354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben iyiyim yani. .niye yazmıyor kiiiii

Kızlaaar :26:
Nasılsınız keyifler nasıl?
Prenses, seninle konuşuruz faceden.

Selam kızlar teşekkür ederim ilginize tek tek o gün patladım okuyorum ama yazmak istemedim kimseyi sıkmamak için dertlerimle... ben şafak saymıyorum artık. İyi akşamlar

Gunaydiiiiiinnnn

günaydın canlar prenses noldu kuzum be?

Üniversite hayatımın son final haftası, oldukça gerginim. En zor dersler son döneme denk geldi ve çalışma isteğim sıfır
Bir yandan asker bekleyip (görsen bile) özlemek, bir yandan kpssye hazırlanıp mezuniyet çalışması için makale yazmak, havalar düzelmişken üstelik, sınavlara çalışmak çok sıkıcıymış, yorucuymuş. Çok bunaldım kızlar.

Günaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?

Günaydın kızlar

Benim de son zamanlarda çalışma isteğim sıfırdi :) ama bir şekilde geçiyor atlatiyorsun sıkma kendini rahat ol zaman öyle hızlı geçiyor ki bak daha dün gibi şafak 170 di şimdi 50lerde ...

Günaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?

günaydın kızlar :) ben de iyi olmaya çalışıyorum işte.. bahar yorgunluğu var üzerimde. bi tatil çok iyi gelir aslında

Allah kolaylık versin canım

hemen mesajıma cevap yaz merve.

canım benim

Kızlaaar :26:
Nasılsınız keyifler nasıl?
Prenses, seninle konuşuruz faceden.
sağol canımmm

canım, muhtemelen kötü olmanın temel sebebi tahmin ettiğimiz şeydir..

ben hala sana aynı şeyi söylüyorum, bir insanı kendini üzen birisiyle birlikte olmamalı...

aynen öyle gamzelim ,haklısın olmamalı ki olmuyosa zaten zorlasa da olmuyo , sende sağol canım

Gunaydiiiiiinnnn

canımmm benim

bişey olmadı canım derdimi biliyosunuzz hep ondan ötürü

Allah kolaylık versin canım zor valla zor

canıımm beniiiiiim buralardayım kolay gelsinnnnnnnn

Günaydın buralardayım ben.

canım benimmm bende buralardayımmmmm

günaydın kızlar :) ben de iyi olmaya çalışıyorum işte.. bahar yorgunluğu var üzerimde. bi tatil çok iyi gelir aslında

aynen tatile çok ihtiyacım var benimde ya rapor izin bişey alıp gidesim var şööölee uzaklara

Prenses gelmiiiiş.

Aah finaller basliyor benimdee
Gunaydiinnn canimmmmm hosgeldin

burda olmam şafak saymamı gerektirmiyo dimi ama
bende sizin için burdayımmmmmmmmm
mrb canımmmm

Tabiki hayiiiiir gel hep burda ooolll:)

iyi ol iyiii...............

Günaydınnnn
Allah yardım etsin :18:
ahanda burdayum
GÜnaydın
Günaydın buralardayım ben.
Günaydın
Burdayiz canim burdayiiiizzzz
Hele günaydın lo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…