kızlaaaar
Ben iyiyim yani. .niye yazmıyor kiiiii
Kızlaaar :26:
Nasılsınız keyifler nasıl?
Prenses, seninle konuşuruz faceden.
Selam kızlar teşekkür ederim ilginize tek tek o gün patladım okuyorum ama yazmak istemedim kimseyi sıkmamak için dertlerimle... ben şafak saymıyorum artık. İyi akşamlar
Gunaydiiiiiinnnn
Üniversite hayatımın son final haftası, oldukça gerginim. En zor dersler son döneme denk geldi ve çalışma isteğim sıfır
Bir yandan asker bekleyip (görsen bile) özlemek, bir yandan kpssye hazırlanıp mezuniyet çalışması için makale yazmak, havalar düzelmişken üstelik, sınavlara çalışmak çok sıkıcıymış, yorucuymuş. Çok bunaldım kızlar.
Günaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?
Günaydın kızlar
Benim de son zamanlarda çalışma isteğim sıfırdi :) ama bir şekilde geçiyor atlatiyorsun sıkma kendini rahat ol zaman öyle hızlı geçiyor ki bak daha dün gibi şafak 170 di şimdi 50lerde ...
Günaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?
Üniversite hayatımın son final haftası, oldukça gerginim. En zor dersler son döneme denk geldi ve çalışma isteğim sıfır
Bir yandan asker bekleyip (görsen bile) özlemek, bir yandan kpssye hazırlanıp mezuniyet çalışması için makale yazmak, havalar düzelmişken üstelik, sınavlara çalışmak çok sıkıcıymış, yorucuymuş. Çok bunaldım kızlar.
hemen mesajıma cevap yaz merve.
sağol canımmmKızlaaar :26:
Nasılsınız keyifler nasıl?
Prenses, seninle konuşuruz faceden.
canım, muhtemelen kötü olmanın temel sebebi tahmin ettiğimiz şeydir..
ben hala sana aynı şeyi söylüyorum, bir insanı kendini üzen birisiyle birlikte olmamalı...
Gunaydiiiiiinnnn
günaydın canlarprenses noldu kuzum be?
Günaydın buralardayım ben.
günaydın kızlar :) ben de iyi olmaya çalışıyorum işte.. bahar yorgunluğu var üzerimde. bi tatil çok iyi gelir aslında
canım benim
sağol canımmm
aynen öyle gamzelim ,haklısın olmamalı ki olmuyosa zaten zorlasa da olmuyo , sende sağol canım
canımmm benim
bişey olmadı canım derdimi biliyosunuzz hep ondan ötürü
Allah kolaylık versin canım zor valla zor
canıımm beniiiiiimburalardayım kolay gelsinnnnnnnn
canım benimmmbende buralardayımmmmm
aynen tatile çok ihtiyacım var benimde ya rapor izin bişey alıp gidesim var şööölee uzaklara
Prenses gelmiiiiş.
burda olmam şafak saymamı gerektirmiyo dimi ama
bende sizin için burdayımmmmmmmmm
mrb canımmmm
Yooo şafaklardan ziyade destek icin burdayiz safak saymasanda geel
yani gelirim artık destekte olurum inşallah
ayyyyyy nasıl yağmur başladı gök gürültüsü , şimşek :18::18::18:
Yaaa sizde kış gelmiş tekrar
ayy sorma son zamanlarda hep böyle , kırk ikindi yağmurları Rabbim hayırlı yağmurlar versin ,kazasız belasız...
afetlerden korusun bizleri ( amin )
Aah finaller basliyor benimdeeGünaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?
Gunaydiinnn canimmmmm hosgeldinGünaydın kızlar
Benim de son zamanlarda çalışma isteğim sıfırdi :) ama bir şekilde geçiyor atlatiyorsun sıkma kendini rahat ol zaman öyle hızlı geçiyor ki bak daha dün gibi şafak 170 di şimdi 50lerde ...
canım benim
sağol canımmm
aynen öyle gamzelim ,haklısın olmamalı ki olmuyosa zaten zorlasa da olmuyo , sende sağol canım
canımmm benim
aynen tatile çok ihtiyacım var benimde ya rapor izin bişey alıp gidesim var şööölee uzaklara
burda olmam şafak saymamı gerektirmiyo dimi ama
bende sizin için burdayımmmmmmmmm
mrb canımmmm
Aah finaller basliyor benimdee
Gunaydiinnn canimmmmm hosgeldin
Tabiki hayiiiiir gel hep burda ooolll:)
canım benim
sağol canımmm
canımmm benim
dimi ama dimiiiii hahahahy olurum canım hepimiz burda olalım ha
Günaydınnnngünaydın canlarprenses noldu kuzum be?
Allah yardım etsin :18:Üniversite hayatımın son final haftası, oldukça gerginim. En zor dersler son döneme denk geldi ve çalışma isteğim sıfır
ahanda burdayumGünaydın yarenler nelerelerdesiniz.Ben bugün çok yoğun çalışıyorumm. Oyüzden giremedim. Siz nerdesinizzz?
GÜnaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın buralardayım ben.
Hele günaydın loBurdayiz canim burdayiiiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?