35 yaşında bursada tüp bebek sürecim

Bel ağrılarım vardı düzenli belim ağrıdı . Ayakta durunca yürüyüşten gelince daha çok hissediyordum.7. Günden itibaren meme ucum acı hasasiyet vardı dokununca hemen hissediyordum. Ki halen o hasasiyet devam bir tık daha yoğun diye bilirim.

Eurofertil öneriyor musunuz acaba bir de ücret olarak ne çıktı

Öneriyorum. Gerçek Aydın dr. Ki gerçekten size olumlu olumsuz ne varsa söylüyor. Sürekli umut vereyim mavi boncuk dağıtayım falan demiyor. Neler olması getektiğini bir bir anlatıyor. Eşimde sperm sayısı az çıkmıştı genettik test istedi. Şehirhastanesinde yaptırdık .yani demem o ki hadı biz deneyelim olmazsa araştıralım demiyor.Tüp bebek sürecimi orayla yürüttüm yine olsa düşünmeden yine giderim. Sadece gebelik takip sürecimi farklı bir hekimle yapıyorum onun sebebide gerçek hoca çok yoğun haliyle ultrasondanda bebeğinizi daha çok görmek konuşmak istiyorsunuz eşiniz yanınızda olsun istiyorsunuz. Orda ultrasonlar tedavi merkezi olduğu için kısa sürüyor ve eşiniz alınmıyor.ücrete gelecek olursam biz nakit ödedik o yüzden 60 bin verdik . Yumurta toplama işlemine kadar ödedik. 20+20+20 şekilnde. Taksitte biraz değişebiliyor tam hatırlayamıyorum. Ama ödeme planı tamen sizin elinizde isteseniz 1 kere de ödeyin. İsterseniz toplama islemine kadar kendi ödeme olanınızla ödeyin.Muayene ücreti 1500 tl idi. 1 ay boyunca geçerli. Zaten beni. Adetim ayın 8 gibi falandı o dönemde tedaviye başladım ve aynı ayda toplama oldu.Ay sonuna kadar bu işlem bittiği için ücret daha sonrasında ödemedim.ilave olarak embriyoskobi ile embriyoglu istedim transfer için ikisi bir olunca 10 binde ona verdik. O sizin elinizde şart değil ben yaptırmıştım. Menapur iğnesi biraz yüksek fiyatlı ben 2 kutu kullandı. İlaçlarım yüksek tutu 45 bin rahat tutmuştur.Sizin probleminiz tam olarak ne bilmiyorum, o yüzden belki siz benim kadar çok ilaç kullanmazsınız.Daha önce denediniz mi? Ya da düşük vs oldu mu?

Euro
Ben sadece femera kullandım hormonal bir problem yok ama 1.5 yıldır gebelik olmadı femera yumurta büyüyordu çatlıyrodu hatta kendiliğinden fakat döllenmesi bir kere aşılama negatif geldi çok uğraşmak istemedik tedaviyi bıraktık eşimde hız sayı miktar sorunu var benim amh 1 geldi sadece 28 yaşındayım benim kendi doktorum olur diyor geri gönderiyordu ama olmadı bize de Euro fertil önerildi bu şekilde nasıl gider bilmiyorum süreç

Sürecinizi kendim yaşamış gibi sevinerek okudum. Çok sevindim. Ay sonu transferim var biri 8 diğeri 3 hücreli o kadar korkuyorum ki. İkinci deneyimiz yaşım 31. Dua ediyorum

Sürecinizi kendim yaşamış gibi sevinerek okudum. Çok sevindim. Ay sonu transferim var biri 8 diğeri 3 hücreli o kadar korkuyorum ki. İkinci deneyimiz yaşım 31. Dua ediyorum
Öncelikle çok teşekkür ederim. Belik benim durumumda olup umutsuzluğa kapılanlar vardır bir nebze umut olmak istedim. Siz devKorkmayın nasipten öte yol yok. Allah güzel haber almayı nasip etsin.Bu süreci yaşanlar bilir gerçekten zor bir süreç. Moralinizi yüksek tutun stres yapmayın stres çok etkiliyor.İnşallah hasretiniz son bulur Allah özleminizi dindirsin inşallah

Sizn adınıza o kadar sevindim ki baştan sona tüm yazdıklarınızı okudum gözlerim dolu dolu.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza hayırlı güzel bi hamilelik geçirmeniz nasip olsun inşallah.Ben 5 aylık evliyim amh 0.01 eşimde sperm eksikliği var her ikimiz için normal yolla olmaz dediler.Ben kendi durmumu düğünüme 40 gün kala öğrendim doktorum tüp bebekle anca gebe kalabilirsin zamanın çok az dedi bu günleri yaşıyacağımı biliyormuş gibi önceden üzüntümü kederimi yaşadım ne yeni gelinliğimden bir şey anladım ne bişe.Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç bir gelişme olmadı sonrasında 35 gün sonra kendiliğinden yumurta gelişti ve 5 güne ulaştı donduruldu orta kalite.Doktorum tekrar iğne tedavisi görüp yumurta toplamayı ön gördü tabii yumurta oluşur mu oluşmaz mı o da muamma olurda 2. kez yumurta oluşursa her ikisinide transfer edip 1 ri tutmazsa diğeri tutar diye şansı arttırmak için eşimde maddi yönden pek olumlu bakmıyor sanırım 2. Toplamayada ücret alınıyormuş tutacağı varsa dondurulanda tutar gözüyle bakıyor.Çok uzun oldu helal edin.Hepimizin hakkına hayırlısı Rabbim bu yolda olan herkese olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah

Umudunu kaybetme. Bu kadar da üzme kendini. Bu sefer başka hastalıklar oluşur Allah korusun. Elinden geleni yapıp Allah'a bırak. Olacağına da inan tabi. Çocuğu olsun olmasın her kadın bir annedir.
Bu yolda herkesin hikayesi de farklı, kendine özgü. Senin durumun da öyle. İmkansız değil. Elinden geleni yap ve umutsuzluğa kapılma :)

Çok doğru diyorsunuz her şeyin başı stres üzüntü.Amin inşallah teşekkür ederim ben elimden gelen gayreti vereceğim gerisi Rabbime kalmış.

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Emriyonuz gelişmiş inşallah hayırlı haber alırsınız. Eğer olumsuz bir şey olursa size bir tavsiye vermek isterim bende yeni öğrendim hacamat yaptırın. Bu yolda çok denemiş başarısızlıkları olan kişilerden bu yönde çok tavsiye aldım.keşke önceden haberim olsaydı belki tüp bebeğe bile gerek kalmazdı. Çevremde menopoz öncesi bile hiç bir tedaviye yanıt vermeyen tadığım yumurtası bu yöntemle gelişmiş ve ikizi olmuş. Eş olarak yaptırın. Gelişim aşamsında problem yaşamam halinde eşimle bizde gideriz diye konuştuk. İnternettende araştıra bilirsiniz hurafe değil gerçekten yumurtalıklar ve sperm üzerinde kanıtlanmış etkisi var Umarım bebeğenize kavuşursunuz Allah emeklerinizi boş çevirmesin Çok stres yapmayın bu doğal bir süreç kendinizi önce rahatlatın

Merhaba gözden kaçırdım sanırım ne yaptınız?Ben yeni duydum hacamat çok faydalıymış eşinle birlikte gidip demeni tavsiye ederim keşke daha önce duysaydım.Baya bi araştırdım gerçekten erkek spermi ve kadın yumurtalıkları olsun çok olumlu yönde etkiliyor.

Deneyeceğiz çok teşekkür ederim

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Emriyonuz gelişmiş inşallah hayırlı haber alırsınız. Eğer olumsuz bir şey olursa size bir tavsiye vermek isterim bende yeni öğrendim hacamat yaptırın. Bu yolda çok denemiş başarısızlıkları olan kişilerden bu yönde çok tavsiye aldım.keşke önceden haberim olsaydı belki tüp bebeğe bile gerek kalmazdı. Çevremde menopoz öncesi bile hiç bir tedaviye yanıt vermeyen tadığım yumurtası bu yöntemle gelişmiş ve ikizi olmuş. Eş olarak yaptırın. Bebeğimin Gelişim aşamsında problem yaşamam halinde olumsuz bir durum oluşursa eşimle bizde gideriz diye konuştuk. İnternettende araştıra bilirsiniz hurafe değil gerçekten yumurtalıklar ve sperm üzerinde kanıtlanmış etkisi var Umarım bebeğenize kavuşursunuz Allah emeklerinizi boş çevirmesin Çok stres yapmayın bu doğal bir süreç kendinizi önce rahatlatın. Dr dan şüphe duyuyorsanız değiştirin ama embriyo elde etmişsiniz. Bazı dr gerçekten maddi kapı kazanç olarak insaları görüyor burda da çok yazı okudum düşük kayıp sonrası inceleme yapanlar ya da senin milyonların kistin varmış diyip sonradan 2. Tedavi için söyleyenler oluyormuş. Çok etik dışı buluyorum çünkü bizim doktorumuz eşimin sperm problemi olduğu için genetik istedi. Genetik kaynaklı bir sorun olursa transfer öncesi embriyodan gen ayıklanması yapılır çocuğunuza geçmez dedi. Ama olumsuz bir sürç yaşarsan lütfen kendini yıpratma daha sonrasında hacamatı dene çok masraflı bir şey olacağını da sanmıyorum. Tüp bebek tedavisinde ilaç tedavimiz bile ondan pahalıdır. Yaşadığın süreçte Allahtan umut kesilmez . Bizim gibi bu uğurda savaşan tüm kanır anne olmayı çok hak ediyor. Bu kadar çok istediğimiz bir emaneti canlıyı kimse kusura bakmasın en iyi biz yetiştiririz .Rabbim isteyen savaşan tüm kadınlara bu sevinci yaşatsın inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Doktorum tekrar yumurta toplama ön gördü fakat maddi olarak bizi çok zorluyacağı için malesef yaptıramıyacağım havuz sistemi 45 bün iğneler hariç 90 bini bulur dediler transfer sürecini bekliyorum hakkıma hayırlısı olsun için benim için ve bu yolda olanlar için inşallah.Hacamat evet yaptırdım kendimi hatta yumurta gelişimi olmammıştı bi süre beklenmişti o arada hacamat yaptırdım 1 yumurtam oluştu kontrole gittiğimde Rabbimin yardımıyla hacamatın etkisiyle olmuş olabilir inanarak yaptırdım çünkü.Transfer sürecime var daha rahime sülük koymurmayı düşünüyorum emvriyo tutunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…