- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyAllah yardımcımız olsun kızlar. ama suan anladımkı evlı olmak daha zor gercekten hem cocugun ıcın uzuntunu bellı etmıcen hemde ıcın kan aglıcak
ıykıde evlenmeden once hallolcak su askerlık ısı. Allah evlı olanlarımıza yardım etsın
Güçlüymüş gibi gözüküp bize de güç vermek istiyorlar, ama içlerinde ne fırtınalar kopuyor görmek zor değil, yarın aynısını ben yaşicam erkenden gönderiyorum memleketine ,şimdi içim kan ağlıyor otogarda napicam bilmiyorum ,kendimi tutabilecegimi sanmiyorum , ya bu kadar zor olacagini tahmin etmemiştim
kızlar ben evli olduğum için akşamları giremiyorum yani şimdilikama gündüz sıkı takipteyim ondada siz olmuyosunuz kaynıyo arada benim yazdıklarım
((((((((( hepinize iyi geceler Rabbim hepimize sabır güç versin inş.
Günaydın yârenleer![]()
Günaydın
Canım askerin ne zaman gidiyor Şubat mı Mart mı?
bunu bende çok düşünüyorum yaanasıl yolcu edicem ağlamadan ama yapmam lazım başarmam lazım
hoş eşim beni çok iyi tanır ağlıcamı bilir ama o görmemeli .
Tünaydin muti benim safağim simdi başladı aslindaGünaydın yârenleer![]()
ya askerlere kötü davranmazlar demi :/
Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..
Allah kavuştursun siziDeme öyle Allah korusun ,yapmazlar![]()
Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..
bende başaramıcam büyük ihtimal kii başarırsam benim için dünya rekoru gibi bişey olur benim çocukluğumdan gelen bişey var bu konuda biri tatile gitse ben onu geçirsem o otobüsten el sallasın ağlarım o derece ufff Allahım sabrını sen ver![]()
Amin...Allah kavuştursun sizikorktum ne bileyim internette bakındım birazda Allah korusun tabi bizim dualarımızla iyi olacaklar inşallah:18: kısa dönem mi, uzun dönem mi?
Ben hiç aglamadim yani ugurladim teyzemleri kuzenleri falan hic aglamadim , yani ufak bi duygulanma oldu o kadar ,ilk kez böyle birşey yaşadım, otobüs giderken dizlerimin bağı çözüldü (bu duyguyu da ilk kez yaşadım) ,yere düşcem sandim ayaklarim titriyor, her yerim titriyordubende başaramıcam büyük ihtimal kii başarırsam benim için dünya rekoru gibi bişey olur benim çocukluğumdan gelen bişey var bu konuda biri tatile gitse ben onu geçirsem o otobüsten el sallasın ağlarım o derece ufff Allahım sabrını sen ver![]()
Amin...
Allaha şükür kısa dönem, acemilik kastamonu ,usta urfa ...
Dualarim hep onunla ,yapmazlar canim ya aklimiza hep iyiyi getirelim aksini düşünmek bile istemiyorum
Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor![]()