Dimi dimi
Ooooof dertlendim
bazen geçmicek gibi geliyor ama bu böyle
Taş değil kaya
Bak yaaa bide uyusluk yapıyor ( iyiki şafak saymıyorum dimi)
Sen bakmabbilmiyon sankim
Ayy sorma güzelim benim uyanık sevgilim nobettte uyudu ilk zamanda yüzbaşı yakaladı 8 gün ceza aldı vukuatli artık bayram 3.gunu terhis poof
Amin canimmm evet bitiriyoruz hepberabeeer
Ben hemen dusunmuyorum ama daha once hesap yapmistik 30 bin gozden cikarilmali he tabi bizim istediklerimizle sizin istedikleriniz ayni degildir daha farkli tutar orasini bilemem :) ( Kız tarafinin masraflari haric )
dertlenme cnm keyfini çıkaaarrrr
bakarımkiii hıhhh snamı sorceeeemmm
Taş değil kaya
Ayy sorma güzelim benim uyanık sevgilim nobettte uyudu ilk zamanda yüzbaşı yakaladı 8 gün ceza aldı vukuatli artık bayram 3.gunu terhis poof
Bizim ki en az 50 bin diyor şehirler arası diye ama 30 Binde kurtarır bence uygun fiyatlı olursa herşey
Taş değil kaya
günaydınlar-larr-laaaaar
Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür
Sadece erkek tarafımı 50 binmiş:26:
Abartmış sanki hadi 35 38e kadar yolu var ama 50 bin biraz fazla geldi biz kaç kere hesapladık
öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaaaaaa evet hatırladımohoooo kötü beeee ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzum. komutan da abartmış gerizekalı benimkinin bu hafta da çarşı izni iptal. adamlar kafalarına göre izin iptal ediyor yaaa
Bütün kızlar toplandık (1 eksik var aslında)
günaydınlar-larr-laaaaar
kim eksikkk
Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür
O kadar tutmaz abarmışya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum
öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa
LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kayıp deeel gelmiyo hatun huh
benimkinin yarın doğum günüsüüü
ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş
yarın kamredan göreceğimmm
vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii
Bencede böyle canımhadi hesap yapalım mı bizde
mesela,
altın 10bin
eşyalar (beyaz eşya dahil) 15bin
mekan 4-5 bin
alışveriş 4 -5 bin (gelinlik dahil)
yol masrafı ıvır zıvır 5 bin
= 40 en fazla
sence?
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobenimkinin yarın doğum günüsüüü
ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş
yarın kamredan göreceğimmm
vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii
hadi hesap yapalım mı bizde
mesela,
altın 10bin
eşyalar (beyaz eşya dahil) 15bin
mekan 4-5 bin
alışveriş 4 -5 bin (gelinlik dahil)
yol masrafı ıvır zıvır 5 bin
= 40 en fazla
sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?