• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

haydi gözün aydın fıstık :32::32::32::32: ben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar :31: sipariş verdi börek kurabiye elmalı pasta yapıcam :52:
Bi ben besleyemedim şöyle askerdeyken:1::1::1::1:

bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:

Oooo o daha zormuş hiç hesapladınız mı ne kadar bütçe lazım:44:

Kim canım o:44:

Lunaaa

ya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum

öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa :19:

LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :41::41::41::41:

kayıp deeel gelmiyo hatun huh :63:

gelmiyoda forumdada göremiyorum onuuu

Günaydın yareeenlerrrr şafakları azalanların gözleri aydınnnnn olsunnnn :16:
Günaydın ilk önce senin olsun maşallah o ne güzel şafak öyle :)

[/COLOR][/FONT][/B]
baaaqq yaaa :17::17: canım demez olur muyum tabelaları gördüm aklıma geldiniz kısa zamanda böyle oluyo maalesef :26: eskişehire gelirsen haber et buluşma yapıcaz işallah bigünnnnnnnnn :ssz:
Şaka yapıyorum anlıyorum canım Eskişehire gelirsem haber ederim :)

Amin canimmm evet bitiriyoruz hepberabeeer

Ben hemen dusunmuyorum ama daha once hesap yapmistik 30 bin gozden cikarilmali he tabi bizim istediklerimizle sizin istedikleriniz ayni degildir daha farkli tutar orasini bilemem :) ( Kız tarafinin masraflari haric )

Evlilikte zor iş arkadaş :D ünide evlenenlerin geri ödemeli burslarımı alınmıyordu neydi bir şey vardı ya 10bin mi veriliyordu ay hatırlayamadım :D:D

haydi gözün aydın fıstık :32::32::32::32: ben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar :31: sipariş verdi börek kurabiye elmalı pasta yapıcam :52:

oh oh oh :D Ellerine sağlık canım :)

benimkinin yarın doğum günüsüüü :32::32::32::32:

ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş :32::32:

yarın kamredan göreceğimmm :32::32:

vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii :31:

ooooo :D süper olmuş yarın çıkması :)

Bende bende besleyemedim :)

benimkinin yarın doğum günüsüüü :32::32::32::32:

ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş :32::32:

yarın kamredan göreceğimmm :32::32:

vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii :31:

valla süperdi beğenmek ne kelime bayılacaaaaaaaaak :21: ayrıca sevindim senin adına görüşebilceksiniz kameradan bile olsa :16:

ooooo hamarat kızzzzzzz :27: bende yapmıştım en son gittiğimde ilkinde ''yenge seni sevmiyomuş ,kuruyemişle kandırmış'' demişlerdi :31:

bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:

biz en baştan konuşmuştuk bakma şimdi evliliğe hazır değilim diyo ama :1:
önceden 2 yerde de istiyordum şimdi harika bi kına ve nikah yeterli düğün de ankarada olur çok büyük bişey istemiyorum ben ama nasıl olur bilmem evden gelin alma olur çiiiuuuuuuuuuuvvvvvv sonra ailem yakınlarım 10-15 kişi düğüne gelir oldu da biti maaşaaallaaaahhhhh:16:

sen gelince besle :1:

Günaydın ilk önce senin olsun maşallah o ne güzel şafak öyle :)

[/COLOR][/FONT][/B]
Şaka yapıyorum anlıyorum canım Eskişehire gelirsem haber ederim :)

Evlilikte zor iş arkadaş :D ünide evlenenlerin geri ödemeli burslarımı alınmıyordu neydi bir şey vardı ya 10bin mi veriliyordu ay hatırlayamadım :D:D

oh oh oh :D Ellerine sağlık canım :)

ooooo :D süper olmuş yarın çıkması :)

Bende bende besleyemedim :)

inşallah canım gel de :16: sende gelince besle artık :1:

60.000 TL civarı :18: kaba saba hesaba göre. sıfırdan her şey. çünkü hiçbişeyi yok benim kuzucuğumun :26:

bizimkininde bişeyi yok benimde bişeyim yok :ssz:
Allah yuva kuranın yardımcısı olur inşallah :16:

hımmmm, mantıksızlık devrede yaniii :37:

valla süperdi beğenmek ne kelime bayılacaaaaaaaaak :21: ayrıca sevindim senin adına görüşebilceksiniz kameradan bile olsa :16:

ooooo hamarat kızzzzzzz :27: bende yapmıştım en son gittiğimde ilkinde ''yenge seni sevmiyomuş ,kuruyemişle kandırmış'' demişlerdi :31:

biz en baştan konuşmuştuk bakma şimdi evliliğe hazır değilim diyo ama :1:
önceden 2 yerde de istiyordum şimdi harika bi kına ve nikah yeterli düğün de ankarada olur çok büyük bişey istemiyorum ben ama nasıl olur bilmem evden gelin alma olur çiiiuuuuuuuuuuvvvvvv sonra ailem yakınlarım 10-15 kişi düğüne gelir oldu da biti maaşaaallaaaahhhhh:16:

sen gelince besle :1:

bizimkininde bişeyi yok benimde bişeyim yok :ssz:
Allah yuva kuranın yardımcısı olur inşallah :16:

abartmış olabilirim :27::27::27: aslında haklısın bi bakıma mervecim. zaten yapılan borç bizim olacak milleti memnun edeyim diye çook abartmaya ne gerek var değil mi? yahu ben anlamıyorum insanları bazen. yani bizimkiler gibi düşünürsem tek kızlarıyım her şey mükemmel olmalı tam olması gereken gibi ama kimse demiyor ki yapılan borç benim kızımın olacak o da ödeyecek :26::31::31: erkek tarafına göre de ne kadar az masraf o kadar iyi ama yapılacak olan düğün harcama vs kendi oğullarının şanını gösterecek haksız mıyım? bu durumda kimseye laf düşürmeden iki kişinin kendi bütçesine göre plan yapması taraftarıyım. sizce?:26:

abartmış olabilirim :27::27::27: aslında haklısın bi bakıma mervecim. zaten yapılan borç bizim olacak milleti memnun edeyim diye çook abartmaya ne gerek var değil mi? yahu ben anlamıyorum insanları bazen. yani bizimkiler gibi düşünürsem tek kızlarıyım her şey mükemmel olmalı tam olması gereken gibi ama kimse demiyor ki yapılan borç benim kızımın olacak o da ödeyecek :26::31::31: erkek tarafına göre de ne kadar az masraf o kadar iyi ama yapılacak olan düğün harcama vs kendi oğullarının şanını gösterecek haksız mıyım? bu durumda kimseye laf düşürmeden iki kişinin kendi bütçesine göre plan yapması taraftarıyım. sizce?:26:

kesinlikle!
aynen bende böyle düşünüyorum canım benimkinin babası yok zaten düzenli bi işte yok askerden sonra da bi süre olmayacak belliki birikim lazım eee benim ailemin de durumu belli yani neden zorlayalım ki, bence düğüne yapılan fuzuli masraftansa bi eksiğin karşılanması yada borç ödenmesi borç yapılmaması taraftarıyım...
bu konuda anlayış çok önemli bende ve ailemde de bu anlayış var çok şükür mühim olan içe sinmesi inşallah nasip olur da herşey gönlümüzce olur.
50 bin şart ama düğünden sonrada para olması önemli elde, bide kira olacak sa huh:31:

Belki çarşamba günü bende beslerim :9::9::51::51:

Bencede çok haklısın bu konuda :) Sırf gösteriş olsun sırf insanlar eğlensin diye abartmaya ne gerek var bana kalsa nikah nikahtan sonra yakın arkadaşlarımızla yemek daha sonra balayı :) Ben düğün için yer için yemek için yapacağım masrafı ev için aldığım eşyanın ödemesini yaparım daha iyi kafasındayım gel gör ki ne erkek arkadaşımın ailesi ne bizimkiler kabul eder ne o öyle 2. 3. evliliğini yapıyorsun sanki de nikahtan gidecekmişsin diye tepki verirler :)

OOOOOOO hadi bakalımmmmm inşallah :36:

Bencede çok haklısın bu konuda :) Sırf gösteriş olsun sırf insanlar eğlensin diye abartmaya ne gerek var bana kalsa nikah nikahtan sonra yakın arkadaşlarımızla yemek daha sonra balayı :) Ben düğün için yer için yemek için yapacağım masrafı ev için aldığım eşyanın ödemesini yaparım daha iyi kafasındayım gel gör ki ne erkek arkadaşımın ailesi ne bizimkiler kabul eder ne o öyle 2. 3. evliliğini yapıyorsun sanki de nikahtan gidecekmişsin diye tepki verirler :)

bence aileler karışmamalı ama karışılıyo maaleseff :31: ben ççoooooooooook güzel kına yapmak istiyorum düğün çok önemli değil bide ayrı nikah istiyorum ama bakalımmmmmmm :17:

heh işte aynen bizimkilerinde diyeceği şey bu. mesela ben daha önce konu açıp fikir edinmiştim burada belki hatırlarsın. düğün bu sene mi seneye mi olmalı diye. velhasıl nişanlımla seneye olması kanısına vardık. çünkü iş bulma süreci, birikim yapması ya da kredi çekmesi için geçecek zaman en fazla 3 ay. ki temmuzda geleceği için bu süre eylül ekime uzuyor. ve benim hiç hazırlığım yok. ne eşya, ne gelinlik, ne de düğün salonu. ayrıca iki şehirde düğün olacak bide. yani ki bize herşeyi ayarlamak için zaman gerekli. bunun içinde 2015 ideal tabii fazla geciktirmemek kaydi ile. (nisan-mayıs ya da mart havanın durumuna göre) bu mantık açısından en doğru olanı. fakat ben konuyu anneme açtığımda biraz karşı çıktı. güzelce anlattım ama onların kafasındaki düşünce 'gecikmesin' la bu adam zaten benimle evlenecek gitmiyor ki bir yere. :51: (ayy bide yaşım geçiyor yaa :14: 9

kesinlikle!
aynen bende böyle düşünüyorum canım benimkinin babası yok zaten düzenli bi işte yok askerden sonra da bi süre olmayacak belliki birikim lazım eee benim ailemin de durumu belli yani neden zorlayalım ki, bence düğüne yapılan fuzuli masraftansa bi eksiğin karşılanması yada borç ödenmesi borç yapılmaması taraftarıyım...
bu konuda anlayış çok önemli bende ve ailemde de bu anlayış var çok şükür mühim olan içe sinmesi inşallah nasip olur da herşey gönlümüzce olur.
50 bin şart ama düğünden sonrada para olması önemli elde, bide kira olacak sa huh:31:

evet ev bulması ayrı bir süreç gerektiren bişey.. Allah bir kapı açıyor her zaman. o yüzden ayağını yorganına göre uzatmak gerek. sonuçta bu evi biz geçindirecez. düğün bu sene olmuyor mu diye soranlar düğünden sonra sizin ne kadar borcunuz var demeyecek. :27: zaman artık eskisi gibi değil. biraz daha mantıklı düşünüp hareket etmek gerek. tabii her şey içine de sinmeli sonuçta bir kere olan bişey.. :26:

Back