• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın canım mrb :3:

Mrb :3: nasılsın canim ?

Günaydın yarenler.Dün sevgilimle beraber guzek vakit gecirdik lakin biraz sanciliydi.Sabah kahvalti yapmistik baya acikmistik birden yiyincemi artik anlayamadim yemek mideme oturdu cok fena yapti beni tum gun karin agrisi ve mide bulantisi cektim.Halada gecmis degil midem agriyo.Bi kac gun oncede yazmistim zaten midemden sikayetim vardi artik pazartesi gecmezse doktora gidicem.Bakakim bugunde ogleden sora bulusucaz insaallah guzel gecer

Ah canim ya cok geçmiş olsun :(
Sanırım su an sevgilinle berabersin , güzel bir gün geçirirsiniz inşallah :nazar:

Mrb :3: nasılsın canim ?

Ah canim ya cok geçmiş olsun :(
Sanırım su an sevgilinle berabersin , güzel bir gün geçirirsiniz inşallah :nazar:
Sagol canim tesekkur ederim.Yanindaydim ama simdi evdeyim yrn sabah erkenden gidiyor sevgilim

kızlaaaarrrrrrrr iyi geceler. :3: ben kötü bir kız olup nişanlımın bilgisayarından feysine girdim.:26: arama geçmişine baktım. :28:şüphelenecek birşey bulamadım :16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar: ama kankisinin kız arkadaşı olacak zilli kendi çalıştığı yerden bizimkine kız mı ayarlamaya çalıştı önceden bilmiyorum o dikkatimi çekti kimsenin de pis günahını almayım hıh:19:

çok güzel haftasonu geçirdik. mangala gittik hep beraber. evde yalnız kaldığımız zamanlar da oldu tabii :17::17::17: o yarın da evcide ama bu gece arkadaşında kalacak.

öpüyorum hepinizi kızlar. sizler naptınız okuyamadım konuları. şimdi çıkmak zorundayım. feyste başka bakılabilecek bir yer yok sanırım. neyse bu bile kafi :27: iyi geceeelerrrrr :54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi aksamlar kızlarr benımkı para bırıktır dıyo hep ama ben dayanamıyorum stresten kendımı alısverıse verdım sacma sapan seylerı alıp duruyorum yaa gelsede bana bır dur dese :27:

Back
X