• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlaaaarrrrrrrr iyi geceler. :3: ben kötü bir kız olup nişanlımın bilgisayarından feysine girdim.:26: arama geçmişine baktım. :28:şüphelenecek birşey bulamadım :16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar: ama kankisinin kız arkadaşı olacak zilli kendi çalıştığı yerden bizimkine kız mı ayarlamaya çalıştı önceden bilmiyorum o dikkatimi çekti kimsenin de pis günahını almayım hıh:19:

çok güzel haftasonu geçirdik. mangala gittik hep beraber. evde yalnız kaldığımız zamanlar da oldu tabii :17::17::17: o yarın da evcide ama bu gece arkadaşında kalacak.

öpüyorum hepinizi kızlar. sizler naptınız okuyamadım konuları. şimdi çıkmak zorundayım. feyste başka bakılabilecek bir yer yok sanırım. neyse bu bile kafi :27: iyi geceeelerrrrr :54::54::54::54::54::54::54::54:

sevindim canım güzel vakit geçirmenizeee kontrolü de elden bırakmamış bakkkk bende 2 gün sonra yolcuyum görüşemicez sizinledeee

sevindim canım güzel vakit geçirmenizeee kontrolü de elden bırakmamış bakkkk bende 2 gün sonra yolcuyum görüşemicez sizinledeee

günaydın fıstık :) bari feyse resim at yeni saç rengini de bakalım =) senin için yeni bir dönem başlıyor ne güzel.. keyfini çıkar ;):16:

Back
X