Şu 2 gün bana geçmek bilmedi ya, hızlı geçmiyor bugünlerde bana
Benim hedefim çift haneye düşmek şu anplakalar bi gelsin daha hızlı geçiyor olacak. 110larda bana da öyleydi.
Benim hedefim çift haneye düşmek şu an
Ah ah bi bitseydi...
o geldiğinde daha düzene girecek her şey, daha iyi hissedeceksin gibi geliyor dimi sana da? saymamak lazım bazen, yoksa işkence gibi oluyor.
Gerçekten öyle hissediyorum, sanki çok hastayım, ateşim var, o içimi ferahlatıcak bi bardak su gibi şu an. Çok farklı duygular içindeyim bugün. Uyumadım hiç. Çok özlüyorum yea.
canım benimm yaaaaçok iyi anlıyorum seni. ama sabretmekten başka çare yok ki
Sabır canım benim sabır, haftasonu yine gideceğim inşallah, bi nefes alırız en azından...
ohh bak ne güzel. biz yine iyiyiz. ya 6 ay boyunca göremeyenler napsın. öyle motive et kendini
Tabiki Rabbime her gün şükrediyorum, ama bazen işte, insan özlüyor, yanında olsun istiyor...
sen nişan hazırlıkları ile meşgul et kendini. yeni fikirler ne giysem ne alınsa falan diyebak sevdiceğini bile az aklına getirirsin.
Şu oku bi bitse tam gaz devam etcem o işlere ama şu an tam bi boşluktayım, son hafta okuldaki, haftaya da finaller var. Sonra mezuniyet, balo...
Gelmiycek bi de baloya falan
Kızlar herkes teskere tarihini ve kullandıysa kaç gün izin kullandığını yazabilir mi?
e yoğunluk da var işte kafanı meşgul edecek ama... hem görebiliyorsun. kız sen daha ne istiyorsun bakiim?
Tabiii canimmmm sagoool :)Tebriks ince bir düşünce
Bazen evet cok dusunceliyimdir :)vayyy, ne kadaaaan düşüncelisin seeen
ama merak etme benden yana öyle bişey olmazz
mutlu olurum senin mutluluğunu okuyup paylaşırken
Hic izin kullanmadik 20 yada 19 temmuz cikis tarihiKızlar herkes teskere tarihini ve kullandıysa kaç gün izin kullandığını yazabilir mi?
Yaaa dimi :)ohh bak ne güzel. biz yine iyiyiz. ya 6 ay boyunca göremeyenler napsın. öyle motive et kendini
20 temmuz itibariyle Allahin izniyle cok mutlu olacagim gelecegim soyle oldu boyle oldu soyle sarildi sunu yaptik buraya gittik yazarsam bu 10 gun icinde sen kiskanmayacaksin ama imrenebilirsin uzulebilirsin kalan sure izdirap gibi gelebilir gecmek bilmez. Yani ben kalkipta burda milletin gozune gozune bazi seyleri sokupta karsidakini kotu hissettirmek aaaaah ulan aaah dedirtmek istemem de aklima geldi birden :)
Sabır canım benim sabır, haftasonu yine gideceğim inşallah, bi nefes alırız en azından...
ohh bak ne güzel. biz yine iyiyiz. ya 6 ay boyunca göremeyenler napsın. öyle motive et kendini
Kızlar herkes teskere tarihini ve kullandıysa kaç gün izin kullandığını yazabilir mi?
Eheheheheheheheheheh canimmm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?