S suzan3333 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 87 73 35 Bugün 17:43 Konu Sahibi suzan3333 #21 Bel ağrılarım vardı düzenli belim ağrıdı . Ayakta durunca yürüyüşten gelince daha çok hissediyordum.7. Günden itibaren meme ucum acı hasasiyet vardı dokununca hemen hissediyordum. Ki halen o hasasiyet devam bir tık daha yoğun diye bilirim.
Bel ağrılarım vardı düzenli belim ağrıdı . Ayakta durunca yürüyüşten gelince daha çok hissediyordum.7. Günden itibaren meme ucum acı hasasiyet vardı dokununca hemen hissediyordum. Ki halen o hasasiyet devam bir tık daha yoğun diye bilirim.
S suzan3333 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 87 73 35 Bugün 19:50 Konu Sahibi suzan3333 #22 vildannnnn .!.: Merhabâ peki belirtiniz var mıydı. Sizinle aynı yaştayız ve aynı şeyleri yaşamız. Bende merakla bekliyorm Genişletmek için tıkla... Transfer oldunuz mu?
vildannnnn .!.: Merhabâ peki belirtiniz var mıydı. Sizinle aynı yaştayız ve aynı şeyleri yaşamız. Bende merakla bekliyorm Genişletmek için tıkla... Transfer oldunuz mu?