- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Kızlar günaydın çok berbat bir durumdayımm
Canim ne oldu sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın çok berbat bir durumdayımm
Merhabaaaaaaaalaaaaaarmerhaba herkeseee![]()
günaydın kızlar. napıyosunuz?benimkinin çarşı izinlerini kaldırmışlar.
canı sıkkkındı aşkımın
![]()
günaydın kızlar. napıyosunuz?benimkinin çarşı izinlerini kaldırmışlar.
canı sıkkkındı aşkımın
![]()
aaaa neden öle olmuş kii
bizimkiler de önümüzdeki haftadan itibaren her hafta çıkmaya başlıcaklarmışyeni askerler geliyormuş, yeni dönemler, sayı artacağı için her hafta çıkabileceklermiş
![]()
Kızlaaarr günaydınnn.Hepinize çok teşekkür ederim. Zor zamanımda beni yanlız bırakmadınız destek olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim cnm arkadaşlarım benimmm
Dün kuzeniyle konuştum erkek arkadaşımın.Oda benzer sorunlar yaşamış baya uzun konuştu benimle bir abi olarak.Erkek arkadaşımda o kuzenini baya sever sözünü dinler. Onlarda bu dönemlerde benzer şeyler yaşamışlar ikimiznde yükü ağır tabiki . Baya rahatlattı beni erkek arkadaşımı aradım sürekli ayrılık söylemem hata kabul ediyorum dedim. Ama sıkıntılarımızın çoğusu maddi açıdan seninle anlaşamama gibi şeyler yokki dedim. Vs vs baya uğraştırdı ama en son akşam aradı beni gönlümü aldı barıştık.Tabi bu süreç benim için çok sancılı geçti.Çok fazla üzüldüm.Ama emeklerimide boşuna gitsin istemedim.Birbirimizi kaybetmek istemedim. Havuz meseleside ogün ilk açılmış aklınca bilmiyorum dedi arkadaş çok ısrar etti onun ısrarıyla gittim dedi daha gitmem dedii.
Kızlaaarr günaydınnn.Hepinize çok teşekkür ederim. Zor zamanımda beni yanlız bırakmadınız destek olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim cnm arkadaşlarım benimmm
Dün kuzeniyle konuştum erkek arkadaşımın.Oda benzer sorunlar yaşamış baya uzun konuştu benimle bir abi olarak.Erkek arkadaşımda o kuzenini baya sever sözünü dinler. Onlarda bu dönemlerde benzer şeyler yaşamışlar ikimiznde yükü ağır tabiki . Baya rahatlattı beni erkek arkadaşımı aradım sürekli ayrılık söylemem hata kabul ediyorum dedim. Ama sıkıntılarımızın çoğusu maddi açıdan seninle anlaşamama gibi şeyler yokki dedim. Vs vs baya uğraştırdı ama en son akşam aradı beni gönlümü aldı barıştık.Tabi bu süreç benim için çok sancılı geçti.Çok fazla üzüldüm.Ama emeklerimide boşuna gitsin istemedim.Birbirimizi kaybetmek istemedim. Havuz meseleside ogün ilk açılmış aklınca bilmiyorum dedi arkadaş çok ısrar etti onun ısrarıyla gittim dedi daha gitmem dedii.
günaydın canım. konuyu bilmiyorum ve destek de olamadım ama en azından mutlu olman ve düzelmesi güzel.. gönlünce olsun her şey..
Mutlu oln sevgilileri görmek benide çok mutlu eder.
Mutluluğun daim olsunnnn :))
günaydın canım. daha net bir bilgi yok. bizimkinin bulunduğu yer topçu okulu ve okul komutanı böyle istemiş güyave onların yanına 355. dönemlerden sadece 1 kişi geldi. çoğu kişi gitti. çift nöbet tutuyorlar asker yok
![]()
Hadi gözün aydın canımmKızlaaarr günaydınnn.Hepinize çok teşekkür ederim. Zor zamanımda beni yanlız bırakmadınız destek olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim cnm arkadaşlarım benimmm
Offf kolay gelsingünaydın canım. daha net bir bilgi yok. bizimkinin bulunduğu yer topçu okulu ve okul komutanı böyle istemiş güyave onların yanına 355. dönemlerden sadece 1 kişi geldi. çoğu kişi gitti. çift nöbet tutuyorlar asker yok
![]()
Bi bizimmi her haftasonu carsimiz var![]()
Susuuuuuuuun be bizim hiç çarşı iznimiz olmadıBizimde var şükür :)