354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Buradayım canım :) askerim gelmişti telefonum akılsız eve geldiğimde de yorgunluktan bilgisayar açamadım aklım sizdeydi kulaklarınızı çınlattık teker teker :)

ayyyyyyyyyyy sevindim korktum bişey oldu diye :) ne konuştun kız benim hakkımda

ayyyyyyyyyyy sevindim korktum bişey oldu diye :) ne konuştun kız benim hakkımda

Ahh canım teşekkür ederim merakın içinn Biz Yalovayı çok severiz gelmeyi düşünüyorduk öyle konu açıldı kk da ordanda arkadaş var nişanlılar askeri izmitte ne şanslılar falan diye söylendik askerden sonra evlenecekler falan filan diye :)

eheh :)) evlilik henüz kesin değil dabiiiiiiiiiiiiii

***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***

Yekta61 - 10 Temmuz - 51 gün

Esmila - 19 Temmuz - 59 Gün

sinre - 20 Temmuz - 60 Gün

bnnu - 20 Temmuz - 60 Gün

monarkk - 20 Temmuz - 60 Gün

LunaDaisies - 20 Temmuz - 60 Gün

dexter89 - 23 Temmuz - 63 Gün

akayca - 27 Temmuz - 67 Gün

pis_prenses - 27 Temmuz - 67 Gün

MissGamzeli - 29 Temmuz - 69 Gün

Mutella - 7 Eylül - 109 Gün

elmuhibbi - 17 Ocak - 241 Gün

çooook güzel olmuşşşş

eheh :)) evlilik henüz kesin değil dabiiiiiiiiiiiiii
Nasıl kesin değil :/
Çok güzel olmuşşş eline sağlık :)

baya bozuk aramız
doğru düzgün konuşamıyoruz da üstelik
arayamıyor hiç
çok sıkıldım bunaldım

Sabret canım gücünün bittiği anda tekrar ayaklanman lazım bekle gelsin askerin sonrasında her türlü sorunuzu aşarsınız inşallah. Gitmek istemiyor musun yanına belki buzlar erir gidersen falan :26:

Sabret canım gücünün bittiği anda tekrar ayaklanman lazım bekle gelsin askerin sonrasında her türlü sorunuzu aşarsınız inşallah. Gitmek istemiyor musun yanına belki buzlar erir gidersen falan :26:

İstiyorum gitmek ama bilmiyorum Yanıma gelmeyecek ki zaten askerden çıkınca gitcekmiş direk ailesinin yanına

Son düzenleme:
Gitmek istiyorsan git canım bence iyi gelir diye düşünüyorum ben :26: Şu askerliği bitirinde düzelirsiniz inşallah

İnşallah düzelir, kalbim patlayacak artık sıkıntıdan , öteki durumda çok sıkıyor beni artık herşeyden şüphe eder oldum:85:

Son düzenleme:
İnşallah düzelir, kalbim patlayacak artık sıkıntıdan , öteki durumda çok sıkıyor beni artık herşeyden şüphe eder oldum:85:

Ne desen haklısın canım zor bi durum bence sadece merak burnunu sürt ama evlilik olur mu belli değil gibi düşünme ayrılığa götürecek bir neden değil :/

Ne desen haklısın canım zor bi durum bence sadece merak burnunu sürt ama evlilik olur mu belli değil gibi düşünme ayrılığa götürecek bir neden değil :/

Hayırlısı olsun artık.. Bana öyle dedi dün, hayırlı değilsek ayrılalım dedi. Bense onu bana hayırlı kıl diye dua ederdim hep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…