354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Dimi dimi
Ooooof dertlendim

dertlenme cnm keyfini çıkaaarrrr

bakarımkiii hıhhh snamı sorceeeemmm

Bizim ki en az 50 bin diyor şehirler arası diye ama 30 Binde kurtarır bence uygun fiyatlı olursa herşey

Bizim ki en az 50 bin diyor şehirler arası diye ama 30 Binde kurtarır bence uygun fiyatlı olursa herşey

Sadece erkek tarafımı 50 binmiş:26:
Abartmış sanki hadi 35 38e kadar yolu var ama 50 bin biraz fazla geldi biz kaç kere hesapladık

aaaa evet hatırladım ohoooo kötü beeee ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzum. komutan da abartmış gerizekalı benimkinin bu hafta da çarşı izni iptal. adamlar kafalarına göre izin iptal ediyor yaaa

Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür

Sadece erkek tarafımı 50 binmiş:26:
Abartmış sanki hadi 35 38e kadar yolu var ama 50 bin biraz fazla geldi biz kaç kere hesapladık

ya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum

öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa

Bütün kızlar toplandık (1 eksik var aslında)

günaydınlar-larr-laaaaar

LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür

kayıp deeel gelmiyo hatun huh

O kadar tutmaz abarmış

hadi hesap yapalım mı bizde

mesela,
altın 10bin
eşyalar (beyaz eşya dahil) 15bin
mekan 4-5 bin
alışveriş 4 -5 bin (gelinlik dahil)
yol masrafı ıvır zıvır 5 bin
= 40 en fazla
sence?

benimkinin yarın doğum günüsüüü

ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş

yarın kamredan göreceğimmm

vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii

haydi gözün aydın fıstık ben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar sipariş verdi börek kurabiye elmalı pasta yapıcam

mesela,
altın 10bin
mekan 4-5 bin
= 40 en fazla
sence?
Bencede böyle canım
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

mesela,
altın 10bin
mekan 4-5 bin
= 40 en fazla
sence?

bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…