- 8 Ocak 2014
- 1.377
- 49
- 83
selam
öncekini görmedimki sonrakini bileyim![]()
ne renk yaptıııınnnnnn![]()
artık sarı değilim ne rennnkkk açık kahve koyu kumral

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam
öncekini görmedimki sonrakini bileyim![]()
ne renk yaptıııınnnnnn![]()
kızlaaaarrrrrrrr iyi geceler.ben kötü bir kız olup nişanlımın bilgisayarından feysine girdim.:26: arama geçmişine baktım.
şüphelenecek birşey bulamadım
ama kankisinin kız arkadaşı olacak zilli kendi çalıştığı yerden bizimkine kız mı ayarlamaya çalıştı önceden bilmiyorum o dikkatimi çekti kimsenin de pis günahını almayım hıh
![]()
çok güzel haftasonu geçirdik. mangala gittik hep beraber. evde yalnız kaldığımız zamanlar da oldu tabiio yarın da evcide ama bu gece arkadaşında kalacak.
öpüyorum hepinizi kızlar. sizler naptınız okuyamadım konuları. şimdi çıkmak zorundayım. feyste başka bakılabilecek bir yer yok sanırım. neyse bu bile kafiiyi geceeelerrrrr
![]()
kızlarrr herkeseee günaydııınnnn![]()
sevindim canım güzel vakit geçirmenizeee kontrolü de elden bırakmamış bakkkk bende 2 gün sonra yolcuyum görüşemicez sizinledeee
Günaydın kızlaarrr
İlac aldim cnm ama bi tuhaf yine midem.Sevgilimi bile yolculamaya gidemiyorum annemlerin yuzunden canım sıkkınngünaydın canım. şimdi nasılsın?
günaydın fıstık :) bari feyse resim at yeni saç rengini de bakalım =) senin için yeni bir dönem başlıyor ne güzel.. keyfini çıkar![]()
yaaaa kıyamam üzülmeeeİlac aldim cnm ama bi tuhaf yine midem.Sevgilimi bile yolculamaya gidemiyorum annemlerin yuzunden canım sıkkınn![]()
öyle olsun bakalımhııımmm eşim görmeden atamazmışım canım bugün o görcek ondan sonra atarımm![]()
yaaaa kıyamam üzülmeee
öyle olsun bakalım![]()
attım face bakkk bakalımmmmm nasılım![]()
günaaayydınnnn![]()
eee yine sarı değil mi bu? :44:
Ayy yesinler senin şafağınıı
Darısı benim de başıma komşulaaar![]()
sarımııııııııııııı nasıl sarı bu beeeee eski halime bak bideeee![]()
ay profil resmi olan yeni renk değil mi? yeni koymuşsun :44:
eveeett o işteeeeeeeeee