- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
haydi gözün aydın fıstıkben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar
sipariş verdi börek kurabiye elmalı pasta yapıcam
![]()
neden izinleri kaldırmışlar kiii :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Bi ben besleyemedim şöyle askerdeykenhaydi gözün aydın fıstıkben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar
![]()
bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:
Kim canım o:44:
ya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum
öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa
LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kayıp deeel gelmiyo hatun huh![]()
Lunaaa
gelmiyoda forumdada göremiyorum onuuu
Lunaaa
gelmiyoda forumdada göremiyorum onuuu
luna'yı benim topikte görebilirsiniz efendimmm![]()
Topik açmak moda oldu bende mi açsam ne yapsam![]()
valla sen bilirsinn
benimkini luna istedi diye açtım beeeen![]()
Günaydın ilk önce senin olsun maşallah o ne güzel şafak öyle :)Günaydın yareeenlerrrr şafakları azalanların gözleri aydınnnnn olsunnnn![]()
Şaka yapıyorum anlıyorum canım Eskişehire gelirsem haber ederim :)baaaqq yaaacanım demez olur muyum tabelaları gördüm aklıma geldiniz kısa zamanda böyle oluyo maalesef :26: eskişehire gelirsen haber et buluşma yapıcaz işallah bigünnnnnnnnn
![]()
Amin canimmm evet bitiriyoruz hepberabeeer
Ben hemen dusunmuyorum ama daha once hesap yapmistik 30 bin gozden cikarilmali he tabi bizim istediklerimizle sizin istedikleriniz ayni degildir daha farkli tutar orasini bilemem :) ( Kız tarafinin masraflari haric )
![]()
benimkinin yarın doğum günüsüüü
ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş
yarın kamredan göreceğimmm
vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii![]()
Bende bende besleyemedim :)Bi ben besleyemedim şöyle askerdeyken![]()
neden izinleri kaldırmışlar kiii :26:
Bi ben besleyemedim şöyle askerdeyken
Oooo o daha zormuş hiç hesapladınız mı ne kadar bütçe lazım:44:
okul komutanı böyle emretmiş. bi neden yok aslında yani mantıksal bir neden yok![]()
60.000 TL civarı :18: kaba saba hesaba göre. sıfırdan her şey. çünkü hiçbişeyi yok benim kuzucuğumun :26:
benimkinin yarın doğum günüsüüü
ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş
yarın kamredan göreceğimmm
vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii![]()
![]()
bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:
Bi ben besleyemedim şöyle askerdeyken![]()
Günaydın ilk önce senin olsun maşallah o ne güzel şafak öyle :)
[/COLOR][/FONT][/B]
Şaka yapıyorum anlıyorum canım Eskişehire gelirsem haber ederim :)
Evlilikte zor iş arkadaşünide evlenenlerin geri ödemeli burslarımı alınmıyordu neydi bir şey vardı ya 10bin mi veriliyordu ay hatırlayamadım
![]()
oh oh ohEllerine sağlık canım :)
ooooosüper olmuş yarın çıkması :)
Bende bende besleyemedim :)
60.000 TL civarı :18: kaba saba hesaba göre. sıfırdan her şey. çünkü hiçbişeyi yok benim kuzucuğumun :26:
hımmmm, mantıksızlık devrede yaniii![]()
valla süperdi beğenmek ne kelime bayılacaaaaaaaaakayrıca sevindim senin adına görüşebilceksiniz kameradan bile olsa
ooooo hamarat kızzzzzzzbende yapmıştım en son gittiğimde ilkinde ''yenge seni sevmiyomuş ,kuruyemişle kandırmış'' demişlerdi
biz en baştan konuşmuştuk bakma şimdi evliliğe hazır değilim diyo ama
önceden 2 yerde de istiyordum şimdi harika bi kına ve nikah yeterli düğün de ankarada olur çok büyük bişey istemiyorum ben ama nasıl olur bilmem evden gelin alma olur çiiiuuuuuuuuuuvvvvvv sonra ailem yakınlarım 10-15 kişi düğüne gelir oldu da biti maaşaaallaaaahhhhh![]()
sen gelince besle
inşallah canım gel desende gelince besle artık
bizimkininde bişeyi yok benimde bişeyim yok
Allah yuva kuranın yardımcısı olur inşallah![]()
abartmış olabilirimaslında haklısın bi bakıma mervecim. zaten yapılan borç bizim olacak milleti memnun edeyim diye çook abartmaya ne gerek var değil mi? yahu ben anlamıyorum insanları bazen. yani bizimkiler gibi düşünürsem tek kızlarıyım her şey mükemmel olmalı tam olması gereken gibi ama kimse demiyor ki yapılan borç benim kızımın olacak o da ödeyecek :26:
erkek tarafına göre de ne kadar az masraf o kadar iyi ama yapılacak olan düğün harcama vs kendi oğullarının şanını gösterecek haksız mıyım? bu durumda kimseye laf düşürmeden iki kişinin kendi bütçesine göre plan yapması taraftarıyım. sizce?:26:
Belki çarşamba günü bende besleriminşallah canım gel desende gelince besle artık
![]()
abartmış olabilirimaslında haklısın bi bakıma mervecim. zaten yapılan borç bizim olacak milleti memnun edeyim diye çook abartmaya ne gerek var değil mi? yahu ben anlamıyorum insanları bazen. yani bizimkiler gibi düşünürsem tek kızlarıyım her şey mükemmel olmalı tam olması gereken gibi ama kimse demiyor ki yapılan borç benim kızımın olacak o da ödeyecek :26:
erkek tarafına göre de ne kadar az masraf o kadar iyi ama yapılacak olan düğün harcama vs kendi oğullarının şanını gösterecek haksız mıyım? bu durumda kimseye laf düşürmeden iki kişinin kendi bütçesine göre plan yapması taraftarıyım. sizce?:26:
Belki çarşamba günü bende beslerim
OOOOOOO hadi bakalımmmmm inşallah
Bencede çok haklısın bu konuda :) Sırf gösteriş olsun sırf insanlar eğlensin diye abartmaya ne gerek var bana kalsa nikah nikahtan sonra yakın arkadaşlarımızla yemek daha sonra balayı :) Ben düğün için yer için yemek için yapacağım masrafı ev için aldığım eşyanın ödemesini yaparım daha iyi kafasındayım gel gör ki ne erkek arkadaşımın ailesi ne bizimkiler kabul eder ne o öyle 2. 3. evliliğini yapıyorsun sanki de nikahtan gidecekmişsin diye tepki verirler :)
bence aileler karışmamalı ama karışılıyo maaleseffben ççoooooooooook güzel kına yapmak istiyorum düğün çok önemli değil bide ayrı nikah istiyorum ama bakalımmmmmmm
![]()
Belki çarşamba günü bende beslerim
Bencede çok haklısın bu konuda :) Sırf gösteriş olsun sırf insanlar eğlensin diye abartmaya ne gerek var bana kalsa nikah nikahtan sonra yakın arkadaşlarımızla yemek daha sonra balayı :) Ben düğün için yer için yemek için yapacağım masrafı ev için aldığım eşyanın ödemesini yaparım daha iyi kafasındayım gel gör ki ne erkek arkadaşımın ailesi ne bizimkiler kabul eder ne o öyle 2. 3. evliliğini yapıyorsun sanki de nikahtan gidecekmişsin diye tepki verirler :)
kesinlikle!
aynen bende böyle düşünüyorum canım benimkinin babası yok zaten düzenli bi işte yok askerden sonra da bi süre olmayacak belliki birikim lazım eee benim ailemin de durumu belli yani neden zorlayalım ki, bence düğüne yapılan fuzuli masraftansa bi eksiğin karşılanması yada borç ödenmesi borç yapılmaması taraftarıyım...
bu konuda anlayış çok önemli bende ve ailemde de bu anlayış var çok şükür mühim olan içe sinmesi inşallah nasip olur da herşey gönlümüzce olur.
50 bin şart ama düğünden sonrada para olması önemli elde, bide kira olacak sa huh![]()