• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

masumiyet müzesini buldukkkkk :27: ama kapalıydı ziyarete şanssızlıkkkkkkkkkk :31:

daha dün istanbuldaydık ya bizzzzzzzz beeeeeeeeeeee :1: 33 olmuşsunnnnn yaaaaaaa :52:

Ben bayadır bakmıyrum buraya düzeldi aranız demek çok sevindim :)
Hadi ya şanssızlık olmuş gerçekten neyse artık bidahakine :)

Ben bayadır bakmıyrum buraya düzeldi aranız demek çok sevindim :)
Hadi ya şanssızlık olmuş gerçekten neyse artık bidahakine :)

aramızı bozan o yanyanayken iyiyis işte :37:
bidahakine dedim ama zor gibi gibi artık ramazan geldi .bayram 3.günüde terhis olcak ankaraya döndümüde bi daha gitmezzz :26:
hayırlısı bakalım...
sen nasılsın? görmüyorum seni epeydir

aramızı bozan o yanyanayken iyiyis işte :37:
bidahakine dedim ama zor gibi gibi artık ramazan geldi .bayram 3.günüde terhis olcak ankaraya döndümüde bi daha gitmezzz :26:
hayırlısı bakalım...
sen nasılsın? görmüyorum seni epeydir

Ramazanda gelinmiyor mu İstanbul'a ne olacak gelirsin seferi olursun zaten oruç tutmazsın sonra telafi edersin :)

İdare eder canım ya topiik karışıktı bi ara bende kaçtım kaçış o kaçış :)

eneeeem, sen benden düşüktün ya kız, niye benim arkamda kaldınnn :53:

Oldum tabiiii :1:

Beni de ozledin mi :1:
En Çok seni özledim görüşmeyince:37:

Ramazanda gelinmiyor mu İstanbul'a ne olacak gelirsin seferi olursun zaten oruç tutmazsın sonra telafi edersin :)

İdare eder canım ya topiik karışıktı bi ara bende kaçtım kaçış o kaçış :)
Gidilir de zor bakalım hayırlısı Kanıma girme:1:
Hee sen ondan gelmedin ilahi :1: kaçma bir daha

günaayydınnnnnn :16: kayınpederimi hastaneye kaldırmışlar. nişanlıma söylemedik. cumartesi günü ameliyat olacak bacağındaki damarda tıkanma varmış. eğer düzelmezse açık ameliyat olacakmış. ancak o zaman söylicez :50:

günaayydınnnnnn :16: kayınpederimi hastaneye kaldırmışlar. nişanlıma söylemedik. cumartesi günü ameliyat olacak bacağındaki damarda tıkanma varmış. eğer düzelmezse açık ameliyat olacakmış. ancak o zaman söylicez :50:

Çok geçmiş olsun Tatlımmm.Rabbim acil şifa versin inşaAllahhh

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasini versin.

Back