350 cc mentor high profile

Elif Tunc 29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
2
0
34
160 boy 52 kg daym. Ölçülerm göğüs altı 72
Göğüs çevresi 74
Göğüs üstü 76
21 haziranda meme protezi ameliyatı olacam.
350 cc mentor high profile çok mu büyük olur? Doktorlar 300 cc altı dyr. Ben büyük istyrm pişman olmak istemyrm! Bu ölçülerde takan var mı

275 cc gayet normal ve doğal olur. zaman geçtikçe silikonlar eskiyor ve belli oluyor. büyük yaptırırsanız sonuç daha da kötü olur. Özellikle doğum yapmadıysanız kesinlikle küçük yaptırın ya da hiç yaptırmayın.

tecrübeyle sabittir.

160 boy 52 kg daym. Ölçülerm göğüs altı 72
Göğüs çevresi 74
Göğüs üstü 76
21 haziranda meme protezi ameliyatı olacam.
350 cc mentor high profile çok mu büyük olur? Doktorlar 300 cc altı dyr. Ben büyük istyrm pişman olmak istemyrm! Bu ölçülerde takan var mı
Önemli olan doktorların değil senin ne istediğin. Bir sürü doktorla görüştüm. 300, 350 diyen oldu. Doktoruna ne istediğini çok iyi belirt . Ve başka doktorlarla da görüş. Bana olabilecek en büyük protezi istemiştim. Bir sürü protez denedim . Hatta 350 diye konuştuk. Ameliyatta deneyecekti. 360 koymuş doktorum çok güzel oldu dedi 😊

Ben de 1.58 boyunda 57 kiloyum. Göğüs altı ölçüm 76. Ameliyattan önce de biraz dokum vardı ama tüberoz meme sorunum vardı. 375 cc yuvarlak high profile mentor takıldı 2,5 ay önce. En başta gözüme çok büyük gelmişlerdi ama şu an iyi ki 375 takmış diyorum. Sütyen ölçüm 75D ama gözünüz korkmasın dışarıdan asla anlaşılmıyor. Geçen sütyen denemeye gittim direk 75B getirdiler:) D isteyince de şok oldular. Ama aynı zamanda istediğimde de çok güzel dekolte verebiliyorum. Ki minyon tipli ve dar omuzlu olmama rağmen gayet doğal duruyor. Bence plastik cerrah sayfalarından istediğiniz memeye en yakın görseli bulup doktorunuza gösterin. Benim doktorum beni çok iyi anlamıştı.

Ben 1.80 boyundayım Kilom 90 memelerim 75 .Ameliyata girdim 90c gaydirigubbakcemile rofrol :KK49::halay::halay:çok mutluyum inşallah sen de istediğin sonuçları alırsın

Ben de 1.58 boyunda 57 kiloyum. Göğüs altı ölçüm 76. Ameliyattan önce de biraz dokum vardı ama tüberoz meme sorunum vardı. 375 cc yuvarlak high profile mentor takıldı 2,5 ay önce. En başta gözüme çok büyük gelmişlerdi ama şu an iyi ki 375 takmış diyorum. Sütyen ölçüm 75D ama gözünüz korkmasın dışarıdan asla anlaşılmıyor. Geçen sütyen denemeye gittim direk 75B getirdiler:) D isteyince de şok oldular. Ama aynı zamanda istediğimde de çok güzel dekolte verebiliyorum. Ki minyon tipli ve dar omuzlu olmama rağmen gayet doğal duruyor. Bence plastik cerrah sayfalarından istediğiniz memeye en yakın görseli bulup doktorunuza gösterin. Benim doktorum beni çok iyi anlamıştı.
Hangi Dr daydiniz? Bende ayni sizin boy ve kaçta gelmeyi düşünüyon ölcüler

Kişinin beklentisine göre değişiyor sanırım. Yani 75D, 85C/B hatta 80C bile giyilebiliyor. Sırt ölçüsü genişleyince göğüs cupı da genişliyor. Ben mutluyum, şu an 4 ay oldu biraz daha aşağı inseler tam ideal olacak. Aslında önemli olan beden değil nasıl bir meme şekli istediğiniz. Dediğim gibi ben doktora birkaç fotoğraf gösterdim bu büyüklük ve şekilde olsun diye. Bazılarına göre çok büyük gelen şekil bazılarına ideal gelebiliyor. Zevk ve tercih meselesi

Doktorunuz kimdi acaba? Bir de kas altı mı yoksa kas üstü mü yapıldı :)

X