşeniyorum yazmaya
İftarımızı yaptık doyduk bugün de çok şükür![]()
selam sinre :) kolay gelsin çok yorma kendini daha çok var askerinin gelmesine o gelene kadar tamamlasan yeter :)kızlarr selamm nasılsınızzz ben ev işlerini çalışıyoken nasıl biriktirmişsem yap yap bitmiyoo beee duvar sildim halıları yıkadım ama hala dünya işim var ondan pek giremiyorum siz napıyosunuzzz
selaaaaamselam asker yarenleriii![]()
İyi aksanlar guzellerr.Bakıyorumda safaklarıniz azaldı.MaşaAllah maşaAllah![]()
kızlaaaaar ateş nasıl düşeeeeeeer![]()
selam sinre :) kolay gelsin çok yorma kendini daha çok var askerinin gelmesine o gelene kadar tamamlasan yeter :)
selaaaaam
iyi akşamlar :) senin şafağın ne güzelmiş yahu son 1 hafta he :) darısı başımıza :)
selam sinre :) kolay gelsin çok yorma kendini daha çok var askerinin gelmesine o gelene kadar tamamlasan yeter :)
selaaaaam
iyi akşamlar :) senin şafağın ne güzelmiş yahu son 1 hafta he :) darısı başımıza :)
günaydın kızlaaarrnapıyosunuz yaa? takip edemiyorum kimler ne yaptı nasıl? orucun ilk günü acile gittim. az kaldı ölüyorum sandım heee
sabahtan baş ağrım başladı oruca kadar sürdü. uyudum geçmedi. neyse iftarı yaptım az bişey yedim sonra midem bulanmaya başladı ellerim ayaklarım uyuştu. iki iğne yedim kendime geldim. kan ve şeker değerlerim normal çıktı. tansiyonum çok düşmüş. sonra istifar edince kendime geldim
şimdi iyiyim çok şükür. şafaklarımız azaldı ya la
![]()