• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar ben de yatıyorum, yarin erken kalkip askerimi yolcu edicem ,iyi geceler Cok öptüm ...

ayyyyy:14: Allah yardımcımız olsun kızlar. ama suan anladımkı evlı olmak daha zor gercekten hem cocugun ıcın uzuntunu bellı etmıcen hemde ıcın kan aglıcak :43: ıykıde evlenmeden once hallolcak su askerlık ısı. Allah evlı olanlarımıza yardım etsın

evli biri olarak kocaman bir amiiiinnnn diyorum

Güçlüymüş gibi gözüküp bize de güç vermek istiyorlar, ama içlerinde ne fırtınalar kopuyor görmek zor değil, yarın aynısını ben yaşicam erkenden gönderiyorum memleketine ,şimdi içim kan ağlıyor otogarda napicam bilmiyorum ,kendimi tutabilecegimi sanmiyorum , ya bu kadar zor olacagini tahmin etmemiştim

bunu bende çok düşünüyorum yaa :( nasıl yolcu edicem ağlamadan ama yapmam lazım başarmam lazım :( hoş eşim beni çok iyi tanır ağlıcamı bilir ama o görmemeli .

kızlar ben evli olduğum için akşamları giremiyorum yani şimdilik :( ama gündüz sıkı takipteyim ondada siz olmuyosunuz kaynıyo arada benim yazdıklarım :(((((((((( hepinize iyi geceler Rabbim hepimize sabır güç versin inş.

kızlar ben evli olduğum için akşamları giremiyorum yani şimdilik :( ama gündüz sıkı takipteyim ondada siz olmuyosunuz kaynıyo arada benim yazdıklarım :(((((((((( hepinize iyi geceler Rabbim hepimize sabır güç versin inş.

Günaydın :16:
Canım askerin ne zaman gidiyor Şubat mı Mart mı?

bunu bende çok düşünüyorum yaa :( nasıl yolcu edicem ağlamadan ama yapmam lazım başarmam lazım :( hoş eşim beni çok iyi tanır ağlıcamı bilir ama o görmemeli .

Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..
Günaydın yârenleer :16:
Tünaydin muti benim safağim simdi başladı aslinda :(

Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..

Deme öyle Allah korusun ,yapmazlar :(
Allah kavuştursun sizi:72: korktum ne bileyim internette bakındım birazda Allah korusun tabi bizim dualarımızla iyi olacaklar inşallah:18: kısa dönem mi, uzun dönem mi?

Son düzenleme:

bende başaramıcam büyük ihtimal kii başarırsam benim için dünya rekoru gibi bişey olur benim çocukluğumdan gelen bişey var bu konuda biri tatile gitse ben onu geçirsem o otobüsten el sallasın ağlarım o derece ufff Allahım sabrını sen ver :5:

Allah kavuştursun sizi:72: korktum ne bileyim internette bakındım birazda Allah korusun tabi bizim dualarımızla iyi olacaklar inşallah:18: kısa dönem mi, uzun dönem mi?
Amin...
Allaha şükür kısa dönem, acemilik kastamonu ,usta urfa ...
Dualarim hep onunla ,yapmazlar canim ya aklimiza hep iyiyi getirelim aksini düşünmek bile istemiyorum

bende başaramıcam büyük ihtimal kii başarırsam benim için dünya rekoru gibi bişey olur benim çocukluğumdan gelen bişey var bu konuda biri tatile gitse ben onu geçirsem o otobüsten el sallasın ağlarım o derece ufff Allahım sabrını sen ver :5:
Ben hiç aglamadim yani ugurladim teyzemleri kuzenleri falan hic aglamadim , yani ufak bi duygulanma oldu o kadar ,ilk kez böyle birşey yaşadım, otobüs giderken dizlerimin bağı çözüldü (bu duyguyu da ilk kez yaşadım) ,yere düşcem sandim ayaklarim titriyor, her yerim titriyordu :( ... siz sanirim evlisiniz Allahim sabirlar versin ,artik en ufak birseyi bile kendime ümit etmeye basladim

Amin...
Allaha şükür kısa dönem, acemilik kastamonu ,usta urfa ...
Dualarim hep onunla ,yapmazlar canim ya aklimiza hep iyiyi getirelim aksini düşünmek bile istemiyorum

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor :52:

Arkadaşım nisanlandi ama işi dolayisiyla 7 aydir göremiyor eşini, işi özelde ve cok yoğun, ona bakip şükür şükür diyorum kendime, bir ay sonra dagitima gelecek ,sayili gün sonunda yine yanima gelecek falan filan ,tuttugum her dal umudum oluyor

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor :52:

Aaa ciddi mi sözlüm de öyle diyordu ,ben uzuluyordum o da moral vermek için tatil gibi düşün tatile gidip gelcem diyordu :) ,ben de oyle düşüncem artik , o tatile gitti ben de kpss kampina ...

Back